עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אומר:600 לפחות.
זו עוד דרך מדידה של הויטמין. מיקרוגרם אחד=40 יחידותמה אומר:
"vitamin d 5μg"?
וואי וואי... על הפרצוף...זו עוד דרך מדידה של הויטמין. מיקרוגרם אחד=40 יחידות
לפי 2 מולטיס שיש לי צריך לכאורה 200 יחידות.
מעניין
רשום 100... ובשני שיש בו כמות כפולה רשום 200.זה לא כמה צריך, זה כמה הוא נותן. תראה אם מופיעים אחוזים ליד - צריך להיות 33%
רשום 100... ובשני שיש בו כמות כפולה רשום 200.
כן, גם לי חחחחוואי וואי... על הפרצוף...
לפי 2 מולטיס שיש לי צריך לכאורה 200 יחידות.
מעניין.
אני משתמש בa-z של מייפרוטאיןאיזה מולטי אתה משתמש? (קישור יהיה טוב)
איזה מולטי אתה משתמש? (קישור יהיה טוב)
אם יש חסר צריך ללכת לפי המלצות הרופא המטפלידוע גם מה ההמלצה לתוצאות של בדיקת דם של ויטמין d?
בהחלט, כתוצאה מחשיפה לשמשהגוף יכול לייצר ויטמין d לבד?
זה ויטמין שומני אז הוא נאגר בשומן, זה למה חשיפה מספקת לאורך הקיץ אמורה להספיק לכל החורףוהאם יש בגוף מאגרים של ויטמין d?
יש כל מיני גורמים שמשפיעים על הצורך האינדיבידואלי בויטמין D, כמו גיל, צבע עור, זמן חשיפה לשמש (גם פה לא כל חשיפה לשמש היא זהה),בכל מקרה, ידוע גם מה ההמלצה לתוצאות של בדיקת דם של ויטמין d?
בו עדיין לא התחלתי להשתמש,
אני לוקח כדור(אתחיל לקחת 2 אלא אם כן תאמר לי שזה יכול לגרום לבעיה אחרת משאר המינונים) מזה:
(לוקח מהמולטי הירוק, לא הורוד)
יש כל מיני גורמים שמשפיעים על הצורך האינדיבידואלי בויטמין D, כמו גיל, צבע עור, זמן חשיפה לשמש (גם פה לא כל חשיפה לשמש היא זהה),
ככה שהמספרים הם לא חד משמעיים.
אפשר לומר שמתחת ל-20 ננוגרם למ"ל נחשב נמוך אך לא נורא, ומתחת ל-12 כבר חוסר.
כדאי לכוון ל-30 ננוגרם למ"ל לפחות, נתמך מחקרית שקיימים יותר יתרונות בריאותיים ברמות דם כאלה וצפונה.
הגבול העליון הבטוח לצריכה של ויטמין D הוא 4000 יחידות.
אתה לוקח מולטי שמכיל יותר מויטמין D ולקחת מינון כפול ללא המלצה וצורך זה טיפשי, אל תעשה את זה.
אם כבר תחליף למולטי עם מינונים גבוהים יותר, או שתתסף רק בויטמין D בנפרד
סבבה תודה.יש כל מיני גורמים שמשפיעים על הצורך האינדיבידואלי בויטמין D, כמו גיל, צבע עור, זמן חשיפה לשמש (גם פה לא כל חשיפה לשמש היא זהה),
ככה שהמספרים הם לא חד משמעיים.
אפשר לומר שמתחת ל-20 ננוגרם למ"ל נחשב נמוך אך לא נורא, ומתחת ל-12 כבר חוסר.
כדאי לכוון ל-30 ננוגרם למ"ל לפחות, נתמך מחקרית שקיימים יותר יתרונות בריאותיים ברמות דם כאלה וצפונה.
אכן דל, יש בו ויטמינים A-E, ללא K (לא כזה נורא), ולא ידוע איזה סוג ויטמין D יש בו (נוטה להאמין שD2) ואין בו מינרלים.הוא נראה לי דל הן במינונים והן בדברים שהוא מכיל. תן הצצה,
זה באמת יהיה נורא לצרוך 2 ביום?
מעולה, תשמור על הערך הזהסבבה תודה.
יש לי 87.6 nmol אז זה אומר שיש לי 35 ננוגרם למול.
מוזר שבכללית הטווח שלהם לתקין זה מ75 עד 250 nmol שזה עד 100ננוגרם