1.אני מטפל בעצמי( אצל פסיכולוג ופסיכיאטר לא מעוניין לפרט יותר מזה באינטרנט)ולמקרה שאתם לא יודעים במצב שלי חובה שגרה נורמאלית ביחד עם הטיפולים!!זאת הסיבה שסבלתי מאוד בחצי שנה האחרונה והמצב הנפשי שלי החמיר. לא רציתי לקנות ציוד כי אין לי מקום לשים( אני גם בבניין מגורים רגיל בקומה שנייה עם מרפסת לא כל כך גדולה שגם היא מלאה בדברים,ואין לי חניון פרטי בבניין).ובנוסף עכשיו כשפותחים את החדרי כושר כבר לא הייתי צריך את הציוד ולא היה לי מה לעשות איתו.אז כן הממשלה גרמה לי עוגמת נפש רצינית ורציתי כפרנציפ ללכת עם תעודת מתחסן מזויפת אבל מאחר ולא בא לי להיכנס לכלא בגיל 22 אני אוותר על הרעיון
שמע גבר, אני באמת שלא מזלזל במצב הנפשי שלך ואני לא פסיכיאטר או בכלל מודע למצב הנפשי שלך כדי לעשות אבחנות או לשפוט אותך כי אני לא שופט אותך.
שורה תחתונה שום דבר שתגיד לא יצדיק את מה שאתה מתכוון לעשות. גם אני סבלתי המון בחצי השנה האחרונה לא מעט וכנראה שלא פחות ממך, גם נפשית וגם גופנית, זה נותן לי את הזכות לזייף מסמכים כדי להסתנן למקום שבו אני יכול לסכן את עצמי ואת הסביבה שנמצאת שם?
התעודה הזאת לא נועדה כדי לעשות סלקציה ולא נועדה להפלות אף אחד, היא נועדה לשמור על בריאות הציבור בזמן מגיפה עולמית.
חוץ מזה על מה אנחנו מדברים כאן בכלל? על שבוע בין המנה הראשונה למנה השניה שלך? חכה שבוע תעשה מנה שניה ותתאמן כמו בנאדם בראש שקט, בלי לדאוג שיתפסו אותך על חם עם תעודה מזויפת ויותר חשוב מזה בלי לחשוש למצב הבריאותי שלך כי אתה מחוסן. חיכית חצי שנה ושבוע אתה לא יכול לחכות?