הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לאכול? לפי רעב?

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
שלום, בהמשך לפוסט הקודם שלי כאן בו כתבתי כי אני מפסיק לספור קלוריות, רציתי לשאול מהו המדד הטבעי הטוב ביותר לרעב? אני מניח שהבטן. אז אולי זו לא השאלה, יותר משהו כזה: אם אני אוכל ומרגיש יחסית שבע (לאחר ארוחה שותה סביב ה300מל של מים קצת יותר) אבל כמה דקות לאחר מכן הבטן מקרקרת, מה זה אומר? זה אומר שאני רעב?. עוד משהו קטן שאולי לא באמת קטן, מתי אני צמא ומתי אני רעב? שאלות די גדלות נשאלו כאן, אשמח לתשובות או להכוונות מסוימות.
תודה.

לא יודע מה הוא רוצה ממני
לאכול זה human need וטבעי שארצה לשאול שאלות על דברים שמפריעים לי
הגוף שלנו מספיק חכם כדאי לאותת מתי לאכול לשתות או לנשום.
מהאשכולות האחרונים שלך אמרתי שיש לך נטיה לחשיבת יתר, לא קיללתי אותך ואני אפילו עניתי לך כמה וכמה פעמים על שאלות .תצליח

הבעיה שהמחקרים האלו מדברים על אובר - אופטימיזציה.

למתאמן שהוא לא תחרותי אין כל סיבה להסתכל על הדקויות האלו.
אם הוא יצרוך כרגע חלבון כל 6 שעות / 4 שעות / שעתיים אפילו לצורך העניין,
אני סבור שלא יהיה כל שינוי פיזיולוגי.

הייתי דואג קודם כל לנוחות שבארוחות ובשגרה, אולי רק בטווח הרחוק לאיך לחלק את החלבון במהלך היום.

אני מסכים לגמריי שהבדל בין 4 שעות ל6 שעות הוא כל כך זניח. אבל לצורך העניין מי שאוכל 2 ארוחות חלבון ביום רחוק מהטווח האופטימלי.
לא אומר לחכות עם סטופר, פשוט לפזר במהלך היום מספיק ארוחות עם חלבון. בשביל שזה יהיה הכי אופטימלי לסינתזת חלבון רצוי כל בערך 4 שעות מנת חלבון.

שלום, בהמשך לפוסט הקודם שלי כאן בו כתבתי כי אני מפסיק לספור קלוריות, רציתי לשאול מהו המדד הטבעי הטוב ביותר לרעב? אני מניח שהבטן. אז אולי זו לא השאלה, יותר משהו כזה: אם אני אוכל ומרגיש יחסית שבע (לאחר ארוחה שותה סביב ה300מל של מים קצת יותר) אבל כמה דקות לאחר מכן הבטן מקרקרת, מה זה אומר? זה אומר שאני רעב?. עוד משהו קטן שאולי לא באמת קטן, מתי אני צמא ומתי אני רעב? שאלות די גדלות נשאלו כאן, אשמח לתשובות או להכוונות מסוימות.
תודה.
בעיני, זה לא סוף העולם להיות קצת רעב, או קצת מלא. זה החיים, לפעמים רעבים, ולפעמים ההיפך. אם נגיד אני הולך למקום שלא אוכל לאכול הרבה זמן, אני אפוצץ את עצמי באוכל, ואנישורד יפה כמה שעות ככה בלי לאכול.

עם סבלנות אתה תלמד את מה שנוח לך. בטן מקרקרת לא אומר כלום, זה בסך הכל אומר אוויר זז שם בפנים. אין בהכרח קשר לרעב. בעיני רעב זה גם כשאתה טיפה עסוק אתה רוצה לאכול. לא משיעמום או דיכאון. רעב זה גם לאוכל, לא לדבר ספציפי כמו שוקולד. אם אתה פשוט רוצה אוכל, תאכל.

מים, זה מורכב, צימאון זה דבר אחד, אבל כדי לשתות לפני זה. זה הרגל לא רע לספור ליטרים שאתה שותה בערך, אני שותה בערך 2 ביום. אבל אל תדחוף בכוח, אם תשתה קצת כל שעה, אתה תוכל לסמוך על הצימאון שלך בדרך כלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית