הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן מתקדם רוצה להתחיל

Skinner636

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
בן 19, 71kg 1.81m מתאמן 3 שנים בcalisthenics עם הפסקות נורא קצרות בין לבין, יש ידע בתזונה ושגרת אימונים ורוצה לקחת את זה לשלב הבא
כמה שאלות -
- אם אתחיל סייקלים אצטרך לעבור למשקולות כדי לראות תוצאות משמעותיות או שאוכל להתפתח דרך האימונים הנוכחיים שלי ( קליסטניקס כפי שצוין קודם )
- יש דבר כזה לצרוך סטרואידים ללא השפעות לטווח הארוך / השפעות מינימליות שלא יהרסו לי את החיים ?
- במידה ולא אכנס לזה חד-פעמי, זה עסק יקר ? כמה כסף יכול ללכת על תחביב כזה בחודש ?

לא בקטע רע אבל בבקשה בלי להגיב לי פה נאומים אלא אם כן זה רלוונטי למה שרשמתי
תודה לעוזרים

משקלי העבודה אחרי השלב ההתחלתי בכל מקרה לא אמורים לעלות מהר, הם עולים מהר בשלב ההתחלתי בעיקר בגלל הסתגלות של המערכת העצבית

אני לא מכיר אותך אישית אז אני באמת לא יכול לדעת, אבל קשה לי להאמין שהגעת לפוטנציאל הגנטי בנתונים האלה.
כמה שנים אתה מתאמן, כמה פרוטוקולים שונים של אימונים ניסית, התאמנת אצל מאמנים טובים (ליווי לפחות?)
שוב אני לא מכיר אותך אז אני לא יכול לקבוע דבר כזה, ויש מצב שאתה צודק, אבל רוב האנשים חושבים שהם הגיעו לפוטנציאל הגנטי הרבה יותר מהר ממה שבאמת
לא רשמתי שהגעתי לפוטנציאל הגנטי שלי.

יש הבדל...

אני לא הולך לרשום לך את כל ההיסטוריה שלי בשביל להצדיק את עצמי בשבילך. אתן לך לחשוב מה שאתה רוצה עליי.
לא צריך להצדיק שום דבר, גם לא כזה מעניין אותי ההיסטוריה, רק אומר שלא כזה קל למצות את הפוטנציאל לדעתי

אם תעלה ל 15% שומן, אתה חושב שתבנה מסת שריר משמעותית? או שזה יהיה זניח מול העלייה בשומן?
זה מה שפחות או יותר אני עושה, עולה בצורה מתונה ל14, 15 ואז יורד בצורה מדורגת חזרה ל12. כרגע אני רוצה לרדת ל10 😉

זה מה שפחות או יותר אני עושה, עולה בצורה מתונה ל14, 15 ואז יורד בצורה מדורגת חזרה ל12. כרגע אני רוצה לרדת ל10 😉
סתם שאלה, כמה קילו אתה עולה ותוך כמה זמן אתה עולה מ12 ל15 אחוז שומן?

סתם שאלה, כמה קילו אתה עולה ותוך כמה זמן אתה עולה מ12 ל15 אחוז שומן?
חודשיים שלושה. רק צריך להבין שחדכ זה לא מרכז החיים שלי (יש לי עבודה ולימודים) ואני משתדל להיות עקבי כמה שיותר. בדרך כלל עולה לפחות 3 קילו.

חודשיים שלושה. רק צריך להבין שחדכ זה לא מרכז החיים שלי (יש לי עבודה ולימודים) ואני משתדל להיות עקבי כמה שיותר. בדרך כלל עולה לפחות 3 קילו.
לעלות 3 קילו ב3 חודשים ולעלות עם זה 3 אחוזי שומן שאתה מתאמן טוב ואוכל לפי התפריט, נשמע לא מובן , מעניין . בכל מיקרה הייתי ממליץ אולי לשנות את התוכנית ולעשות עלייה של חצי קילו בחודש ולא של קילו . וכמובן שרובנו חיים בעולם ולא בחדר כושר .

לעלות 3 קילו ב3 חודשים ולעלות עם זה 3 אחוזי שומן שאתה מתאמן טוב ואוכל לפי התפריט, נשמע לא מובן , מעניין . בכל מיקרה הייתי ממליץ אולי לשנות את התוכנית ולעשות עלייה של חצי קילו בחודש ולא של קילו . וכמובן שרובנו חיים בעולם ולא בחדר כושר .
אתה נשמע בן אדם נחמד, אבל לא ביקשתי את ההמלצה שלך.
דבר שני, רשמתי לפחות 3 קילו לחודשיים שלושה, קראת את זה כ-3 קילו ל3 חודשים. שים לב שאין לי דקסה בבית והסתמכות היחידה שלי העיניים שלי ושל אחי (בעיקר של אחי) כאשר זה מגיע למדידה של אחוזי שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית