הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאלה שעשו רק חיסון ראשון והלכו למכון

אלון זמיר

משתמש מתחיל
47
7
נק' מוניטין:
10
47
7
נתנו לכם להיכנס עם האישור על החיסון הראשון(המקורי של מכבי)?
או שאכפו את הדרכון הירוק ונתנו רק לאנשים עם תו ירוק להיכנס ?
אף אחד לא ניסה להיכנס עם בדיקה שלילית + אחרי מנת חיסון ראשונה ?
אני לא בא לסכן אף אחד וממילא עוד שבועיים אקבל את התו הירוק

כבר אחרי החיסון הגעתי למכון, בעל המכון נתן לזה אישור בשושו.

מכון יחסית קטן עם מעט אנשים.
מה שכן הוא לא נותן לכאלה שלא מתכוונים להתחסן, רק לאלה שעשו ראשון ושכנראה הם יעשו גם את השני.

כבר אחרי החיסון הגעתי למכון, בעל המכון נתן לזה אישור בשושו.

מכון יחסית קטן עם מעט אנשים.
מה שכן הוא לא נותן לכאלה שלא מתכוונים להתחסן, רק לאלה שעשו ראשון ושכנראה הם יעשו גם את השני.
עד ההודעה הזו לא ידעתי שקיימים אנשים שעשו את הראשון וזהו

מי שעשה את החיסון השני, חיכתם שבוע עד ששלחתם את הטופס לתעודת מתחסן?
אם כן קיבלתם אותה באותו יום ששלחתם את הטופס?

אני ואתה, אני מדמיין חקרנו את הנושא באותה עומק פחות או יותר.
אני מאמין לך שמבחינת זמן השקעת הרבה מאוד זמן, אולי אפילו יותר מרוב האנשים פה, והדבר נכון להרבה מתנגדי חיסונים שראיתי.
הבעיה היא לא בזמן שהושקע, אלא איפה הוא הושקע. אמרתי בעבר שהיום יש כל כך הרבה מידע על כל שטות, אז אפשר להעביר חודשים בלקרוא מידע שהוא פשוט לא נכון. גם האלגוריתמים של גוגל ואחרים לומדים איזה מידע אתה קורא ומחפש, ומציגים לך מידע דומה קודם, מה שנותן מצג שווא של כמות החומר הקיימת בכל נושא.
זה גם למה הרבה מתנגדי חיסונים רבים בטוחים שהם יודעים יותר מרופאים, כי יש להם הרים של ידע בהישג יד, רק חבל שהידע לא נכון.
לדעתי במקרה שלך אתה פשוט קורבן של אותו מצג שווא שדיברתי עליו, שהתמונה המלאה לא מוצגת לך ואתה מאמין שיש באמת תחרות בין הראיות בעד ונגד

זה לאו דווקא התארים שלהם, אלא הידע שהם מפגינים בעיני. חלקם רופאים, רבנים, נטורופתיים, מדענים, או גם אינסטלטור מצידי אם הוא יפגין ידע.
לדעתי כאן אתה נופל בעיקר, כי אתה לא מתרשם מהידע של אותם אנשים, אלא מהביטחון בו הם מציגים את אותו ידע, והיכולת שלהם לשלוף מידע בצורה קריזמטית ומשכנעת. הידע לא חייב להיות נכון, אבל הוא נשמע נכון, וזו הבעיה הגדולה עם השרלטנים הגדולים ביותר. אם נכנס טיפה לפוליטיקה זו הסיבה שביבי מקבל כל כך הרבה קולות

כשהתקשרו אליו, הוא מיד הציע להתפטר, כי הוא לא מוכן להתחסן, הם שכנעו אותו לבוא למרות הכל.
מדובר ברשת מכוני כושר, ולא משהו פרטי, ככה שאני מאמין שהרבה מאוד מכוני כושר עובדים ככה.
ואם תרצה, אתה מוזמן לדבר איתו בעצמך, אתווך בינכם.
אבל תדע לך שהוא לא פראייר בכלל, אבא שלו מדען, והוא מאוד בקיא בנושא, אז תעשה שיעורי בית לפני.

נו באמת...

אני מאמין לך שמבחינת זמן השקעת הרבה מאוד זמן, אולי אפילו יותר מרוב האנשים פה, והדבר נכון להרבה מתנגדי חיסונים שראיתי.
הבעיה היא לא בזמן שהושקע, אלא איפה הוא הושקע. אמרתי בעבר שהיום יש כל כך הרבה מידע על כל שטות, אז אפשר להעביר חודשים בלקרוא מידע שהוא פשוט לא נכון. גם האלגוריתמים של גוגל ואחרים לומדים איזה מידע אתה קורא ומחפש, ומציגים לך מידע דומה קודם, מה שנותן מצג שווא של כמות החומר הקיימת בכל נושא.
זה גם למה הרבה מתנגדי חיסונים רבים בטוחים שהם יודעים יותר מרופאים, כי יש להם הרים של ידע בהישג יד, רק חבל שהידע לא נכון.
לדעתי במקרה שלך אתה פשוט קורבן של אותו מצג שווא שדיברתי עליו, שהתמונה המלאה לא מוצגת לך ואתה מאמין שיש באמת תחרות בין הראיות בעד ונגד

לדעתי כאן אתה נופל בעיקר, כי אתה לא מתרשם מהידע של אותם אנשים, אלא מהביטחון בו הם מציגים את אותו ידע, והיכולת שלהם לשלוף מידע בצורה קריזמטית ומשכנעת. הידע לא חייב להיות נכון, אבל הוא נשמע נכון, וזו הבעיה הגדולה עם השרלטנים הגדולים ביותר. אם נכנס טיפה לפוליטיקה זו הסיבה שביבי מקבל כל כך הרבה קולות
לא שזה משנה למישהו, אבל אני לא מתנגד חיסון.
אני מחכה שיהיה הבנה יותר ברורה בעניין הקורונה והחיסון. יותר מידי ניחושים וספקולציות שאני פשוט לא סומך על אותם מקורות שמודים שאין להם מושג.

את המידע שלי אני מקבל מאותם מקורות שכולם מקבלים, קופות חולים, משרד הבריאות, CDC, FDA, אולי אני פשוט רואה את הדברים אחרת. בתור אחד ששמע את הטענות שלהם בנושאים אחרים שלא עולים בקנה אחד עם דעות של רופאים חכמים רבים, אני לא ארקוד לחליל שלהם. אמתין בסבלנות למידע יותר קונקרטי.

אין לי בעיה להתחסן, אני לא חושש מזה. אין לי בעיה עם קורונה, אני גם לא חושש מזה. כל השירותים שהתעודה הירוקה תעניק לי, מיותרת לי לחלוטין, ועוד סגר יקרה או לא יקרה בלי קשר אם אתחסן או לא.

אני נמנע מבשר שמכיל פוספטים, אז אני גם נמנע מחיסון עם פוספטים. לא שזה יהרוג אותי, אבל זה לא בריא בעיני, לכן אני לא מעוניין להתחסן. אין לי סיבה.

אם ארצה תעודה, הדרך הקצרה זה לקבל קורונה, ומה לעשות, ממה שאני שומע, זה לא קל לקבל. אני מכיר המון צעירים נואשים לקורנה שעושים דברים מטומטמים כדוגמת שתיית רוק של חולים ללא הצלחה להידבק. כל זה אומר דרשיני.

הקורונה זה דבר אמיתי ומסוכן, אבל בלי ספק הגזימו איתו. מחפשים פיתרון מאוד מסוים, ומשתמשים באמצעים לא ראויים לדעתי.
מחפשים חיסון, לא מדוע אותם צעירים שמנסים להידבק לא נדבקים. ומפחידים אנשים עם סיפורי קורונה אבל מסתירים את חולי הקורונה שעברו את זה בקלות. מוחקים לגמרי את תלונות החיסון כאילו הם לא קיימים.

הגענו למצב שגם חולה קורונה שעבר את זה בקלות סבור שהוא בר מזל עצום, וזה לא נורמלי, ומי שעבר את זה קשה זה הנורמלי.

לגבי החיסון והקורונה: זה פשוט לא מדאיג אותי.

מצטער אם זה צורם לאנשי החוק והסדר, לאותם אנשים שפעם הייתי כמוהם שמאמינים שכשמדובר ברפואה, עוצמים עיניים ומקשיבים לרופא. היום כשמדובר ברפואה אני זהיר מאוד, פותח עוד זוג עיניים, ולא מתבייש להמתין ולבקש חוות דעת נוספות.

אני לא בא מכוח הידע שלי, אני בדיוק כמו הרפואה, אני לא פועל כי אין לי מספיק ידע. הרי כל הקריאה לפעול נגד הקורונה ובעד החיסון, זה כי את שניהם הם לא מבינים. הם טוענים שהם מבינים מספיק כדי לדעת שהחיסון עדיף, אני לא.

ואם זה מציק למישהו, שיקבע לי תור עם חולה קורונה, אדבק ממנו, ואמתין בבידוד עד שזה יעבור (רק אם אישתי תאשר לי).
באמת.
הוא עובד כל יום, כל היום, לא מחוסן בכלל.
לא היה צריך לחזור כי היה לו עבודה אחרת.
והוא מאמן קלאסי וממוצע.

לא שזה משנה למישהו, אבל אני לא מתנגד חיסון.
אני מחכה שיהיה הבנה יותר ברורה בעניין הקורונה והחיסון. יותר מידי ניחושים וספקולציות שאני פשוט לא סומך על אותם מקורות שמודים שאין להם מושג.

את המידע שלי אני מקבל מאותם מקורות שכולם מקבלים, קופות חולים, משרד הבריאות, CDC, FDA, אולי אני פשוט רואה את הדברים אחרת. בתור אחד ששמע את הטענות שלהם בנושאים אחרים שלא עולים בקנה אחד עם דעות של רופאים חכמים רבים, אני לא ארקוד לחליל שלהם. אמתין בסבלנות למידע יותר קונקרטי.
אני יודע שאתה לא מתנגד חיסון, אבל אתה ממחיש את הנקודה שלי, שאבת כל כך הרבה מידע לא נכון, שגם אם היום אתה לא מאמין בו, בראש שלך העכבר הפך להר. אותן ספקולציות שאתה טוען שיש, לא קיימות בעולם הרפואי, ולא כי בוחרים להתעלם, אלא כי פשוט מבינים מה הסיכוי לבעיות. טכנית אתה לא יכול לטעון שעוד עשור למתחסנים לא יצמח זנב, אבל אתה מבין שזה לא ריאלי שזה יקרה, ואותו הדבר לגבי בעיות בריאותיות ארוכות טווח שיופיעו רק שנים אחרי, הסיכוי הוא זהה בין בעיות בריאותיות לזנב

אני נמנע מבשר שמכיל פוספטים, אז אני גם נמנע מחיסון עם פוספטים. לא שזה יהרוג אותי, אבל זה לא בריא בעיני, לכן אני לא מעוניין להתחסן. אין לי סיבה.
יש לך בחיסון פחות פוספטים ממה שתקבל מירק שטוף, בוא נגיד שזה לא מה שיהרוג אותך

אם ארצה תעודה, הדרך הקצרה זה לקבל קורונה, ומה לעשות, ממה שאני שומע, זה לא קל לקבל. אני מכיר המון צעירים נואשים לקורנה שעושים דברים מטומטמים כדוגמת שתיית רוק של חולים ללא הצלחה להידבק. כל זה אומר דרשיני.

הקורונה זה דבר אמיתי ומסוכן, אבל בלי ספק הגזימו איתו. מחפשים פיתרון מאוד מסוים, ומשתמשים באמצעים לא ראויים לדעתי.
מחפשים חיסון, לא מדוע אותם צעירים שמנסים להידבק לא נדבקים. ומפחידים אנשים עם סיפורי קורונה אבל מסתירים את חולי הקורונה שעברו את זה בקלות. מוחקים לגמרי את תלונות החיסון כאילו הם לא קיימים.
תסתכל מה מצב החולים היום, בעיקר חבר'ה צעירים, כולל איזור ה-20-40, וחלק לא קטן מהם עם ריאות גמורות אחרי הוירוס, חלקם אפילו כנראה לא יתאוששו לעולם (וזה עוד בלי לדבר על המתים). הוירוס הזה לא רק קטלני, הוא מצלק, גם בצעירים, ובמיוחד עם הוואריאנטים החדשים

אם ארצה תעודה, הדרך הקצרה זה לקבל קורונה,
יש עוד דרך, יש שיגידו (מחקרים אין סוף + סטטיסטיקה בישראל מאז פתיחת מבצע החיסונים) בטוחה יותר

מסתירים את חולי הקורונה שעברו את זה בקלות. מוחקים לגמרי את תלונות החיסון כאילו הם לא קיימים.
זה פשוט לא נכון

צעירים נואשים לקורנה שעושים דברים מטומטמים כדוגמת שתיית רוק של חולים ללא הצלחה להידבק. כל זה אומר דרשיני.
מכל הלב מאחל להם להדבק בצורה קשה, והכסף שלי ושלך שילך להם לטיפול הרפואי בבית חולים ציבורי זה money well spent. אבל זו רק דעתי

אבל את מי מעניין מחקרים, רופאים, רפואה, 10 שנים של פיתוח, ניסויים וכו וכו'
הרי האינסטלטור והשכן והנהג מונית יודעים הכי טוב!
כמה צעירים שירקו להם בפה לא נדבקו בקורונה, דרשני

נערך לאחרונה:
יש לך בחיסון פחות פוספטים ממה שתקבל מירק שטוף, בוא נגיד שזה לא מה שיהרוג אותך
באמת? אני מאוד רגיש לפוספטים, יש לך איזה מקור שתוכל לשתף איתי. זה סתם היה אחד החששות שלי כשאתחסן.
תסתכל מה מצב החולים היום, בעיקר חבר'ה צעירים, כולל איזור ה-20-40, וחלק לא קטן מהם עם ריאות גמורות אחרי הוירוס, חלקם אפילו כנראה לא יתאוששו לעולם (וזה עוד בלי לדבר על המתים). הוירוס הזה לא רק קטלני, הוא מצלק, גם בצעירים, ובמיוחד עם הוואריאנטים החדשים
לא ממה שאני רואה. איך זה שכל חולי הקורונה שאני מכיר אין שום נזק מתמשך?
רק אחת שאני מכיר, וגם היא מעולם לא קיבלה בדיקה חיובית לקורונה.
לעומת זאת אני מכיר שני אנשים עם בעיות לב שהתחיל אחרי החיסון שלהם.

אני מבין שאת מי שאני במקרה מכיר לא משקף את הרוב. אבל אני חושש שיש הפחדת יתר טיפה. כנראה שהכוונות טובות, אבל אני לא חושב שמה שמציירים בפנינו זה כל האמת.
יש עוד דרך, יש שיגידו (מחקרים אין סוף + סטטיסטיקה בישראל מאז פתיחת מבצע החיסונים) בטוחה יותר

זה פשוט לא נכון

מכל הלב מאחל להם להדבק בצורה קשה, והכסף שלי ושלך שילך להם לטיפול הרפואי בבית חולים ציבורי זה money well spent. אבל זו רק דעתי

אבל את מי מעניין מחקרים, רופאים, רפואה, 10 שנים של פיתוח, ניסויים וכו וכו'
הרי האינסטלטור והשכן והנהג מונית יודעים הכי טוב!
ידעתי שתגיב.
ידעת שאני לא אקיים איתך דיון כאן.

תהנה.
אולי תזמין אותי לאימון, זה חלום שלי להדביק מישהו מחוסן כמוך.

קודם תדבק
באיזה שיטה בחרת?
לא בחרתי.
לא איכפת לי להידבק, לא איכפת לי להתחסן.
אין לתעודה הירוקה שום דבר לתרום לי.

אין לי כוח שאפילו אימון אחד יהרס בגלל החיסון או קורונה, לכן עוד לא התחסנתי, ואני נזהר לא להידבק.

אם יש באחד משני האפשרויות דבר שיותר מדאיג איתי, זה במעט החיסון.

באמת? אני מאוד רגיש לפוספטים, יש לך איזה מקור שתוכל לשתף איתי. זה סתם היה אחד החששות שלי כשאתחסן.
פוספטים אלה פשוט חומרים שמכילים זרחן, אז קשה להיות רגיש אליהם כי אתה צורך זרחן בכמויות ביום, הצריכה היומית המומלצת היא בערך גרם ליום, ובחיסון יש רק 2 תרכובות פוספט, שביחד מגיעות לבערך 0.4 מ"ג, כלומר פחות מחצי אלפית הכמות היומית המומלצת

לא ממה שאני רואה. איך זה שכל חולי הקורונה שאני מכיר אין שום נזק מתמשך?
רק אחת שאני מכיר, וגם היא מעולם לא קיבלה בדיקה חיובית לקורונה.
לעומת זאת אני מכיר שני אנשים עם בעיות לב שהתחיל אחרי החיסון שלהם.

אני מבין שאת מי שאני במקרה מכיר לא משקף את הרוב. אבל אני חושש שיש הפחדת יתר טיפה. כנראה שהכוונות טובות, אבל אני לא חושב שמה שמציירים בפנינו זה כל האמת.
כמו שאמרת, מה שאתה מכיר לא מייצג, במיוחד אם הם נדבקו לפני שהוואריאנטים השתלטו.
על התופעה עצמה תוכל לקרוא כאן:
Aanmelden bij Facebook
כמו שאתה רואה מדובר על אחוזים גבוהים מאוד של תופעות לוואי.
היום מתחילות גם להצטבר ראיות לתופעות חמורות יותר אצל צעירים, אפילו נתקלתי בעדויות של רופאים של צעירים שמתים חודשים אחרי המחלה עקב נזק מצטבר לריאות

אני מבין את אלחנן הרבה יותר מאותכם
ואין לי התנגדות לחיסון בכלל
פשוט מה לחוץ אני לא התחסנתי לשפעת אף פעם ולא הדבקתי אף פעם
לא הייתי בבידוד אין לי קרובים שחלו בקורונה וההשלכות המטורפות שיש לאחת שאני מכיר זה שחוש הריח שלה עדיין חלש

לא שזו סיבה לבית זונות פשוט מה הלחץ לחסן אותי אדם בריא (נראה לי לפחות)

ובנימה זו אספר לכם שכנראה אתחסן כי צהל החליט שמי שלא מתחסן סוגר יותר! 🤣

לי אין עדיין 16 ואתה לא מבין כמה אני רוצה להתאמן כמו בן אדם בחדר כושר

אז כרגע - הדרך היחידה שלי לקבל תעודה ולהיכנס כמו בן אדם לחדר כושר זה להידבק בקורונה,
ותאמין או לא אני שוקל את זה באופן רציני.
כרגע יש קשקוש כלשהו על שב7.03 כלומר יום ראשון יתנו למתחת ל16 להיכנס עם בדיקת קורונה כל יומיים
זה לא פרקטי בשיט, אבל אם זה באמת יקרה אני אעשה את זה.
אם לא יתנו לי עוד בדיקות מהקופת חולים או שהצעד הזה לא יתממש, אני פשוט אלך להידבק, כזה פשוט.

אני מבין את אלחנן הרבה יותר מאותכם
ואין לי התנגדות לחיסון בכלל
פשוט מה לחוץ אני לא התחסנתי לשפעת אף פעם ולא הדבקתי אף פעם
לא הייתי בבידוד אין לי קרובים שחלו בקורונה וההשלכות המטורפות שיש לאחת שאני מכיר זה שחוש הריח שלה עדיין חלש

לא שזו סיבה לבית זונות פשוט מה הלחץ לחסן אותי אדם בריא (נראה לי לפחות)

ובנימה זו אספר לכם שכנראה אתחסן כי צהל החליט שמי שלא מתחסן סוגר יותר! 🤣
זה מה שנקרא לחיות בבועה, זה שאתה לא חי במציאות שבה קרובים שלך חלו קשה או מתו זה לא אומר שהמציאות הזאת לא קיימת, ואתה עלול להיות החוליה המקשרת בין המציאות לבועה שלך, ולהידבק קשה או להדביק בני משפחה בצורה קשה.
בנוסף לזה שכל עוד לא מתחסנים מספיק אנשים אנחנו במצב החירום הנוכחי ואתה פוטניצאל להיות המקור לווריאנט חדש ואלים, ככה שעדיף להתחסן

זה מה שנקרא לחיות בבועה, זה שאתה לא חי במציאות שבה קרובים שלך חלו קשה או מתו זה לא אומר שהמציאות הזאת לא קיימת, ואתה עלול להיות החוליה המקשרת בין המציאות לבועה שלך, ולהידבק קשה או להדביק בני משפחה בצורה קשה.
בנוסף לזה שכל עוד לא מתחסנים מספיק אנשים אנחנו במצב החירום הנוכחי ואתה פוטניצאל להיות המקור לווריאנט חדש ואלים, ככה שעדיף להתחסן
לא זו סתם הפחדה, אין לי בעיה עם הסברה אבל אפשר להבין בבירור שאני לא חיי בבועה ויש עוד מלא אנשים כמוני
והם צריכים לאכול את המסע הפחדה המיותר שרץ עכשיו

נב כל המשפחה בערך מחוסנים ככה שההפחדה הנוספת והמביכה יש לומר אמורה להיות לא נכונה

אלא אם אתה לא סומך על החיסון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית