עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע בסדר , מגנזיום לפני השינה זה תמיד טוב1 בבוקר ו2 לפני שינה זה בסדר?
כן אבל הפורמולות השונות משום מה יעילות יותר לכיוונים שונים.. עצירות/שינה/כאבי שרירי וכוראיתי תגובה שלו מפעם והוא אומר שציטרט זה טוב, אפילו נספג מהר יותר מהשני
שום דבר איתו לא קריטי, עדיף עם אוכל, ואפשר עם מולטי, אבל גם לבד זה בסדר.
איכותי.אני רק לא בטוח שציטראט זה הסוג האיכותי יותר,
@kotzer ידע לענות על זה
גלוסאנייט הוא בעיקר לשרירים, אבל זה לא כזה קריטי.כן אבל הפורמולות השונות משום מה יעילות יותר לכיוונים שונים.. עצירות/שינה/כאבי שרירי וכו
לא בקיא מדי במגנזיום ולא רוצה להגיד מה שאני לא בטוח בו, לכן אפנה את הבמה לבוס קוצר
אפנה את הבמה לבוס קוצר
ראיתי תגובה שלו מפעם והוא אומר שציטרט זה טוב, אפילו נספג מהר יותר מהשני
נשמע סבבהאיך הכי טוב יהיה לחלק את הכדורים במשך היום? 1 בבוקר ו2 לפני שינה זה בסדר?
לא באמת משנה, יש כאלה שכדאי עם האוכל ויש כאלה שכדאי בלי, תלך לפי מה שרשום על האריזהעל בטן ריקה או עם האוכל?
לא ממש, רק שים לב שאם יש לך מגנזיום גם במולטי אז אתה יכול לצמצם את התריכה מתוסף נפרדש בעיה לקחת ביחד עם מולטי מבחינת ספיגה?
ציטראט הוא אחלה, ויש לו כנראה את היחס מחיר-תועלת הכי טוב, אבל אני מעדיף יותר ביסגליצינאטאני רק לא בטוח שציטראט זה הסוג האיכותי יותר,
@kotzer ידע לענות על זה
האמת שמגנזיום אוקסיד הוא המשלשל, ציטראט לא ממש כי הוא מגיע בצורת מלח-אמינו, שלא יוצר שלשוליםאיכותי.
אחלה לעצירות, לכן אם מתחיל שילשול בגלל נטילת מגנזיום מסוג זה, צריך להוריד מינון.
ציטראט הוא אחלה, ויש לו כנראה את היחס מחיר-תועלת הכי טוב, אבל אני מעדיף יותר ביסגליצינאט
עוזר יותר לישוןלמה?
איך? תוכל לפרט בבקשה?עוזר יותר לישון
עוזר להולכה עצבית יעילה יותר, ובכך תורם להרפיית השרירים מה שעוזר לשינה עמוקה יותר.איך? תוכל לפרט בבקשה?
זה רלוונטי גם לאנשים שמקבלים מספיק מגנזיום מהתזונה? כלומר כאלו ללא שום חוסרעוזר להולכה עצבית יעילה יותר, ובכך תורם להרפיית השרירים מה שעוזר לשינה עמוקה יותר.
מאוחר מידי, וקוצר אומר אחרת, נבדוק כשיגיע איך משפיעעדיף גליצנט, מגנזיום ציטרט סופח נוזלים בקיבה, מייבש אותך ועושה שלשול, (לא כמו אוקסיד אבל גם עושה קצת) לא לכולם אבל גליצנט יותר טוב ונספג יותר טוב.
בסדר, שנים הייתי עם הציטארט והכל היה בסדר,מאוחר מידי, וקוצר אומר אחרת, נבדוק כשיגיע איך משפיע
אני בספק שאתה מגיע ל400 מ''ג ביוםזה רלוונטי גם לאנשים שמקבלים מספיק מגנזיום מהתזונה? כלומר כאלו ללא שום חוסר