הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחשבנות קלורית

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
היי, אני בתהליך מסה נקייה, סופר קלוריות.

ביום ראשון הייתי צריך לאכול 2,350 קלוריות, ניטרלי + 350.
הלכתי לישון מוקדם, עד למחרת, ויצא שאכלתי רק 1,500, משמע הייתי בגרעון 850.

למחרת רצתי 12 ק"מ ועשיתי אימון כוח ובסה"כ שרפתי 900 קלוריות + 2,350 (ניטרלי + גרעון).

הוספתי את הגרעון מיום ראשון ויצא שבסך הכל הכנסתי היום 4,000 קלוריות.

ההתחשבנות, פיצוי מיום קודם, האם היא נכונה?
האם היא יכולה להוביל לעלייה מואצת באחוז השומן?

לשאלה
צודק, אני צריך להתבייש

חחחח אבל סיבה שתדאג אם זה אירוע חד פעמי
הדברים אותם אתה עושה באופן קבוע הם הדברים שאתה צריך להתייחס אליהם.
יכול להיות שעלית בנוזלים
פשוט תחזור לתפריט הרגיל שלך כאילו כלום לא קרה

• פותח/ת השרשור
לשאלה

חחחח אבל סיבה שתדאג אם זה אירוע חד פעמי
הדברים אותם אתה עושה באופן קבוע הם הדברים שאתה צריך להתייחס אליהם.
יכול להיות שעלית בנוזלים
פשוט תחזור לתפריט הרגיל שלך כאילו כלום לא קרה

זה ממש לא חד פעמי ולא שאלתי את זה בגלל עלייה/ירידה במשקל ששמתי לב אליה, סתם תהיתי

זה ממש לא חד פעמי ולא שאלתי את זה בגלל עלייה/ירידה במשקל ששמתי לב אליה, סתם תהיתי

אם זה קורה על בסיס קבוע הייתי אומר שממוצע קלורי שבועי יכול לעזור לך לעקוב אחרי הצריכה הקלורית שלך
כמובן שאם יהיו ימים שתאכל 600 קלוריות ויום אחר 4000 זה יהיה פחות אפקטיבי
לגבי הנוזלים, עניתי לך שלא עלית בשומן אלא בנוזלים

אם זה קורה הרבה פשוט תאכל ארוחת בוקר גדולה יותר, ותאכל מוקדם יותר ביום, בלי לדאוג להשאיר יותר מדי קלוריות לערב.

אפשר להשלים חלק קטן מהקלוריות של היום מחר, אבל אין טעם להשלים את הכל, זה פחות יעיל מחיטוב למשל. פשוט תמשיך הלאה כאילו לא קרה כלום

• פותח/ת השרשור
אפשר להשלים חלק קטן מהקלוריות של היום מחר, אבל אין טעם להשלים את הכל, זה פחות יעיל מחיטוב למשל. פשוט תמשיך הלאה כאילו לא קרה כלום

מחדד שאני במסה
אתה בעצם אומר שאם בטעות סגרתי גרעון של 1,000 ביום ראשון, עדיף להשלים 500 בשני ו500 בשלישי במקום את כל ה1000 ביום אחד?

מחדד שאני במסה
אתה בעצם אומר שאם בטעות סגרתי גרעון של 1,000 ביום ראשון, עדיף להשלים 500 בשני ו500 בשלישי במקום את כל ה1000 ביום אחד?
כל עוד זה קורה אחת ל פשוט תתעלם מזה ותמשיך הלאה, בטווח הארוך לכמה ימים של גרעון לא יהיה אפקט שאתה צריך לפחד ממנו
אני יכול להציע לך מה שאני עושה אם היה לי יום שלא הצלחתי להכניס מספיק קלוריות ואין לי זמן להכין אוכל אני פשוט אוכל שטות כלשהי מפוצצת בקלוריות כמו בן אנד גריז.

מחדד שאני במסה
הייתי אומר תוסיף עוד 200 קלוריום ליום אחרי ויום למחרת וזהו, לא להשלים עודפים כי אתה פשוט תעלה יותר בשומן

• פותח/ת השרשור
הייתי אומר תוסיף עוד 200 קלוריום ליום אחרי ויום למחרת וזהו, לא להשלים עודפים כי אתה פשוט תעלה יותר בשומן

תודה על התשובה.
שמע, זה ממש מבאס...
בעיקר כי הייתי משחק על זה גם בכיוון ההפוך, נניח ביום שישי אוכל 3500 קלוריות מתול 2500 שמגיע לי ויום למחרת רץ נניח עשיריה, עושה אימון כוח ואז מקבל הקצאה של 3500 קלוריות ואוכל רק 2500 עם גרעון 1000..
כנראה שזה קל מדי כדי להיות אפקטיבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית