הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנוחה כמה ימים מאימונים

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך חברה אני מתאמן כבר שנה רצוף ולא פספסתי אימון אחד בשני חוזר לחדר כושר עם תכנית חדשה וחוזר בכל הכוח רוצה לנוח היום מחר ובראשון ובשני לחזור חזק מתמיד אבל מפחד שארד בגלל זה בתוצאות או משהו זה יוצא שהשבוע עשיתי רק פעם אחת רגליים ופעם אחת עליון במקום שתיים עליון ושתיים תחתון

שלושה ימי מנוחה זה לא מה שיפגע בך, להפך, יש מצב שהגוף יתאושש טוב מאוד ואתה תגיע מוכן לאימונים

חשוב להגיד שעדיף שלא תחזור חזק כמו שאתה מתאר, אלא בהדרגה ובניהול עומסים נכון

אם אתה עד כדי כך מפחד מאיבוד תוצאות- דבר ש99.9% שלא יקרה אתה יכול להתאמן בנפח ועצימות נמוכים יותר עד שתחזור למכון

• פותח/ת השרשור
סגור אחי אבל אתה אומר גם עם כן לוקח תשלושה ימים הכל יהיה בסדר לא יאבד כלום ולא יפגע בתוצאות

סגור אחי אבל אתה אומר גם עם כן לוקח תשלושה ימים הכל יהיה בסדר לא יאבד כלום ולא יפגע בתוצאות

יכול להיות שתרד ממש אבל ממש קצת במשקלים, לא בטוח
לגבי מסת שריר אל תדאג לא יהיה שינוי לטובה או לרעה

גם בקרוב זה לא יפגע נראה לי נכון? ואיך לא איבדת שריר בחדשיים האלו

לטווח הקרוב זה גם לא יפגע בך זה רק כמה ימים מסכנים
תן לגוף שלך מנוחה שמערכת העצבים תוכל להתאושש כדי שתוכל לחזור כמו שצריך לאימונים
רק שים לב כמו שרשמתי למעלה, תחזור בהדרגה ותנהל עומסים נכון כדי שלא תיפצע ואז באמת תיהיה מושבת להרבה זמן

מי אמר שהוא לא איבד שריר בחודשים האלה? פשוט הוא מיזער(אני מניח) עד כמה שהוא יכול את האיבוד מסת השריר
יש דברים בחיים שחשובים יותר מעוד 2 קילו כמו משפחה, עבודה, פרנסה, חברים, יש מצב שהוא בכלל נפצע אז לא הייתה לו אופציה בכלל להתאמן

גם בקרוב זה לא יפגע נראה לי נכון? ואיך לא איבדת שריר בחדשיים האלו
גם כשמאבדים שריר, הוא חוזר מהר.

כשאובחני במחלת קרוהן שקלתי 90 ק"ג, תוך חודשיים אשפוז שקלתי 64.5 ק"ג. חצי שנה נוסף בבית בלי להתאמן. במצטבר בערך 8 חודשים לא התאמנתי.
כשחזרתי להתאמן, מהר מאוד חזר ה 150 ק"ג בנץ', והפעם שקלתי רק 73 ק"ג.

דוגמה קצת קיצונית למנוחה ארוכה, איבוד שריר, והמהירות שזה חוזר.

קשה להאמין שגם בטווח הקצר...
שניים שלושה ימים בלי אימון זה סטנדרט,
אז 4, למשל?
עם צום רצוף, אולי כן בטווח הקצר.
אבל גם את זה עשיתי, צום שבוע רק מיצי ירקות לניקוי רעלים, זה לא סוף העולם.

אם היינו מנסים לאבד שריר תוך 4 ימים, כנראה שזה הדרך שהייתי נוקט.
לא יודע למה הגענו לזה שאנחנו מנסים לאבד מסת שריר, אבל בסדר.

אני הייתי מנסה לחתוך לי רגל.

• פותח/ת השרשור
נכנסתי אבל אני בשבוע הכנה בודק משקלים וכזה אבל זה מבאס אותי כי אני מרגיש שיכול יותר אז נכיד עם השבוע הזה שאני בודק משקלים והוא שבוע קל הכל ביחד יוצא שבוע ושלושה ימים מתבאס מזה רצח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית