עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשיש בחירות הכל אפשרי.
אתה יותר מצומצם ממתנגדי החיסון.הפטור הוא לא אם אני חושב שהשירות יזיק לי..לא נתקלתי עדיין בפטור מהסיבה הזו. אתה חושב שכל הלוחמים שמתגייסים רוצים למות לטובת אחרים? לא, אבל זה מה שצריך לטובת הכלל
מה?אתה יותר מצומצם ממתנגדי החיסון.
ירקות מרוססים מסרטן? נשמע סקאם של כמויות שדחפו לעכברים או משהו והציגו כמשהו שנכון לבני אדםשלא נדבר על בדיקות רנטגן שפוגעות, בדיקת דם פשוטה שיכולה להוביל לתסחיף פוליאתילן, אכילת ירקות מרוססים וjunk food, בשר מעובד שגורם באופן ישיר להעלאת הסיכוי לסרטן... אבל החיסון אוי
לא חושב שהמתנגדים זה האנשים שמשתמשים בפסיכדלים או אפילו סתם גראס אבל זורםאו לעשן גראס כל היום... וסיגריות.. ואלכוהול..
ולבלוע איזה כדור באיזה מסיבה..
אבל חיסון שעבר מחקר/פיתוח וניסוי וגם קיבל אישור של FDA וארגון הבריאות האירופאי?!?! זה לא..
איפה רשמתי שירקות מרוססים מסרטן?ירקות מרוססים מסרטן? נשמע סקאם של כמויות שדחפו לעכברים או משהו והציגו כמשהו שנכון לבני אדם
לא חושב שהמתנגדים זה האנשים שמשתמשים בפסיכדלים או אפילו סתם גראס אבל זורם
כנראה לא הבנתי נכוןאיפה רשמתי שירקות מרוססים מסרטן?
מה זאת אומרת? בריסוס יש המון קרסינג'אנדס. הסיבה שזה חוקי, כי אתה שוטף את הירקות שלך עם סבון.איפה רשמתי שירקות מרוססים מסרטן?
אני בתגובה שלי לא אמרתי שזה מסרטן, רק שזה מזיק מבחינה בריאותית מכיוון שלא קראתי על נושא הריסוסים מספיקמה זאת אומרת? בריסוס יש המון קרסינג'אנדס. הסיבה שזה חוקי, כי אתה שוטף את הירקות שלך עם סבון.
ד"א, יש הרבה חומרי ריסוס לא חוקיים בארץ מהסיבה הזאת.
ריסוס זה חומר מסוכן, מי שעובד עם זה יודע.
אני מכיר חקלאי שלא אוכל בכלל ירקות בגלל זה.
כן, זה מעודד סרטן.אני בתגובה שלי לא אמרתי שזה מסרטן, רק שזה מזיק מבחינה בריאותית מכיוון שלא קראתי על נושא הריסוסים מספיק
אם זה מסרטן זה רק מוסיף לטענה שלי, בנוסף לא יודע מה איתך אנחנו לא שוטפים עם סבון
אני יודע שמבחינת ההמלצות של גורמי בריאות לא כדאי לשטוף עם סבון אלא רק עם מים, אבל עם כמות הריסוס בארץ אי אפשר לדעתכן, זה מעודד סרטן.
אני יודע שאתם לא שוטפים עם סבון, אף אחד לא. לכן זה מצחיק שככה מודדים בטיחות של חומר. בכל זאת, תתחילו.
לא קראתי בכלל על ריסוס וכו אבל אנשים שמתעסקים בזה בארץ:
נשמע שאלחנן סתם מדבר באובר ביטחון בלי סיבה no offense
ברור שאנשים יצטרכו לעשות שני חיסונים , אחרת אין טעם לחיסוןצפה בקובץ המצורף 63194 אדלשטיין מאיים וסותר את עצמו מעניין אם מי שעשה תחיסון הראשון ועדיין לא את השני יכנס
עשיתי כבר את הראשון אבל השני רק ב4 במרץ מאוד מקווה שיתנו להיכנס אחרי הראשוןצפה בקובץ המצורף 63194 אדלשטיין מאיים וסותר את עצמו מעניין אם מי שעשה תחיסון הראשון ועדיין לא את השני יכנס
אני מאשר