הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| מחשיבים ירקות בחיטוב? ( דגש על ירקות אפויים בתנור )

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
למי שלא בא לקרוא את כל האשכול, תקראו את החלק המודגש בבורדו רק לפואנטה.

בהמשך לאשכול שםתחתי לא מזמן, אני עדיין בתהליך של עלייה, רק שלאחרונה הוספתי גם עוד כמה דברים.
בעיקרון התפריט שלי לא כולל ירקות מגיע לאזור ה-1100 קלוריות.
( 500 גרם חזה עוף, טונה במים שלמה, 4 ביצים ) וזהו.
הירקות הייתי אוכל 4 מלפפונים ביום בערך, אבל לאחרונה הוספתי עוד ירקות והפחתתי עם המלפפונים ( מגוון חחח, נמאס מהטעם של המלפפון - אני ככה כבר חצי שנה בערך ).
קודם כל, בן 22, גובה 170, משקל 63.

עכשיו, נגיד החזה עוף גם אם סתם נגיד יצא לי 700 גרם אפילו, זה יהיה עוד 250 קלוריות ( כמובן שאני מגזים, אני אוכל 500, לא 700, אני לא מפלצת בשר ).
המלפפונים זה עוד 160 קלוריות היה ( 40 קלוריות כולל סיבים כולל הכל, אפילו מגזים לאזור ה-200 ). זה יוצא 1300 קלוריות, אבל נגיד סתם אולי פתאום החזה עוף מרמה איכשהו ויוצא לי 1400 קלוריות. ( זה אחרי הגזמה, שבעיקרון זה בערך 1300 ).
עדיין אני בתהליך של עלייה במשקל בערך 3 שבועות מ-60.5 עד 63 ואני כל שבוע עולה ועולה ( גם השבוע הזה ).
למרות שאני מתאמן ועושה ריצות וכו'... ( דווקא לפני האימון הייתה לי ירידה במשקל, ברגע שהתחלתי, עליתי קל 3 קילו כמעט ).
מבחינת נוזלים כמעט ולא שותה, רק בזמן האוכל, משתדל מדי פעם מים וכו'... אבל לא משנה.

אז קיצור לאחרונה הוספתי לעצמי גם ירקות כמו קישואים ( ירוקים ) וכרוב ירוק, שניהם אפויים בתנור.
השאלה שלי, האם מחשיבים ירקות אפויים בתנור? אני מאמין שאני אוכל מזה יחסית הרבה לאחרונה, אבל עדיין לא חושב שזה עובר את ה-300 קלוריות ואני גם פה מגזים.

ומה יכולה להיות הסיבה לעלייה במשקל?
כפי שנאמר באשכול הקודם, זה לא סטייה במדידות, אני יודע כי אני אוכל קבוע כבר כמעט חצי שנה, אצלי כל סטייה בערך של החלבון או הפחמימה ואני ישר שם לב לזה ( סכרתי, אצלי כל כמה גרמים בודדים של חלבון משפיעים על הסוכר במידה רבה, אז אני יודע לפי הסוכר וגם לפי משקל של חזה עוף אותו משקל כמו תמיד וכו'.. ).
אה ומציין שאולי יש ביום איזה 100 קלוריות ( ואני גם פה מגזים ) שאני שותה מדי פעם נגיד מיץ תפוזים או משהו, כדי להעלות סוכר, אבל גם, בערך 2 שלוקים שיוצאים אולי איזה 10~15 קלוריות וזה לא קורה מלא פעמים נגיד ככה.

חבר בלתי אפשרי לקרוא כל מה שאתה כותב זה יותר מידי
אתה רוצה להוריד משקל - מאזן קלורי שלילי
לספור ירקות לדעתי זה חסר תועלת אבל לדעתי חסר תועלת לספור קלוריות באופן כללי. אבל כל עוד אתה אוכל כמות נורמאלית של ירקות ביום ולא קילוגרמים של ירקות ממש מיותר לספור. ה30 קלוריות של מלפפונים ועגבניות יעשו 0 הבדל בטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
חבר בלתי אפשרי לקרוא כל מה שאתה כותב זה יותר מידי
אתה רוצה להוריד משקל - מאזן קלורי שלילי
לספור ירקות לדעתי זה חסר תועלת אבל לדעתי חסר תועלת לספור קלוריות באופן כללי. אבל כל עוד אתה אוכל כמות נורמאלית של ירקות ביום ולא קילוגרמים של ירקות ממש מיותר לספור. ה30 קלוריות של מלפפונים ועגבניות יעשו 0 הבדל בטווח הארוך.

אם זה מה שאתה כותב, אז אתה בכלל לא יודע מה הכוונה של האשכול אחי.
אני במאזן קלורי שלילי כבר חצי שנה פלוס... אני חי על 1200 קלוריות מדי יום ( ולעיתים פחות ).
עזוב אחי, הכל טוב.
קיבלתי כבר תשובה בערך, כנראה זה בגלל הירקות, אני אמשיך עם זה ונראה מה יהיה.
תודה בכל זאת.

אני חי על 1200 קלוריות מדי יום
זה נשמע מעט
באיזה קצב אתה יורד במשקל?

אולי באמת לא הבנתי את הכוונה של האשכול. הכוונה שלי היא - לספור קלוריות מירקות זה כאב ראש שלא שווה את הכאב ראש.

• פותח/ת השרשור
זה נשמע מעט
באיזה קצב אתה יורד במשקל?

אולי באמת לא הבנתי את הכוונה של האשכול. הכוונה שלי היא - לספור קלוריות מירקות זה כאב ראש שלא שווה את הכאב ראש.
אצלי אבל זה הבעיה.
ודווקא הפוך, אני עולה במשקל חחח, זה הסיבה של האשכול.
זה התחיל לי רק לאחר שהתחלתי להתאמן. לפני שחזרתי להתאמן מכמה חודשים של הפסקה שקלתי 60~61.
אחרי 3 שבועות של אימון אני 63.5 בערך ואני עוד בעלייה...
ואהה סורי, בהתחלה האשכול היה אמור להיות בעיקרון רק על ירקות וחישוב שלהם, בסוף התדרדר גם למצב שלי של המשקל.
טעות שלי :(
אבל לא משנה, אני אנסה מחר לשקול את הירקות ונראה סה"כ כמה אני אוכל.

36 קילו? שמע אתה מטורף, אתה צריך מקרר רק בשביל לאכסן את זה חחחחחח.
פרי אני לא אוכל ( אסור בגלל הסכרת חחח ).
ירק - אני ממחר אשקול.
מה שעשית עם החומץ אני לא חושב שאעשה את זה, אבל אשקול כן אני אעשה ממחר, אני טיפה לא רגיל לשקול לפני שאוכל ירק שהוא לא מלפפון ( נגיד מלפפון הייתי שוקל תמיד, אבל בגלל שאני מכין את הכרוב בתנור אז אני שוכח מזה ורק אחרי שאני מבשל אני נזכר פתאום שהייתי צריך לשקול ).

כן בקשר למה שאמרת בסוף, הזמן זה לא הבעיה, הבעיה זה השכחה לשקול לפני את הכרוב, החזה עוף כבר מדוד אני רגיל לזה, כנ"ל טונה וביצים זה מדוד ( רק מלפפו ןכפי שאמרתי הייתי מודד כי זה פשוט, לקחת כוס ולמדוד ).
אבל כן אנסה מחר לשקול 😃

מה מה מה???
מתי אמרתי שאני שוקל לפני ואחרי אימון? אל תכניס לי מילים לפה אחי.
אני נשקל רק בבוקר אחרי שירותים כפי שאמרת.
אצלי ללא ספירה זה 1100 קלוריות ונגיד עם שמן בהכל זה גג 1200 ( שמן שמגיע לבישול של החזה עוף, מחשיב בעיקרון כביכול כף שמן זית אחת אני אוכל ).
ותאמת, עכשיו נזכרתי, יוצא לי ביומיום לקחת לפעמים מעט סוכר ( 0.5 גרם פחמימה לאחד כדי להעלות סוכר, נגיד אני אוכל ביום ואני מגזים בערך 20 כאלו, אז סתם נוסיף עוד 100 קלוריות - למרות שזה לא 20, אבל נוסיף עוד ).
אז יוצא TOTAL 1300 קלוריות לא כולל ירקות.
אלא האוכל הרגיל, שמן הזית אם באמת מחשיבים אותו שכביכול מגיע לאוכל והתיבול וכו'... ו והסוכריות הקטנות שזה סוכר ( הסוכריות שעון אם מכירים, פשוט זה סוכר נטו אז זה טוב להעלות סוכר איתו ).

אהה ובקשר לדיוק, לא קשור לאובבסיבי גם, אבל אצלי בעיקרון אני גם מודד כל דבר שאני אוכל, מחשב ( בדגש על החפחמימות בגלל הסכרת ), אז אני די מבין אותך חחח
מצטער הייתי באמצע אימון, המוח לא עובד כמו שצריך. דיימנתי 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
מצטער הייתי באמצע אימון, המוח לא עובד כמו שצריך. דיימנתי 🚬🤪🚬
חחחח סורי גם, הייתי טיפה בהלם ממה שאמרת פשוט.
לא הייתי צריך להיות ככה. ( עריכה : להגיב** )

( אני מאלו שלא מסוגלים שיכניסו להם מילים בפה, לא אישית נגדך או משהו )

אצלי אבל זה הבעיה.
זה התחיל לי רק לאחר שהתחלתי להתאמן. לפני שחזרתי להתאמן מכמה חודשים של הפסקה שקלתי 60~61.
אחרי 3 שבועות של אימון אני 63.5 בערך ואני עוד בעלייה...
ואהה סורי, בהתחלה האשכול היה אמור להיות בעיקרון רק על ירקות וחישוב שלהם, בסוף התדרדר גם למצב שלי של המשקל.
טעות שלי 😭
אבל לא משנה, אני אנסה מחר לשקול את הירקות ונראה סה"כ כמה אני אוכל.
שמע, עלייה במשקל יכולה להיות מסת שריר רזה בגלל שחזרת להתאמן. גם להגיע ל300 קלוריות בירקות אתה צריך לאכול הרבה מאוד.
נגיד בשקית של סאנפרוסט של ברוקולי יש בערך - 192 קל' וזה בערך 800 גרם ברוקולי שזה הרבה.
חחחח סורי גם, הייתי טיפה בהלם ממה שאמרת פשוט.
לא הייתי צריך להיות ככה. ( עריכה : להגיב** )

( אני מאלו שלא מסוגלים שיכניסו להם מילים בפה, לא אישית נגדך או משהו )
הכל בסדר אני לא לוקח אישית 😁

אתה לא אוכל 1200 קלוריות. בשום מצב בעולם

מה שאתה צריך לעשות זה לחשב מחדש את כל הספירה הקלוריות שלך ולקצץבקלוריות

קשה לי להאמין שעלית בחודש אימונים 2 קילו מסת שריר ועוד כשאתה בגרעון. אבל לפי דעתך במראה זה נראה שעלית שריר או שומן? מה הנייטרלי שלך?

• פותח/ת השרשור
שמע, עלייה במשקל יכולה להיות מסת שריר רזה בגלל שחזרת להתאמן. גם להגיע ל300 קלוריות בירקות אתה צריך לאכול הרבה מאוד.
נגיד בשקית של סאנפרוסט של ברוקולי יש בערך - 192 קל' וזה בערך 800 גרם ברוקולי שזה הרבה.

הכל בסדר אני לא לוקח אישית 😁

כן אבל הבעיה שנגיד כרוב מכרוב גדול, אתה שם אותו בתנור, הוא קטן פי איזה 5 ואז אוכלים אותו בקלות, בגלל זה.
אני מחר אשקול בדיוק מה אני אוכל ואני אעדכן כאן, ( מבחינת הירקות ) כי זה באמת מוזר...
מסת שריר קשה לי להאמין חחח, יש לי תמונה בדיוק מלפני שהתחלתי להתאמן ( שבוע לפני בערך ).
אם מישהו רוצה לראות אם יש הבדל, אתם תראו יותר שומן חחחח.
ודווקא ירקות זה לא באמת 18 קלוריו תאו משהו כזה, יש גם סיבים, כולל סיבים זה בערך 40 קלוריות ( אני בתור סכרתי מחשב גם סיבים תזונתיים בתור פחמימות, אצלנו לא מבדילים בין סיבים לרגיל ), אצלכם פחות, אבל אולי הקלוריות מהסיבים משפיעים עליי.

ובקשר לאישית, סליחה עדיין חחחח
אתה לא אוכל 1200 קלוריות. בשום מצב בעולם

מה שאתה צריך לעשות זה לחשב מחדש את כל הספירה הקלוריות שלך ולקצץבקלוריות

קשה לי להאמין שעלית בחודש אימונים 2 קילו מסת שריר ועוד כשאתה בגרעון. אבל לפי דעתך במראה זה נראה שעלית שריר או שומן? מה הנייטרלי שלך?

אבל אחי, אני אומר לך שוב מה אני אוכל.
500 גרם חזה עוף.
טונה
4 ביצים
והירקות.
רוצה לבדוק ב=FOOD DICTIONARY.
הכל אצלי מדוד ושקול, אי אפשר להתווכח עם עובדות.
וזה 1100 קלוריות.
ה-1200 קלוריות זה כי אני אוכל מדי פעם ביום 0.5 גרם פחמימה ( כמה כאלו ) של סוכריות גלוקוז בגלל הסוכר, אבל זה 0.5 גרם פחמימה לאחד ואני לא אוכל 50 כאלו, אבל סתם אמרתי 1200 בתור הגזמה שזה נגיד כולל שמן שאני מבשל איתו חזה עוף והסוכריות.
אין לי סיבה לחפור כאן כל הזמן שהאוכל לא מדוד.
אם אתה לא מאמין, לך ל_FOOD DICITONARY
תמלא את הפרטים של מה שעשיתי ותראה.
בדיוק מה שאני אומר, 1099 קלוריות.

כן אבל הבעיה שנגיד כרוב מכרוב גדול, אתה שם אותו בתנור, הוא קטן פי איזה 5 ואז אוכלים אותו בקלות, בגלל זה.
אני מחר אשקול בדיוק מה אני אוכל ואני אעדכן כאן, ( מבחינת הירקות ) כי זה באמת מוזר...
מסת שריר קשה לי להאמין חחח, יש לי תמונה בדיוק מלפני שהתחלתי להתאמן ( שבוע לפני בערך ).
אם מישהו רוצה לראות אם יש הבדל, אתם תראו יותר שומן חחחח.
ודווקא ירקות זה לא באמת 18 קלוריו תאו משהו כזה, יש גם סיבים, כולל סיבים זה בערך 40 קלוריות ( אני בתור סכרתי מחשב גם סיבים תזונתיים בתור פחמימות, אצלנו לא מבדילים בין סיבים לרגיל ), אצלכם פחות, אבל אולי הקלוריות מהסיבים משפיעים עליי.

ובקשר לאישית, סליחה עדיין חחחח

אבל אחי, אני אומר לך שוב מה אני אוכל.
500 גרם חזה עוף.
טונה
4 ביצים
והירקות.
רוצה לבדוק ב=FOOD DICTIONARY.
הכל אצלי מדוד ושקול, אי אפשר להתווכח עם עובדות.
וזה 1100 קלוריות.
ה-1200 קלוריות זה כי אני אוכל מדי פעם ביום 0.5 גרם פחמימה ( כמה כאלו ) של סוכריות גלוקוז בגלל הסוכר, אבל זה 0.5 גרם פחמימה לאחד ואני לא אוכל 50 כאלו, אבל סתם אמרתי 1200 בתור הגזמה שזה נגיד כולל שמן שאני מבשל איתו חזה עוף והסוכריות.
אין לי סיבה לחפור כאן כל הזמן שהאוכל לא מדוד.
אם אתה לא מאמין, לך ל_FOOD DICITONARY
תמלא את הפרטים של מה שעשיתי ותראה.
בדיוק מה שאני אומר, 1099 קלוריות.

עוד פעם, לא עולים במשקל מכרוב. אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא אוכל כרוב שלם ביום. ירקות זה הדבר האחרון שצריך לדאוג מהם בחיטוב.

לגבי איך אתה עולה במשקל כשאתה אוכל כל כך מעט, אין לי שום הסבר חוץ מאולי חוסר הבנה שלי בנוגע לזכרון שריר ולכמה מהר עולים אחרי חזרה מהפסקה לאימונים, או לזה שמישהו בלילה דוחף לך סופגניות לפה.

• פותח/ת השרשור
עוד פעם, לא עולים במשקל מכרוב. אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא אוכל כרוב שלם ביום. ירקות זה הדבר האחרון שצריך לדאוג מהם בחיטוב.

לגבי איך אתה עולה במשקל כשאתה אוכל כל כך מעט, אין לי שום הסבר חוץ מאולי חוסר הבנה שלי בנוגע לזכרון שריר ולכמה מהר עולים אחרי חזרה מהפסקה לאימונים, או לזה שמישהו בלילה דוחף לך סופגניות לפה.

חחחחחח לא רק כרוב, גם מלפפון ולפעמים קישוא ירוק.
מלפפון וכרוב זה העיקר.
כרוב אני מסוגל לאכול שלם ביום, אם הוא בתנור אני אוכל אותו בשניות, הוא רך ומצטמק ממש...
אני לא איודע כמה אני אוכל ביום, אני מחר אעדכן 😃

זכרון שריר הלוואי זה היה חחח, אצלי זה נטו שומן :(
אעדכן מחר אבל ונראה 😃
והלוואי זה היה בגלל סופגניות 😃

איך בדיוק הערכים יהיו מדויקים יותר? 200 גרם חזה עוף לפני בישול לא יהיה 200 גרם חזה עוף אחרי בישול.
אותו דבר לגבי כל אוכל כלשהו.

אני אומר שערכים אחרי בישול משתנים..
אם חיפשתי בגוגל כמה קלוריות יש באורז מבושל, זה לא יהיה זהה לאורז שבושל עם 2 כוסות מים לעומת 3, באורז שבושל עם 3 כוסות יהיה פחות קלוריות למאה גרם מוצר.
לשקול את האורז לפני בישול כן ייתן לך דיוק.

• פותח/ת השרשור
( מישהו כאן שאל אותי אז אם יש לי שינוי באיזה 3שבועות, לא זוכר כל כך ). הכוונה אם עליתי במסה כי עליתי איזה 4 קילו כמעט.
אם מישהו רוצה לראות תמונה של לפני אחרי, אני אשלח לו בפרטי, אולי אני לא רואה פשוט, אבל לדעתי אין כלום ואפילו עלייה בשומן רק. למרות שאני אמור להיות בחיטוב.
אוקי שמתי בתנור ירקות.
שמתי כרוב 550 גרם ( כולל הלב ) וכרובית 500 גרם.
אני לא מאמין שאני אוכל את הכל, הכנתי כדי שיהיה גם ליותר מאוחר. ( וגם לשאר המשפחה חחחח לא רק אני אוכל )
אבל בעיקרון אני חתכתי אותם לחתיכות אז אני אדע להעריך בסביבות כמה גרם אכלתי מכל דבר ( בעיקר מהכרוב, הכרובית אני פחות אוכל ).
זה הרבה? אני אעדכן כמה אכלתי בדיוק, אבל נגיד סתם 500 גרם אני אוכל ( כרוב ).

( מישהו כאן שאל אותי אז אם יש לי שינוי באיזה 3שבועות, לא זוכר כל כך ). הכוונה אם עליתי במסה כי עליתי איזה 4 קילו כמעט.
אם מישהו רוצה לראות תמונה של לפני אחרי, אני אשלח לו בפרטי, אולי אני לא רואה פשוט, אבל לדעתי אין כלום ואפילו עלייה בשומן רק. למרות שאני אמור להיות בחיטוב.
אוקי שמתי בתנור ירקות.
שמתי כרוב 550 גרם ( כולל הלב ) וכרובית 500 גרם.
אני לא מאמין שאני אוכל את הכל, הכנתי כדי שיהיה גם ליותר מאוחר. ( וגם לשאר המשפחה חחחח לא רק אני אוכל )
אבל בעיקרון אני חתכתי אותם לחתיכות אז אני אדע להעריך בסביבות כמה גרם אכלתי מכל דבר ( בעיקר מהכרוב, הכרובית אני פחות אוכל ).
זה הרבה? אני אעדכן כמה אכלתי בדיוק, אבל נגיד סתם 500 גרם אני אוכל ( כרוב ).
זה כרובית רגילה? לא כרובית עם פירורי לחם או משהו נכון?

• פותח/ת השרשור
זה כרובית רגילה? לא כרובית עם פירורי לחם או משהו נכון?
חס וחלילה פירורי לחם.
סכרתי חחחח, לא נוגע בדבר הזה.
נטו כרובית או כרוב בתנור.
שם ספריי שמן, מלח פלפל > מעביר לתנור ואחרי זה נהנה 😃
שמע, הכרוב הצטמק פי מליון מה זה...
שמתי 560 גרם, קיבלתי אולי 100 גרם ואפילו פחות...
בקיצור אכלתי את כל הכרוב ואיזה בערך 50 גרם כרובית ( לפני בישול ).
וזה לא כזה השביע.
כנראה אפשר להבין למה אני משמין... זה לפחות 550 גרם ירק ירוק.
ובמהלך היום שהסוכר עומד לרדת אז אני אוכל עוד טיפה ירק, כנראה זה מגיע לאזור ה-800 קלוריות סה"כ או משהו.
חשבנו זה לא אפשרי, כנראה שכן חחח.
בכל מקרה אשאר עם זה, מקסימום נהיה במסה קטנה ( אם נרד נרד, אם נעלה אז נעלה ).

אז אני אוכל עוד טיפה ירק, כנראה זה מגיע לאזור ה-800 קלוריות סה"כ או משהו.

אפשר להבין למה אני משמין... זה לפחות 550 גרם ירק ירוק.

אתה לא בכיוון. אתה לא מוכן להקשיב אבל בסדר, תלמד את זה עם הניסיון.
להגיע ל800 קל' מירקות ביום אתה צריך לאכול בערך 5 כרוב גדול שלם ביום ועוד 3-4 קערות סלט.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה לא בכיוון. אתה לא מוכן להקשיב אבל בסדר, תלמד את זה עם הניסיון.
להגיע ל800 קל' מירקות ביום אתה צריך לאכול בערך 5 כרוב גדול שלם ביום ועוד 3-4 קערות סלט.

בהצלחה

מה לא מקשיב? תגיד אחי, אין לי כבר כוח כאמת.
אני אומר לך שאני אוכל קבוע כל יום והכל מדוד!!!
איך פאקינג יהיה אצלי סטייה?
מה קשה להבין?

500 גרם חזה עוף
טונה שלמה
4 ביצים
וכל השאר ירקות

אני אומר לך, זה מה שאני אוכל!!! WOW, מה קשה שפה העברית? באמת?

סליחה על העצבים אחי, אבל אתה לא מקשיב! אני אומר לך מליון פעם, זה מה שאני אוכל כל יום.
אז איך אני עולה במשקל? אתה טוען שאני לא בגרעון קלורי? סבבה, הגרעון הקלורי שלי זה 800 קלוריות, מה אתה חושב על זה?
אם ב-1200 ( בהגזמה ) אני עולה במשקל.
סימן שהניטראלי שלי הוא על 1000 בערך? אז נגיד פחות 200 זה 800, אז הגרעון שלי הוא 800?
אתה כביכול טוען שאני שורף 1000 קלוריות כל יום, וגם שאני עושה אימון אני לא מגיע לשריפה של 1000 קלוריות ביום כי אני עולה במשקל.

זה מה שאתה טוען...
אבל עזוב, אני כבר אמרתי פה מליון פעם מה אני עושה עם האימונים ואתה לא מקשיב לי.
תודה בכל מקרה.

אשמח לתגובה ממישהו אחר.
מישהו שבאמת יודע לקרוא ולמרות שאני אומר מליון פעם משהו, הוא אומר שלא.

מה לא מקשיב? תגיד אחי, אין לי כבר כוח כאמת.
אני אומר לך שאני אוכל קבוע כל יום והכל מדוד!!!
איך פאקינג יהיה אצלי סטייה?
מה קשה להבין?

500 גרם חזה עוף
טונה שלמה
4 ביצים
וכל השאר ירקות

אני אומר לך, זה מה שאני אוכל!!! WOW, מה קשה שפה העברית? באמת?

סליחה על העצבים אחי, אבל אתה לא מקשיב! אני אומר לך מליון פעם, זה מה שאני אוכל כל יום.
אז איך אני עולה במשקל? אתה טוען שאני לא בגרעון קלורי? סבבה, הגרעון הקלורי שלי זה 800 קלוריות, מה אתה חושב על זה?
אם ב-1200 ( בהגזמה ) אני עולה במשקל.
סימן שהניטראלי שלי הוא על 1000 בערך? אז נגיד פחות 200 זה 800, אז הגרעון שלי הוא 800?
אתה כביכול טוען שאני שורף 1000 קלוריות כל יום, וגם שאני עושה אימון אני לא מגיע לשריפה של 1000 קלוריות ביום כי אני עולה במשקל.

זה מה שאתה טוען...
אבל עזוב, אני כבר אמרתי פה מליון פעם מה אני עושה עם האימונים ואתה לא מקשיב לי.
תודה בכל מקרה.

אשמח לתגובה ממישהו אחר.
מישהו שבאמת יודע לקרוא ולמרות שאני אומר מליון פעם משהו, הוא אומר שלא.
למה אתה תוקף? הוא אומר לך דברים הגיוניים כפי שאני אמרתי לך. להגיע ל800 קל' אתה צריך לאכול מלא וכשאני אומר מלא אתה צריך לפחות להגיע ליותר מ3 קילו ירקות. אין גבר אחד שהנייטרלי שלו מתקרב בכלל לאלף קלוריות זה לא הגיוני.
כשאתה אוכל ביום יום, אתה משתמש בהרבה שמן? רטבים כאלה ואחרים? נשנושים? אנחנו בסה"כ כאן לנסות לעזור לך אין טעם לתקוף.

• פותח/ת השרשור
למה אתה תוקף? הוא אומר לך דברים הגיוניים כפי שאני אמרתי לך. להגיע ל800 קל' אתה צריך לאכול מלא וכשאני אומר מלא אתה צריך לפחות להגיע ליותר מ3 קילו ירקות. אין גבר אחד שהנייטרלי שלו מתקרב בכלל לאלף קלוריות זה לא הגיוני.
כשאתה אוכל ביום יום, אתה משתמש בהרבה שמן? רטבים כאלה ואחרים? נשנושים? אנחנו בסה"כ כאן לנסות לעזור לך אין טעם לתקוף.

אני אגיד לך למה אני תוקף? כי אני מתעצבן מזה שאני חוזר על עצמי כל תגובה.
הוא אומר שאני לא מקשיב.
אז מאיפה תהיה העלייה שלי במשקל?
אני כבר אמרתי מה אני אוכל אחי.
500 גרם חזה עוף, גם אם הייתי שם מלא מלא שמן, אני לא חושב שהייתי מגיע ל200 קלוריות ואפילו ל-100 לא.
רטבים אחי אני סכרתי, אני אמרתי לכם, סכרתיים לא נוגעים בפחמימות, אני אצלי מרמה רק בקטע של ירקות, אבל פחמימות אני לא נוגע.
נשנושים אחי גם אין, אמרתי רק מדי פעם ביומיום ( וזה ממש מעט ) כמה סוכריות בודדות של 0.5 גרם פחמימה שזה סוכר טהור בשביל להעלות סוכר, אבל אני לא מגיע לזה ל-40 קלוריות ביום... אני יודע כמה אני אוכל מזה ולא צריך כזה הרבה, אבל נגזים לוקח מזה 100 קלוריות ונגיד 100 מהשמן, אז לא כולל ירקות 1300 קלוריות ( בהגזמה כביכול ).
1300 קלוריות אני אוכל ביום לא כולל הירקות.

אין עוד סיבה שתהיה לי עלייה במשקל אם זה לא הירקות.

תאמין לי אני מבסוט שאתם מנסים לעזור לי, זה לא שאני רוצה לתקוף, אבל אחי תבין שאני אומר אותו הדבר מליון פעם ולא מקשיבים לי...
שמן אם יש זה רק על החזה עוף וספרי שמן על הירקות ( ספריי אתה יכול להבין שזה כלום ממש ).
אני אגיד לכם את ההכנה שלי :

500 גרם חזה עוף, חזה עוף מטוגן פשוט בשמן.
4 ביצים לארג' - ביצים קשות ( אין שמן בכלל ) - נטו ביצים
טונה במים ( מי מלח ) - אין שמן, נטו טונה
זה הכל.

ירקות - ספריי שמן וזה רק על הכרובית.
עד לפני שבוע הייתי אוכל רק מלפפון כל הזמן, אני עדיין אוכל לפעמים מלפפון או כרוב, אחד מהם.
אם זה מלפפון זה בלי שמן ורק מלח פלפל.

נשנושים כפי שציינתי אין לי, אסור לי.
תבלינים זה רק על החזה עוף וזה לא יגיע למאות קלוריות.
רטבים גם אסור לי. אני אוכל חצי קטוגני ( הייתי קטוגני עד לא מזמן, עד שהוספתי את הירקות הרבים ).
אה ובחזה עוף שכחתי לציין, אני גם שם בצל, אבל זה בצל אחד שלם על 2 קילו חזה עוף ( אני כאילו לוקח 4 חבילות של חזה עוף של 500 גרם ), חותך בצל למחבת ומטגן אותו, אחרי זה שם את החזה עוף וככה מכין לי תבשיל שמספיק ל-4 יום, כל יום רבע מהקופסא ( של 500 גרם לפני בישול, לא 500 גרם אחרי בישול ).
ככה שלדעתי הבצל גם אם יש בו קלוריות, שזה יחסית אם אני לא טועה 40 קלוריות כמעט ל-100 גרם, נגיד הבצל 150 בערך, זה 60 קלוריות מתחלק ל-4, נגזים ונגיד יותר אז 20 קלורוית מהבצל כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית