הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מתאמן מתקדם רוצה להתחיל

Skinner636

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
בן 19, 71kg 1.81m מתאמן 3 שנים בcalisthenics עם הפסקות נורא קצרות בין לבין, יש ידע בתזונה ושגרת אימונים ורוצה לקחת את זה לשלב הבא
כמה שאלות -
- אם אתחיל סייקלים אצטרך לעבור למשקולות כדי לראות תוצאות משמעותיות או שאוכל להתפתח דרך האימונים הנוכחיים שלי ( קליסטניקס כפי שצוין קודם )
- יש דבר כזה לצרוך סטרואידים ללא השפעות לטווח הארוך / השפעות מינימליות שלא יהרסו לי את החיים ?
- במידה ולא אכנס לזה חד-פעמי, זה עסק יקר ? כמה כסף יכול ללכת על תחביב כזה בחודש ?

לא בקטע רע אבל בבקשה בלי להגיב לי פה נאומים אלא אם כן זה רלוונטי למה שרשמתי
תודה לעוזרים

א' אתה בן 19 לפני צבא או בזמן צבא , לא הייתי מציע להשתמש בחומרים כאלה .
ב' אין קיצורי דרך - שלפי ההודעה שלך זה מה שאתה מחפש
ג' לא שלא מימשת את היכולת ואת הפוטנציאל שלך בלי להכיר , אתה אפילו עוד לא התחלת , אתה מתאמן 3 שנים כנגד משקל גוף אם אתה רוצה לקחת את זה לשלב הבא , כנס לחדר כושר תבנה לך תפריט תזונה (רשמת שיש לך ידע בתזונה זה מעולה ויעזור לך מאוד!) תבנה תוכנית אימונים ותתקדם .
אתה 71 קילו על 1.81 אתה יחסית צעיר בן 19 , אתה יכול להגיע בלי לחץ לגיל 21-22 במסה נקייה ל 85-89 קילו (קילו לחודשיים) ולהראות ברמה עולמית (והכי חשוב טבעי) בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
א' אתה בן 19 לפני צבא או בזמן צבא , לא הייתי מציע להשתמש בחומרים כאלה .
ב' אין קיצורי דרך - שלפי ההודעה שלך זה מה שאתה מחפש
ג' לא שלא מימשת את היכולת ואת הפוטנציאל שלך בלי להכיר , אתה אפילו עוד לא התחלת , אתה מתאמן 3 שנים כנגד משקל גוף אם אתה רוצה לקחת את זה לשלב הבא , כנס לחדר כושר תבנה לך תפריט תזונה (רשמת שיש לך ידע בתזונה זה מעולה ויעזור לך מאוד!) תבנה תוכנית אימונים ותתקדם .
אתה 71 קילו על 1.81 אתה יחסית צעיר בן 19 , אתה יכול להגיע בלי לחץ לגיל 21-22 במסה נקייה ל 85-89 קילו (קילו לחודשיים) ולהראות ברמה עולמית (והכי חשוב טבעי) בהצלחה .
זהו שציינת פה פרט די חשוב שאני כרגע בצבא על בסיס יומיות משמע אני מוגבל בזמן
מה שגם מוביל אותי להערות די חשובות -
אמנם יש לי ידע בתזונה, אבל הידע שלי בתרגילי כוח, משקולות וכל מה שעושים בחדר כושר שואף ל-0. מבחינה כספית אני מחזיק את עצמי נטו מבחינת תוספי תזונה למינהם ( קריאטין, אבקת חלבון, Pre ) משמע התכנית אימונים שלי כרגע היא לא יותר מאלטרנטיבה זולה שנובעת מהסיבות שציינתי למעלה.
אם אני מגיע למצב שאני משתמש בסטרואידים האידיאל הוא מקסימום תוצאה מקסימום השקעה מינימום שימוש בחומרים ( מכל הבחינות ) וזה גם למה שאלתי אם יש כמות מינימלית שכן תורמת לפיתוח גוף אבל לא בצורה משמעותית וכתמורה לא תפגע בי בטווח הארוך
אני יודע שכרגע אני לא בשיא הפוטנציאל שלי ולצערי זה לא נראה לי משהו אפשרי לפחות לטווח הארוך וכן הייתי רוצה לתת לעצמי בוסט מבלי לדחוף את עצמי לרמות שאני יודע שלא אחזיק

"אם זה מה שאתה מחפש אז אל תתחיל עם סטרואידים" זו גם תשובה ואפילו תשובה מאוד רלוונטית

עם כל מה שרשמת לא רואה סיבה להתחיל עם סטרואידים .
מה גם שבצבא מדי פעם עושים בדיקות סמים וכו' לא ?

אתה על בסיס יומיות אז אתה יכול להירשם לחד"כ , תקרא ותלמד על נושא האימונים יש גם בפורטל אימונים פה תוכניות מוכנות , אתה יכול גם לפתוח אשכול לרשום מה אתה רוצה ולנסות להיעזר בידע של החברים .
לדעתי אם התחום הזה מעניין אותך ואתה מוכן להשקיע בו (אם רשמת על סטרואידים אז כנראה זה כן תחום שמעניין אותך ואתה מוכן להשקיע עבורו)יש לך ממש עתיד טוב , יש לך ידע בתזונה , אתה צעיר , התאמנת 3 שנים כנגד משקל גוף . אל תמהר מידי .
דרך אגב אם אין אפשרות לחד"כ תקנה חגורה עם משקולת תוסיף על עצמך במתח , סקוואט , מקבילים , שכיבות שמיכה (שים על הגב) . יש לך לאיפה להתקדם . אם תיקח את הנושא ברצינות ולא תחפש לרוץ מהר מידי וליפול אתה תרוויח מזה המון .
אפשר לעלות מסה נקייה נקייה של 6 קילו בשנה (קילו בחודשיים) אתה תוך שנתיים מוסיף בוא נאמר לא 6 בשנה אז 5 , 10 קילו מסת שריר זה המון ! הקושי הגדול בדר"כ אצל רוב האנשים בין בחיטוב בין במסה זה במטבח לא באימונים , לדעתי אל תקפוץ לחומרים לפי מה שאתה רושם לא חשוב שטוב יצא מזה .

• פותח/ת השרשור
עם כל מה שרשמת לא רואה סיבה להתחיל עם סטרואידים .
מה גם שבצבא מדי פעם עושים בדיקות סמים וכו' לא ?

אתה על בסיס יומיות אז אתה יכול להירשם לחד"כ , תקרא ותלמד על נושא האימונים יש גם בפורטל אימונים פה תוכניות מוכנות , אתה יכול גם לפתוח אשכול לרשום מה אתה רוצה ולנסות להיעזר בידע של החברים .
לדעתי אם התחום הזה מעניין אותך ואתה מוכן להשקיע בו (אם רשמת על סטרואידים אז כנראה זה כן תחום שמעניין אותך ואתה מוכן להשקיע עבורו)יש לך ממש עתיד טוב , יש לך ידע בתזונה , אתה צעיר , התאמנת 3 שנים כנגד משקל גוף . אל תמהר מידי .
דרך אגב אם אין אפשרות לחד"כ תקנה חגורה עם משקולת תוסיף על עצמך במתח , סקוואט , מקבילים , שכיבות שמיכה (שים על הגב) . יש לך לאיפה להתקדם . אם תיקח את הנושא ברצינות ולא תחפש לרוץ מהר מידי וליפול אתה תרוויח מזה המון .
אפשר לעלות מסה נקייה נקייה של 6 קילו בשנה (קילו בחודשיים) אתה תוך שנתיים מוסיף בוא נאמר לא 6 בשנה אז 5 , 10 קילו מסת שריר זה המון ! הקושי הגדול בדר"כ אצל רוב האנשים בין בחיטוב בין במסה זה במטבח לא באימונים , לדעתי אל תקפוץ לחומרים לפי מה שאתה רושם לא חשוב שטוב יצא מזה .
הבעיה זה קודם כל שהשעות שלי ( 8-5 ) לא מאפשרות לי באופן מסוים להגיע לתוצאות ( קח בחשבון שאני יושב את רוב השעות האלה על כיסא במשרד, גורם משמעותי )
וכמו שרשמתי מקודם ההתמדה שלי היא לא התמדה של אתלט ( מעשן מדי פעם, יושב הרבה במשרד, מתאמן בין 3 ל4 פעמים בשבוע גג ) וזה גם למה אני עושה צעדים לכיוון השימוש בסטרואידים
אם אחרי כל מה שאמרתי אתה תגיד לי בתור אחד שמבין שבכל זאת עדיף לי לא ללכת בדרך הזאת אני אקח את זה כריזיקה לצעד הבא שלי

הבעיה זה קודם כל שהשעות שלי ( 8-5 ) לא מאפשרות לי באופן מסוים להגיע לתוצאות ( קח בחשבון שאני יושב את רוב השעות האלה על כיסא במשרד, גורם משמעותי )
וכמו שרשמתי מקודם ההתמדה שלי היא לא התמדה של אתלט ( מעשן מדי פעם, יושב הרבה במשרד, מתאמן בין 3 ל4 פעמים בשבוע גג ) וזה גם למה אני עושה צעדים לכיוון השימוש בסטרואידים
אם אחרי כל מה שאמרתי אתה תגיד לי בתור אחד שמבין שבכל זאת עדיף לי לא ללכת בדרך הזאת אני אקח את זה כריזיקה לצעד הבא שלי
נו לא דיברנו על להיות אתלט , דיברנו על פיתוח גוף , אז אולי לא תממש 100 אחוז מהפוטנציאל שלך בשנתיים הקרובות אבל אתה תגיע לתוצאות יפות . לא כל אדם שבונה גוף / מתאמן בחדר כושר משנה את כל אורח החיים שלו , גם אחרי הצבא יהיה לך עבודה סביר להניח וגם אז זה יהיה אותו דבר .
זה שאתה מעשן אוקי נו .. ? ולהתאמן 3 - 4 פעמים בשבוע זה המון , בטח למצבך ! אתה יכול להתקדם המון בחדר כושר ללא שימוש בסטרואידים , אני הייתי המון שנים בענפי הספורט אני כל הזמן אומר אם היה לי את הראש שיש לי עכשיו אז לא היה ענף ספורט שלא הייתי מצליח בו , הבעיה זה רק להבין את המצב ולא לרצות הכל במהירות .
אלוף העולם בUFC עד לפני שנה וחצי היה הומלס ברחוב איזה תנאים היה לו אז ?
אתה בן 19 , 1.81 על 71 קילו אתה מתאמן 3 שנים סביר להניח שאתה חטוב מאוד ויש לך קצת מסת שריר , תוסיף בשנתיים - שנתיים וחצי 10 קילו של שריר נקי לא שומן (דבר לא קל אבל גם לא בשמיים) , אתה כבר 81 קילו על 1.81 , שזה אמור להיות בנוי טוב עם מסת שריר , תמשוך עוד שנתיים - שנתיים וחצי להיות 91 קילו על 1.81 , רקע של מעל 5 שנים אימון אתה כבר אמור להיות משהו הרבה הרבה הרבה הרבה מעבר לממוצע . זה תחום וענף ששם המשחק בו זה גודל ההשקעה גודל ההצלחה אין צורך בחומרים בטח לא במצב שלך .
כמעט כל אדם עם רקע ונתונים כמו שלך יכול להגיע למצב שאם הוא עובד נכון הוא תוך 5-7 שנים יכול להתחרות על מר ישראל (טבעי) .

- יש דבר כזה לצרוך סטרואידים ללא השפעות לטווח הארוך / השפעות מינימליות שלא יהרסו לי את החיים ?

לא בקטע רע אבל בבקשה בלי להגיב לי פה נאומים אלא אם כן זה רלוונטי למה שרשמתי

בדיוק בגלל זה אתה צריך את הנאומים האלה, מי ששואל את השאלה הזאת כנראה לא מבין מה הוא עושה ולכן פשוט כדאי לו להימנע.

אתה בן 19 , 1.81 על 71 קילו אתה מתאמן 3 שנים סביר להניח שאתה חטוב מאוד ויש לך קצת מסת שריר , תוסיף בשנתיים - שנתיים וחצי 10 קילו של שריר נקי לא שומן (דבר לא קל אבל גם לא בשמיים) , אתה כבר 81 קילו על 1.81 , שזה אמור להיות בנוי טוב עם מסת שריר , תמשוך עוד שנתיים - שנתיים וחצי להיות 91 קילו על 1.81
מה שאתה רושם זה לא בדיוק נכון. זה עניין גנטי לגבי כמות המסת שריר שניתן להוסיף.
אני 1.80 והגעתי כמעט לפוטנציאל הגנטי שלי מבחינת מסת שריר ואני שוקל 81 על 12% שומן בערך.

יש אחרים שיכולים להוסיף עוד וכאלו שפחות. זה לא שחור ולבן. הכל זה גנטיקה.

אח יקר אתה 1.81 שוקל 71 יש לך המון להתקדם טבעי...תתאמן חזק תאכל נכון תישן טוב...לא צריך שום סטרואידים ושום כלום. בהצלחה חג שמח

עלייה במשקלים איטית מאוד. אם אני בפלוס גדול, משקלי העבודה לא בהכרח יעלו מהר יותר ואחוזי השומן עולים מהר.

לרוב אני בניטרלי פלוס.
מה הקשר למשקלי העבודה ? אז תשנה את תוכנית העבודה לדרופ סט / סופר סט , זמני מנוחה קצרים יותר .
יש עוד דרכים לגרות את השריר .
מה שאתה רושם זה לא בדיוק נכון. זה עניין גנטי לגבי כמות המסת שריר שניתן להוסיף.
אני 1.80 והגעתי כמעט לפוטנציאל הגנטי שלי מבחינת מסת שריר ואני שוקל 81 על 12% שומן בערך.

יש אחרים שיכולים להוסיף עוד וכאלו שפחות. זה לא שחור ולבן. הכל זה גנטיקה.
מחילה לדעתי זה לא נכון , נכון שיש מקום שמגיעים אליו ומשם קשה מאוד להתקדם . אולי ההתקדמות שלך עכשיו איטית יותר לא יודע תוך כמה זמן הגעת למה שהגעת כרגע , אבל אם תיהיה בפלוס קלורי נמוך לא גבוה ותתאמן טוב אין סיבה שתעלה בשומן ולא תעלה במסת שריר , אז במקום לעלות 6 קילו בשנה , תעלה 4 קילו בשנה . זה לא הרבה זה פחות מחצי קילו לחודש ! ! נכון זה נראה כאילו אתה לא יכול להתקדם בגלל שזה התקדמות איטית אבל תוך שנתיים הוספת 8 קילו , בוא נאמר 5 קילו . להיות 1.80 על 86 קילו עם 12 אחוז שומן , ולהיות 1.80 על 81 קילו עם 12 אחוז שומן זה לא אותו דבר . התקדמות איטית אבל התקדמות .
שם המשחק בענף הזה זה ידע , השקעה , וסבלנות - תסתכל בתמונות יש מישהו שהעלה תמונה על התקדמות של שנתיים וחצי . מי שיראה יחשוב שהוא לא יתקדם כ"כ הרבה לפי הנתונים הוא בשנתיים וחצי עלה 10 קילו , אבל תראה את התמונות כמעט הכל מסת שריר ללא שומן ונראה מעולה, עם התקדמות ענקית .

מה הקשר למשקלי העבודה ? אז תשנה את תוכנית העבודה לדרופ סט / סופר סט , זמני מנוחה קצרים יותר .
יש עוד דרכים לגרות את השריר .
אתה באמת שואל מה הקשר בין משקלי עבודה להתקדמות ??? איך אתה יודע שאני לא משנה תוכניות ? איך אתה יודע שזמני מנוחה קצרים טובים יותר עבורי?

אולי ההתקדמות שלך עכשיו איטית יותר לא יודע תוך כמה זמן הגעת למה שהגעת כרגע
אם אתה לא יודע אז כדאי שלא תסיק מה טוב עבורי.
כרגע אתה לא יודע את התפריט שלי וכבר הסקת שאני עושה מסה מלוכלכת.

רק נתתי לך דוגמא שקצב ההתקדמות של מישהו זו גנטיקה. כל המספרים שאתה זורק לא ככ נכונים וזה תלוי מאוד במס' השנים שהבן אדם התאמן וגנטיקה.

אתה באמת שואל מה הקשר בין משקלי עבודה להתקדמות ??? איך אתה יודע שאני לא משנה תוכניות ? איך אתה יודע שזמני מנוחה קצרים טובים יותר עבורי?

אם אתה לא יודע אז כדאי שלא תסיק מה טוב עבורי.
כרגע אתה לא יודע את התפריט שלי וכבר הסקת שאני עושה מסה מלוכלכת.

רק נתתי לך דוגמא שקצב ההתקדמות של מישהו זו גנטיקה. כל המספרים שאתה זורק לא ככ נכונים וזה תלוי מאוד במס' השנים שהבן אדם התאמן וגנטיקה.
לא אמרתי שלא , ולא הסקתי מסקנות , רשמתי לפי מה שאתה רשמת .
רשמת שאתה לא מתקדם במשקלים ומתי שאתה בפלוס קלורי גדול אתה עולה בשומן . רשמתי עדיף לנסות פלוס קלורי נמוך בידיעה שהקצב התקדמות יהיה איטי יותר ואם נתקעים בעליית משקלים ועשית דילואד אז לשנות את הסגנון אימון . וודאי שיש עוד גורמים שמשפיעים כמו גנטיקה והזמן שהבנאדם מתאמן ועדיין זה לא סותר ..

רשמת שאתה לא מתקדם במשקלים
לא רשמתי שאני לא מתקדם, רשמתי שאני מתקדם מאוד לאט. רשמתי אחרי זה שאילו הייתי בפלוס קלורי גדול, הייתי עולה בעיקר בשומן (מתאמן מתחיל יעלה יותר שריר).

התפריט שלי זה פלוס קלורי מעל הניטרלי כבר מלא זמן אם כי פה ושם אני מוסיף קצת יותר אירובי בשביל להישאר על אותו אחוז שומן.

וודאי שיש עוד גורמים שמשפיעים כמו גנטיקה והזמן שהבנאדם מתאמן ועדיין זה לא סותר ..
זה בהחלט סותר כי זה עניין של ניסיון וגנטיקה.

אין בכלל בכלל שיטות אימון שמגובות במחקרים?!
מה הכי נכון,והכי כדאי כדי לראות תוצאות?
אני יודע שזה שילוב של כמה פרמטרים,אבל בכל זאת אין נוסחה ״מנצחת״?

לאחד 5 חזרות יהיה פגז
ואחד רק 15 חזרות ומעלה יראה שינוי?
לעולם לא אבין את זה
😵

אין בכלל בכלל שיטות אימון שמגובות במחקרים?!
מה הכי נכון,והכי כדאי כדי לראות תוצאות?
אני יודע שזה שילוב של כמה פרמטרים,אבל בכל זאת אין נוסחה ״מנצחת״?

לאחד 5 חזרות יהיה פגז
ואחד רק 15 חזרות ומעלה יראה שינוי?
לעולם לא אבין את זה
😵
אין משהו שקובע תעשה x חזרות תקבל y שריר ואם תעשה z חזרות תקבל w שריר. כנ"ל לגבי מנוחה בין הסטים. יש מחקרים לכאן ולכאן.

זה הכל עניין של ניסוי וטעייה והדבר הזה יכול לקחת שנים עד שתדע מה טוב עבורך יחד עם השערה של הידע בנושא תזונה ואימונים. כמובן שעם איש מקצוע, זה יכול לקחת פחות זמן. כמו שרשמת, יש ככ הרבה פרמטרים.

עלייה במשקלים איטית מאוד. אם אני בפלוס גדול, משקלי העבודה לא בהכרח יעלו מהר יותר ואחוזי השומן עולים מהר.

לרוב אני בניטרלי פלוס.
משקלי העבודה אחרי השלב ההתחלתי בכל מקרה לא אמורים לעלות מהר, הם עולים מהר בשלב ההתחלתי בעיקר בגלל הסתגלות של המערכת העצבית

אני לא מכיר אותך אישית אז אני באמת לא יכול לדעת, אבל קשה לי להאמין שהגעת לפוטנציאל הגנטי בנתונים האלה.
כמה שנים אתה מתאמן, כמה פרוטוקולים שונים של אימונים ניסית, התאמנת אצל מאמנים טובים (ליווי לפחות?)
שוב אני לא מכיר אותך אז אני לא יכול לקבוע דבר כזה, ויש מצב שאתה צודק, אבל רוב האנשים חושבים שהם הגיעו לפוטנציאל הגנטי הרבה יותר מהר ממה שבאמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית