עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משנה
שהמוט יעבור כמה שפחות מרחק מהראק לנק' התחלה של הסט
אז אתה אומר שהוא צריך לזוז באלכסון לכיוון הבטן
אז איפה הוא צריך להיות בהתחלה, מעל מה ?
---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:01 ----------
אוקיי הבנתי בערך,
אבל בSITUP איפה צריך לשים את הידיים ? ברוחב הכתפיים ?
קודם כל תודה על התשובה לגבי הסט-אפ
יש לי שאלה נוספת:
למטרת בודיבילדינג (היפרטרופיה ולאו דווקא הרמת משקלים כבדים) מהי טכניקת הדחיקה המתאימה?
האם יש גם צורך בהקשתה של הגב?
1. לא ללחוץ את המוט חזק (אחיזה רפויה של המוט) -> צריך למעוך את המוט חזק עם האצבעות כל התרגיל.
2. כיווץ של כל הגוף כל הזמן לא להרפות כל התרגיל.
3. מפרקי כף היד והמרפק לא בקו ישר (90 מעלות לרצפה/ספסל).ככה זה לא טוב: / במקום ככה: ]
4. התחלה לא נכונה של התרגיל - צריך להוציא את המוט, להחזיק אותו בנק' התחלה כמה רגעים שיהיה יציב ואז להתחיל. יש כאלה שמוציאים את המוט וישר נותנים לו ליפול על החזה זה טעות.
5. מדבר על טעות אימונים ולא טכנית, חוסר של שילוב אימונים דינאמיים לשיפור המהירות. בסופו של דבר גם אם אתה חזק ומרים לאט אתה תתקע ואילו שילוב של מהירות תעזור לך להתגבר על הנק' החלשה שבה נתקעים ולנעול את המוט (תרגום חופשי שלי לטעות 5, זה השיטה של לאוי סימנס WS)
אני חושב שזה דווקא פניה לחברה מתקדמים יותר, שאומרים שהם עושים כל מיני רוטינות ובכל זאת לא מתקדמים בלחיצות, הוא טוען כנראה שזה ממחסור של אימונים דינאמיים, ושהם חשובים לא פחות בעזרה שלהם לבנץ'.לא הבנתי מה הכוונה בדיוק ב 5
אתה יכול לחזור על זה, או להסביר בצורה אחרת בבקשה ?
לא הבנתי מה הכוונה בדיוק ב 5
אתה יכול לחזור על זה, או להסביר בצורה אחרת בבקשה ?
1. לא ללחוץ את המוט חזק (אחיזה רפויה של המוט) -> צריך למעוך את המוט חזק עם האצבעות כל התרגיל.
2. כיווץ של כל הגוף כל הזמן לא להרפות כל התרגיל.
3. מפרקי כף היד והמרפק לא בקו ישר (90 מעלות לרצפה/ספסל).ככה זה לא טוב: / במקום ככה: ]
4. התחלה לא נכונה של התרגיל - צריך להוציא את המוט, להחזיק אותו בנק' התחלה כמה רגעים שיהיה יציב ואז להתחיל. יש כאלה שמוציאים את המוט וישר נותנים לו ליפול על החזה זה טעות.
5. מדבר על טעות אימונים ולא טכנית, חוסר של שילוב אימונים דינאמיים לשיפור המהירות. בסופו של דבר גם אם אתה חזק ומרים לאט אתה תתקע ואילו שילוב של מהירות תעזור לך להתגבר על הנק' החלשה שבה נתקעים ולנעול את המוט (תרגום חופשי שלי לטעות 5, זה השיטה של לאוי סימנס WS)
לא הבנתי את טעות 3,הוא בעצם אומר שזה לא טוב ששני המפרקים יהיו 90 מעלות כלומר: שהיד בצורת L?או ההיפך?
ואיזה אימונים דינמיים יכולים לעזור במהירות בטעות 5?