הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיור פלטינום חוות דעת

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
מישהו שמע על החברה ?
התנסה בחומרים שלה ?
אשמח לחוות דעת של שימוש.

כן, אמרת לי. בגלל זה אמרתי חלק כאלה וחלק כאלה.
בסייקל ראשון מעדיף לבודד כמה שיותר פרמטרים לכן המקסימום שאני אהיה מוכן לקחת זה טיבול.
אני חושב שלא תהיה מסופק מסייקל של טסט סולו בטח שזה לא לגמרי סייקל ראשון שלך.
סארמס זה לא קריאטין וbcaa.
אבל אל תפתח איתי דיון על זה..תעשה מה שטוב לך.

אני חושב שלא תהיה מסופק מסייקל של טסט סולו בטח שזה לא לגמרי סייקל ראשון שלך.
סארמס זה לא קריאטין וbcaa.
אבל אל תפתח איתי דיון על זה..תעשה מה שטוב לך.
מכבד את הדעה שלך, אבל הבוסט הכי רציני שאני יכול להוסיף זה lgd כי את ההרגשה עליו אני מכיר כבר.
דקה או סטרואיד אחר זה כרגע בעייתי מהבחינה שאני לא אצליח להבחין אילו תופעות לוואי יגיעו ממי.

נב
התכנון שלי 500 מג טסט 12 שבועות (עם אפשרות הארכה ל15) ושבועיים וחצי אחרי הזריקה האחרונה טמקוסיפן לפי הפרוטוקול המוכר.

מכבד את הדעה שלך, אבל הבוסט הכי רציני שאני יכול להוסיף זה lgd כי את ההרגשה עליו אני מכיר כבר.
דקה או סטרואיד אחר זה כרגע בעייתי מהבחינה שאני לא אצליח להבחין אילו תופעות לוואי יגיעו ממי.

נב
התכנון שלי 500 מג טסט 12 שבועות (עם אפשרות הארכה ל15) ושבועיים וחצי אחרי הזריקה האחרונה טמקוסיפן לפי הפרוטוקול המוכר.
אפשר במקום lgd...לשלב טורינבול או אנאבר או בולדנון...
בסארמס אני לא ממש מבין אבל מניח שהקומבינציה הטובה בכל הקשור ליעילות זה שילוב עם מינון trt של טסט..קח בחשבון שהשילוב כשלעצמו עם טסט במינון 500mg/wk מלבד שיפור האימפקט עלול לייצר גם תופעות לוואי שליליות אחרות שלא הכרת קודם..

מה הרגשת על הטורינבול שלהם ? איך אתה יודע שזה לא דיבול או וויני ?
את האמת לא יודע חח . אבל עלה לי הכוח בצורה מטורפת . אבל הפסקתי באמצע כי הרגשתי כאבים בכבד עשיתי ניקוי ולא חזרתי לזה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית