הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני צריך להגיע לכמות צריכה מסוימת של חלבון ואני צורך בערך חצי עד 70 אחוז מהכמות שאני צריך כמה זה רע?

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
אהלן חברים, אני צריך לצרוך 230 גרם חלבון פר יום, אני מגיע ל 140-50 גרם חלבון ביום, כלומר חסר לי 70-80 גרם כול יום הוצע לי בעבר להשתמש בתוספי תזונה על מנת להשלים את החוסר , אני לא מעוניין ואין לי כול כוונה לגעת באבקות חלבון למיניהם, הפער הזה בא גם כמובן מהעלויות, אז אני שואל האם זה משמעותי שאני לא מגיע לכמות שאני צריך או שהשריר שלי עדיין נבנה בצורה מיטבית גם עם כמות חלבון כזו, ואם כן אז אשמח איך אפשר להגיע לכמות הזאת, אפרט למי שיציע דרכים תודה רבה

שוקל בערך 115 גובה 175

בהערכה גסה כל ערך בין 140 גרם חלבון ל-170 גרם חלבון אמור להיות בסדר. אם נוח לך ואתה אדם בריא אין בעיה לעלות גם מעבר לכך.

אבקות חלבון אפשר לקחת ואפשר שלא, זה סה"כ אמצעי להשיג תוספת חלבון במידה וקשה לך להגיע לכמות חלבון שאתה צריך להגיע אליה.
אם המטרה שלך היא לרדת במשקל ייתכן כי מקורות חלבון אחרים (מזון רגיל כמו קוטג' / חזה עוף וכו') ישביעו אותך יותר מאשר אבקה.

היתרון שלהן שקל לשתות אותן והן זולות, החיסרון הוא השובע המופחת והעובדה שהן לא מכילות ויטמינים ומינרלים, בהשוואה למקורות חלבון אחרים.

מכיוון שביקשת דרכים להגיע לכמות חלבון מסוימת, יכול להציע לך גם להחליף חלק מהפחמימות שאתה אוכל בקטניות כמו עדשים, שעועית, חומוס וכו'. נניח במקום אורז בלבד אתה יכול לאכול אורז עם עדשים וככה להרוויח עוד כמה גרמים של חלבון. מעבר לכך צריך פשוט לחפש מקורות חלבון אחרים כמו דגים שונים, עוף, בשר בקר, ביצים, יוגורטים, טופו, פתיתי סויה וכד'...

מה שלא כדאי לעשות זה ליפול בכל מיני גימיקים (יקרים) כמו אורז מעושר בחלבון, מרק אפונה מעושר בחלבון, חומוס אחלה מעושר בחלבון, פסטה מעושרת בחלבון, בייגלה מעושר בחלבון, רביולי מעושר בחלבון וכל השטויות שעוד מעט ימציאו. היוגורטים GO\PRO וכד' הם דווקא בסדר בעניין הזה, פשוט כל מה שנכתב באדום מכיל חלבון באיכות נמוכה כמו סייטן או שלא באמת מוסיף חלבון בכמות משמעותית.

• פותח/ת השרשור
בהערכה גסה כל ערך בין 140 גרם חלבון ל-170 גרם חלבון אמור להיות בסדר. אם נוח לך ואתה אדם בריא אין בעיה לעלות גם מעבר לכך.

אבקות חלבון אפשר לקחת ואפשר שלא, זה סה"כ אמצעי להשיג תוספת חלבון במידה וקשה לך להגיע לכמות חלבון שאתה צריך להגיע אליה.
אם המטרה שלך היא לרדת במשקל ייתכן כי מקורות חלבון אחרים (מזון רגיל כמו קוטג' / חזה עוף וכו') ישביעו אותך יותר מאשר אבקה.

היתרון שלהן שקל לשתות אותן והן זולות, החיסרון הוא השובע המופחת והעובדה שהן לא מכילות ויטמינים ומינרלים, בהשוואה למקורות חלבון אחרים.

מכיוון שביקשת דרכים להגיע לכמות חלבון מסוימת, יכול להציע לך גם להחליף חלק מהפחמימות שאתה אוכל בקטניות כמו עדשים, שעועית, חומוס וכו'. נניח במקום אורז בלבד אתה יכול לאכול אורז עם עדשים וככה להרוויח עוד כמה גרמים של חלבון. מעבר לכך צריך פשוט לחפש מקורות חלבון אחרים כמו דגים שונים, עוף, בשר בקר, ביצים, יוגורטים, טופו, פתיתי סויה וכד'...

מה שלא כדאי לעשות זה ליפול בכל מיני גימיקים (יקרים) כמו אורז מעושר בחלבון, מרק אפונה מעושר בחלבון, חומוס אחלה מעושר בחלבון, פסטה מעושרת בחלבון, בייגלה מעושר בחלבון, רביולי מעושר בחלבון וכל השטויות שעוד מעט ימציאו. היוגורטים GO\PRO וכד' הם דווקא בסדר בעניין הזה, פשוט כל מה שנכתב באדום מכיל חלבון באיכות נמוכה כמו סייטן או שלא באמת מוסיף חלבון בכמות משמעותית.
תודה רבה על התשובה המושקעת והמפורטת
אני משלב קטניות כמו חומוס ו תורמוס יחד עם טחינה בארוחות שלי, אני שותה את ה PRO 25 לבקבוק הבנתי שהוא מעולה, לגבי דגים, שאני אקנה משקל מטבח אני אגוון בין יום חזה עוף לבין סלמון אפוי או מטוגן
בשניהם יש מקורות חלבון מעולים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית