הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ hst מה דעתכם?

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
משהו השתמש בשיטה הזו?
בזמן הבלוק ה1 והשני שנמשך 4 שבועות יש גדילה?
15 חזרות עם משקל נמוך, לא הפריכו את זה והיו האמונה הרווחת היא ש6-8 למאסה זה האידאל?

מה הקשר לקוביות? אתם כל כך צרי מוחין שאתם לא מסוגלים לקבל את העובדה שיש אנשים שתוכניות מאאסססההה יעבדו עליהם יותר טוב מאשר תוכניות כוח?

קורן הביא לך דיבול גם כן ?

מה הקשר לקוביות? אתם כל כך צרי מוחין שאתם לא מסוגלים לקבל את העובדה שיש אנשים שתוכניות מאאסססההה יעבדו עליהם יותר טוב מאשר תוכניות כוח?

חיים איך תוכנית לינארית תיהיה פחות טובה?

המון מאסה, חיים סיים 85 קילו את התוכנית.
כלומר הוא התחיל 74, אז הוא עלה כמות מטורפת ב10 שנים של אימון נגיד 10 קילו.

אני מתאמן שנתיים.
והטון המגחך הזה לא לעניין. התקדמות היא התקדמות, בכל תחום. הרי לא נעשה רשימת מכולת של מה עשיתי לצד האימונים, נכון?

אני מתאמן שנתיים.
והטון המגחך הזה לא לעניין. התקדמות היא התקדמות, בכל תחום. הרי לא נעשה רשימת מכולת של מה עשיתי לצד האימונים, נכון?

אני לא מזלזל בהתקדמות שלך, אתה מזלזל בה.
עלית 11 קילו בחודשיים, עלית הרבה כי גם אכלת כמו "חזיר אוריאו".
אני מאמין שעשית את HST אכלת תזונה שונה וליותר זמן.

אני לא מזלזל בהתקדמות שלך, אתה מזלזל בה.
עלית 11 קילו בחודשיים, עלית הרבה כי גם אכלת כמו "חזיר אוריאו".
אני מאמין שעשית את HST אכלת תזונה שונה וליותר זמן.

נכון, אבל אנחנו מדברים כאן על למקסם תוצאות. יש לזה מבחינתי שלושה פרמטרים עיקריים: כוח, מאסה ושומן. אם תשווה את התוצאות שלי של HST ל-SS תראה שמבחינת צבירת המאסה והשומן היא הייתה עדיפה (ואולי גם בכוח, אני לא זוכר בכמה התקדמתי מבחינת משקלים). ותוכנית HST נמשכת חודשיים, כך שאפשר להשוות אותה עם החודשיים וחצי של ה-SS שלי.

סתם, בכל מקרה תעשה מה שטוב לך
אם אתה לא מוסיף משקל למוט כל אימון אז באמת כדאי לך להעלות נפח
וגם הצריכה הקלורית שלך צריכה לרדת כי אתה עובד פחות עצים (כל עוד לא הוספת הרבה נפח)

נכון, אבל אנחנו מדברים כאן על למקסם תוצאות. יש לזה מבחינתי שלושה פרמטרים עיקריים: כוח, מאסה ושומן. אם תשווה את התוצאות שלי של HST ל-SS תראה שמבחינת צבירת המאסה והשומן היא הייתה עדיפה (ואולי גם בכוח, אני לא זוכר בכמה התקדמתי מבחינת משקלים). ותוכנית HST נמשכת חודשיים, כך שאפשר להשוות אותה עם החודשיים וחצי של ה-SS שלי.

סבבה, תעשו אתה ומיקי מאוס את HST.
תספר לי מתי תגיע ל90 קילו על 10 אחוז שומן.

• פותח/ת השרשור
חחחחח מכל זה בן אדם יוצא מבולבל יותר....
אני מניח שעד שלא אנסה על עצמי לא אדע
נעשה גם וגם בחורף ואז אוכל לתת את דעתי לדיון

עם HST עליתי 8 קילו ונשארתי על אותו אחוז שומן.
עם SS עליתי 11 קילו וקפצתי ב-3% שומן.
לא אמרת שהעלת את הדדליפט מ0? עשית את זה ליניארית? כמה היה הסקוואט שלך באותו זמן?
אם היית משמעותית חלש בדדליפט זה ישפיע על העצימות של האימונים, בתוספת טונות של אוכל לא פלא שתשמין.

שווה ניסיון הHST.... אולי אחרי הליניארית. או שעדיף להתקדם ל5X5 המתקדמת יותר?

לא אמרת שהעלת את הדדליפט מ0? עשית את זה ליניארית? כמה היה הסקוואט שלך באותו זמן?
אם היית משמעותית חלש בדדליפט זה ישפיע על העצימות של האימונים, בתוספת טונות של אוכל לא פלא שתשמין.

איזה קשקוש מטורף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית