הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע 5 טעויות בבנצ' - דייב טייט

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
אז אתה אומר שהוא צריך לזוז באלכסון לכיוון הבטן
אז איפה הוא צריך להיות בהתחלה, מעל מה ?

---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:01 ----------

אוקיי הבנתי בערך,
אבל בSITUP איפה צריך לשים את הידיים ? ברוחב הכתפיים ?

לא משנה
שהמוט יעבור כמה שפחות מרחק מהראק לנק' התחלה של הסט

לא בדיוק, זה יוצר הרבה בעיות.
ריפ ממליץ שכשהמוט בראק ואתה שוכב ומסתכל למעלה, המבט שלך אחרי המוט, מה שאומר שאתה דיי רחוק מהראק.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שהוא צריך לזוז באלכסון לכיוון הבטן
אז איפה הוא צריך להיות בהתחלה, מעל מה ?

---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:01 ----------

אוקיי הבנתי בערך,
אבל בSITUP איפה צריך לשים את הידיים ? ברוחב הכתפיים ?

מבחינת האחיזה במוט זה נע בטווח מסויים
תראה בספר

לכל אחיזה יתרון מסויים (רחבה/צרה)

רחב לPL זה פחות טווח ועם חולצה יותר קל להם

בעיקרון אני עובד יחסית צר, יותר נח לי ככה (רוחב כתפיים + קצת)
תנסה ותראה איך נח לך

קודם כל תודה על התשובה לגבי הסט-אפ
יש לי שאלה נוספת:
למטרת בודיבילדינג (היפרטרופיה ולאו דווקא הרמת משקלים כבדים) מהי טכניקת הדחיקה המתאימה?
האם יש גם צורך בהקשתה של הגב?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה לגבי הסט-אפ
יש לי שאלה נוספת:
למטרת בודיבילדינג (היפרטרופיה ולאו דווקא הרמת משקלים כבדים) מהי טכניקת הדחיקה המתאימה?
האם יש גם צורך בהקשתה של הגב?

תלוי, בד"כ שהם לוחצים הם לוחצים נכון
תראה סרטונים של קווין לברוני
מבחינת המנח של הגב ושבירה של המרפקים

אל תשכח שהם עושים עוד מליון תרגילים אחר כך

גם אם אתה רוצה להיות BB אז אתה קודם צריך להביא את המשקלים שלך בהרמות הבסיסיות להרבה צלחות לפני שתתחיל לשחק עם עוד דברים

אני לא רוצה להיות בודיבילדר יש לי גם דלקת בפרק כף היד ואני לא יכול ממש לעלות משקלים בבנץ' לכן אני רוצה את הטכניקה הכי פשוטה ונוחה שעובדת באופן כמה שיותר ממוקד על שריר החזה.

יש לי שאלה,
בשיטת הדחיקה של טייט סביר להניח שמתאמן ילחץ יותר משקל,
אז למה לא לעשות את שיטת הלחיצה הזו ב-SS?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא יודע
תחכה לעלקס/דאוס

הלחיצה של ריפ די דומה לשל טייט, טייט קצת יותר נכנס לקטע של טייטנס ומגזים עם המצב + שובר יותר מרפקים (שזה טוב לדעתי)

• פותח/ת השרשור
1. לא ללחוץ את המוט חזק (אחיזה רפויה של המוט) -> צריך למעוך את המוט חזק עם האצבעות כל התרגיל.
2. כיווץ של כל הגוף כל הזמן לא להרפות כל התרגיל.
3. מפרקי כף היד והמרפק לא בקו ישר (90 מעלות לרצפה/ספסל).ככה זה לא טוב: / במקום ככה: ]
4. התחלה לא נכונה של התרגיל - צריך להוציא את המוט, להחזיק אותו בנק' התחלה כמה רגעים שיהיה יציב ואז להתחיל. יש כאלה שמוציאים את המוט וישר נותנים לו ליפול על החזה זה טעות.
5. מדבר על טעות אימונים ולא טכנית, חוסר של שילוב אימונים דינאמיים לשיפור המהירות. בסופו של דבר גם אם אתה חזק ומרים לאט אתה תתקע ואילו שילוב של מהירות תעזור לך להתגבר על הנק' החלשה שבה נתקעים ולנעול את המוט (תרגום חופשי שלי לטעות 5, זה השיטה של לאוי סימנס WS)

נערך לאחרונה:
1. לא ללחוץ את המוט חזק (אחיזה רפויה של המוט) -> צריך למעוך את המוט חזק עם האצבעות כל התרגיל.
3. מפרקי כף היד והמרפק לא בקו ישר (90 מעלות לרצפה/ספסל).ככה זה לא טוב: / במקום ככה: ]
4. התחלה לא נכונה של התרגיל - צריך להוציא את המוט, להחזיק אותו בנק' התחלה כמה רגעים שיהיה יציב ואז להתחיל. יש כאלה שמוציאים את המוט וישר נותנים לו ליפול על החזה זה טעות.
5. מדבר על טעות אימונים ולא טכנית, חוסר של שילוב אימונים דינאמיים לשיפור המהירות. בסופו של דבר גם אם אתה חזק ומרים לאט אתה תתקע ואילו שילוב של מהירות תעזור לך להתגבר על הנק' החלשה שבה נתקעים ולנעול את המוט (תרגום חופשי שלי לטעות 5, זה השיטה של לאוי סימנס WS)

אזולאי היקר, זה בשבילך

לא הבנתי מה הכוונה בדיוק ב 5
אתה יכול לחזור על זה, או להסביר בצורה אחרת בבקשה ?
אני חושב שזה דווקא פניה לחברה מתקדמים יותר, שאומרים שהם עושים כל מיני רוטינות ובכל זאת לא מתקדמים בלחיצות, הוא טוען כנראה שזה ממחסור של אימונים דינאמיים, ושהם חשובים לא פחות בעזרה שלהם לבנץ'.

לא הבנתי מה הכוונה בדיוק ב 5
אתה יכול לחזור על זה, או להסביר בצורה אחרת בבקשה ?

לואי סימונס משלב ברוטינות האימונים גם בנץ פרס מתפרץ בשביל להתגבר על ה-STICKY POINTS בתרגיל (בעיקר בתחילת השלב הקונצנטרי).יש כאלה שגם מתקשים בשלב הנעילה.
כמובן שלא מדובר על NOVICE

משהו מוזר ששמתי לבד זה שהוא אומר לשבור מרפקים פנימה, זאת אומרת שהמוט לא יעלה בקו ישר,
אבל באחד המאמרים שלו קראתי שהוא אומר ללחוץ את המוט בקו ישר...

לא הבנתי את טעות 3,הוא בעצם אומר שזה לא טוב ששני המפרקים יהיו 90 מעלות כלומר: שהיד בצורת L?או ההיפך?
ואיזה אימונים דינמיים יכולים לעזור במהירות בטעות 5?

לא הבנתי את טעות 3,הוא בעצם אומר שזה לא טוב ששני המפרקים יהיו 90 מעלות כלומר: שהיד בצורת L?או ההיפך?
ואיזה אימונים דינמיים יכולים לעזור במהירות בטעות 5?

אתה מדבר על משהו שונה, הוא מדבר על זה שמרפקי כף היד צריכים להיות במצב טבעי בזמן הלחיצה, זאת אומרת בקו ישר עם האמה והמרפק. הוא לא אומר שום דבר על הזווית בין הזרוע לאמה.

לא יודע לגבי 5, אני אראה את הסרטון שוב לראות אם יש שם תשובה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית