הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני צריך להגיע לכמות צריכה מסוימת של חלבון ואני צורך בערך חצי עד 70 אחוז מהכמות שאני צריך כמה זה רע?

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
אהלן חברים, אני צריך לצרוך 230 גרם חלבון פר יום, אני מגיע ל 140-50 גרם חלבון ביום, כלומר חסר לי 70-80 גרם כול יום הוצע לי בעבר להשתמש בתוספי תזונה על מנת להשלים את החוסר , אני לא מעוניין ואין לי כול כוונה לגעת באבקות חלבון למיניהם, הפער הזה בא גם כמובן מהעלויות, אז אני שואל האם זה משמעותי שאני לא מגיע לכמות שאני צריך או שהשריר שלי עדיין נבנה בצורה מיטבית גם עם כמות חלבון כזו, ואם כן אז אשמח איך אפשר להגיע לכמות הזאת, אפרט למי שיציע דרכים תודה רבה

אהלן חברים, אני צריך לצרוך 230 גרם חלבון פר יום, אני מגיע ל 140-50 גרם חלבון ביום, כלומר חסר לי 70-80 גרם כול יום הוצע לי בעבר להשתמש בתוספי תזונה על מנת להשלים את החוסר , אני לא מעוניין ואין לי כול כוונה לגעת באבקות חלבון למיניהם, הפער הזה בא גם כמובן מהעלויות, אז אני שואל האם זה משמעותי שאני לא מגיע לכמות שאני צריך או שהשריר שלי עדיין נבנה בצורה מיטבית גם עם כמות חלבון כזו, ואם כן אז אשמח איך אפשר להגיע לכמות הזאת, אפרט למי שיציע דרכים תודה רבה

אני צריך קצת פרטים כי זו נשמעת כמות ממש גבוהה.
כמה אתה שוקל? מה הגובה שלך?

תן פרטים עליך כי זו באמת כמות ממש גבוהה כדי להגיד שהיא תהיה ה"מינימום" בשבילך
בכל מקרה אבקות זה יותר זול מאוכל, בדכ פחות משקל לסקופ אם אתה קונה במחיר טוב

אני לא מעוניין ואין לי כול כוונה לגעת באבקות חלבון למיניהם, הפער הזה בא גם כמובן מהעלויות
לא הבנתי אתה לא מוכן לגעת באבקת חלבון כי זה יקר? זה משמעותית זול יותר מחלבון מאוכל אמיתי..

כמה אתה שוקל שאתה צריך 230 גרם?

• פותח/ת השרשור
אני צריך קצת פרטים כי זו נשמעת כמות ממש גבוהה.
כמה אתה שוקל? מה הגובה שלך?
שוקל בערך 115 גובה 175
אני לא מעוניין לגעת באבקות גם בגלל עלויות וגם בגלל שאני פחות מתחבר לזה, אני מעדיף מזון אמיתי על פני אבקות ראיתי את ההשפעה לא אהבתי כול כך
לא הבנתי אתה לא מוכן לגעת באבקת חלבון כי זה יקר? זה משמעותית זול יותר מחלבון מאוכל אמיתי..

כמה אתה שוקל שאתה צריך 230 גרם?
115 אבל יש לי לא מעט מסת שריר מאימוני עבר

א אתה הולך לפי 2 גרם חלבון כשאפשר להסתפק גם ב1.6
ב' אין איך להציע לך דרכים להכניס עוד חלבון, פשוט להכניס עוד חלבון (לא חייב כמו שכתבתי למעלה)

• פותח/ת השרשור
א אתה הולך לפי 2 גרם חלבון כשאפשר להסתפק גם ב1.6
ב' אין איך להציע לך דרכים להכניס עוד חלבון, פשוט להכניס עוד חלבון (לא חייב כמו שכתבתי למעלה)
אני רק התחלתי חיטוב מחדש אז אני לא בקיא בכול זה, אשמח אם תוכל לחשב כמו חלבון אני צריך לצרוך ביום לפי משקל וגבוה, אני חישבתי כמות לפי שטראוס אז אני מבין עכשיו שהיה להם אינטרס לה עלות את הכמות שארכוש את המוצרים שלהם, אם זה

אני רק התחלתי חיטוב מחדש אז אני לא בקיא בכול זה, אשמח אם תוכל לחשב כמו חלבון אני צריך לצרוך ביום לפי משקל וגבוה, אני חישבתי כמות לפי שטראוס אז אני מבין עכשיו שהיה להם אינטרס לה עלות את הכמות שארכוש את המוצרים שלהם, אם זה
תקשיב בגדול כמות החלבון המומלצת היא בין 1.6 ל2.2 גרם חלבון פר משקל גוף.
לגבי איך להכניס עוד חלבון הייתי אומר שתקנה אבקת חלבון, זה דרך מצויינת וקלה יותר להכניס חלבון.
אם אתה מעוניין אני חושב שעדיין יש לmyprotein את ה52 אחוז.. צריך את הקוד BEAST
עריכה: לא ראיתי שרשמת כמה דברים על האבקת חלבון ואני רוצה להגיב לך על זה.
קודם כל מבחינת עלויות, כרגע האתר הזה (myprotein) הם הכי זולים שראיתי עד היום. עם ה52 אחוז הנחה אתה מביא 5 קילו אבקת חלבון ב170 שקל!
אין סיבה שלא תתחבר לזה, זה פשוט במקום ארוחה. אין בזה שום דבר רע ואפילו זה טעים, כמובן אם אתה לוקח טעם טעים.
אין לזה שום השפעות. זה לא "מנפח" ולא כלום.

לאנשים שהם במשקל גבוה מאוד אפשר גם לחשב לפי גובה או לפי מסת גוף רזה
נגיד אתה 1.75? אז 175 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור
תקשיב בגדול כמות החלבון המומלצת היא בין 1.6 ל2.2 גרם חלבון פר משקל גוף.
לגבי איך להכניס עוד חלבון הייתי אומר שתקנה אבקת חלבון, זה דרך מצויינת וקלה יותר להכניס חלבון.
אם אתה מעוניין אני חושב שעדיין יש לmyprotein את ה52 אחוז.. צריך את הקוד BEAST
עריכה: לא ראיתי שרשמת כמה דברים על האבקת חלבון ואני רוצה להגיב לך על זה.
קודם כל מבחינת עלויות, כרגע האתר הזה (myprotein) הם הכי זולים שראיתי עד היום. עם ה52 אחוז הנחה אתה מביא 5 קילו אבקת חלבון ב170 שקל!
אין סיבה שלא תתחבר לזה, זה פשוט במקום ארוחה. אין בזה שום דבר רע ואפילו זה טעים, כמובן אם אתה לוקח טעם טעים.
אין לזה שום השפעות. זה לא "מנפח" ולא כלום.
אוקיי תודה אשקול זאת, בנוגע לשאלה שלי, אם אני צורך פחות ממה שצריך יש לזה השפעה שלילית על בניית השריר או שלא ?

אני לא מעוניין לגעת באבקות גם בגלל עלויות וגם בגלל שאני פחות מתחבר לזה, אני מעדיף מזון אמיתי על פני אבקות ראיתי את ההשפעה לא אהבתי כול כך
אבקה סהכ יכולה לעזור למי שמתקשה עם אוכל
לא אומר שלא אפשרי בלי,יותר נוח עם

115 אבל יש לי לא מעט מסת שריר מאימוני עבר
סקרנת,יש תמונה?

התאמנת כוח רק או בעוד מסגרת כלשהי?

אוקיי תודה אשקול זאת, בנוגע לשאלה שלי, אם אני צורך פחות ממה שצריך יש לזה השפעה שלילית על בניית השריר או שלא ?
כל עוד אתה בין הצריכה המומלצת הכל בסדר, אין שום השפעה שלילית.

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה בין הצריכה המומלצת הכל בסדר, אין שום השפעה שלילית.
אוקיי תודה אז זה 184 בערך כן?
זה לגמרי הדבר האחרון שאפשר לומר עליי..

@frozen
ככה מזהים קמצן שמערבב טבק
חח לא משנה אני פשוט מעדיף מזון רגיל על פני אבקות, גם לא אוהב נראה לי ההשפעות של זה על הגוף

אוקיי תודה אז זה 184 בערך כן?

חח לא משנה אני פשוט מעדיף מזון רגיל על פני אבקות, גם לא אוהב נראה לי ההשפעות של זה על הגוף
אין לזה שום השפעות "חריגות" זה כמו שתשתה מים.
אל תכניס לעצמך שטויות לראש, אם תחליט לתסף את עצמך באבקת חלבון, תדע שהכל בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית