עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה קשקוש מטורף.
למה?
אני מסכים איתו, מתחילים לא מרימים משקלים שמתקרבים לעצימות שהם יכולים.
וככל שהאימונים יותר עצימים יותר קשה לעלות בשומן.
סבבה, אז כל מי שמתחיל SS לא מתאמן מספיק כבד, וכנראה שהוא אוכל יותר מדי ומשמין. כולם צריכים להתחיל למשוך מ 3 פלטות.
מה קרה?
גם אתה הפסקת לאכול פחמימות?
חיים לא היה צריך להתחיל לאכול כמו ילד בתת משקל.
וברור שצריך להעלות משקלים בהדרגה, אבל זה לא משנה את מה אמרתי.
ולא רואה שום בעיה שבכמה תוכניות הראשונות שמתאמן בונה לעצמו את היסודות הוא יצטרך גם להעלות מסה לא רזה.
מה זה קשור עידן? בריח אמר שטויות, אז אמרתי שהוא מדבר שטויות.
והוא לא אכל כמו ילד בתת משקל. הוא גם לא השמין כמו שהוא חושב שהוא השמין.
2 ליטר חלב זה לא 4 ליטר חלב. הוא לא אכל כמו מישהו בתת משקל.
חחחחח מכל זה בן אדם יוצא מבולבל יותר....
אני מניח שעד שלא אנסה על עצמי לא אדע
נעשה גם וגם בחורף ואז אוכל לתת את דעתי לדיון
בחור כלבבי.מה קורה בדיוק בחורף?
אין לך מה להתבלבל כלל וכלל....
תעשה מה שטוב לך...גם אם אתה קצת מפספס , עדיין אליפות העולם רחוקה.
אם בא לך ABC או HST זה על הכיפאק.
אבל,
עד שלא תנסה סקוואט 3 פעמים בשבוע , באמת לא תבין מה זה להתאמן (עם משקולות ) ולגדול.
באופן כללי אימון\פיתוח גוף\מסה\כוח... זה כמו ניווט, אם אתה יודע לאן אתה הולך ואתה מתכנן נכון יש סיכוי שתגיע.
אחרת, אתה די אבוד...
כאן תוכניות הכוח עולות על כל תוכנית אחרת, כי כבר בשבוע הראשון אתה יודע איך יראה הסט השלישי של האימון השני בשבוע הרביעי.
למי שיש נטיה להשמין, פשוט צריך להקפיד יותר על האוכל.
הצעה שלי - תפסיק לבזבז את הזמן,
יש לך גנטיקה טובה (לפי הקליפ הדי משעמם שלך...בלי להעליב 😃)...תן מאסססה שנה-שנה וחצי בתוכניות כוח\ תחטב חודשיים...ויש מצב שתסיים עם עוד 10 ק"ג שריר.
לא שווה?
מה קורה בדיוק בחורף?
אבל,
עד שלא תנסה סקוואט 3 פעמים בשבוע , באמת לא תבין מה זה להתאמן (עם משקולות ) ולגדול.
באופן כללי אימון\פיתוח גוף\מסה\כוח... זה כמו ניווט, אם אתה יודע לאן אתה הולך ואתה מתכנן נכון יש סיכוי שתגיע.
אחרת, אתה די אבוד...
כאן תוכניות הכוח עולות על כל תוכנית אחרת, כי כבר בשבוע הראשון אתה יודע איך יראה הסט השלישי של האימון השני בשבוע הרביעי.
יש לך גנטיקה טובה (לפי הקליפ הדי משעמם שלך...בלי להעליב 😃)...תן מאסססה שנה-שנה וחצי בתוכניות כוח\ תחטב חודשיים...ויש מצב שתסיים עם עוד 10 ק"ג שריר.
לא שווה?
אני התחלתי מתת משקל (61) ובחודשיים הגעתי ל68.כמה מישהוא בתת משקל היה עולה בחודשיים?
15, 20 ,30 ? אפילו זאק לא עלה כך הרבה.
מה קורה בדיוק בחורף?
אבל,
אחרת, אתה די אבוד...
לא שווה?
אוקי, לקחתי לתשומת ליבי.
בניתי לי אפילו לוח אימוני לSS
אני רק מנסה להוסיף לה נפח כמו שהמליץ MOO
השאלה אם אני מוכרח שזה יהיה בצורה של מתח ומקבילים או שאפשר להוסיף סט לאימון , נניח בנץ 4 סטים במקום 3 ?
אם כבר תרגילי עזר אז תרגילי עזר ולא סט נוסף, יש סיבה שמשתמשים דווקא בתרגילים האלו.
הכל נכון, פרט לעובדה שב- HST יש סקוואט שלוש פעמים בשבוע ואתה יודע בדיוק איזה משקל אתה עושה שישה שבועות קדימה בכל אימון. זאת תוכנית לא רעה. היא לא אידיאלית למתחיל, אבל היא בהחלט יכולה לתת תוצאות טובות מאוד למישהו קצת יותר מתקדם אם הוא מעוניין בעיקר בהיפרטרופיה.
אם המטרה שלך אסטטיקה אז אתה צודק ללכת לכיוון ההיפרטרופיה סקפטומלית