הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט מסה

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
משתף תפריט מסה .
ארצה לשמוע ביקורת , טיפים
כרגע לא עולה באחוזי שומן אבל גם העליה בשריר לא הכי מהירה לטעמי

משקל 98
גובה 184
א"ש 16-18
בסייקל

בננות/פירות - 350 גרם בערך
שיבולת שועל 150 גרם בערך
טחינה / אגוזים 70/100 גרם בערך
חלב - חצי ליטר
שמן זית - 20/30 גרם בערך
אורז/פסטה/קינואה - 600 גרם בערך
דג/בשר רזה/עוף - 450 גרם בערך
חלבון וואי 4/4.5 כפות

כל התפריט שקול על משקל !
רשמתי בערך כי יש הבדלים קטנים בין המזונות בערך התזונתי נניח אמנון לא שווה לכתף בקר אז אני משחק עם הגרמים טיפה אבל סהכ זה יוצא סביב ה 4000 קקל לפי כל המחשבונים

חלבון - 290 +
פחמימה - 400 +
שומן - 120+

אפשר לעלות ל4500 קקל ?
במידה וזה יהיה קשה לי לעלות עוד פחמימה /חלבון זה יהיהעל חשבון שומן
כדאי ???

חבר, אני עובד לפי
1. קלוריות
2. חלבון
3. שומן
בסדר הזה, 20% שומן או 5% שומן או 60 גרם פחמימה או 200 גרם פחמימה לא מעניינים אותי

אמרת שאתה מעדיף להוסיף פחממה בשביל ההרגשה הטובה ומאגרי קליקוגן, שאלתי למה לאכול 2 פרסומות לחם יבשות במקום משהו טעים שישרת את אותה המטרה.
"להכניס זבל על בסיס יומיומי" שמדובר בכמה עוגיות אוראו? מה שלחתי אותך לאכול בוקר צהריים וערב במקדונלדס?
מחזק ומוסיף שאפשר להכניס ליום יום כמה חבילות אוראו או חארטות אחרות, זה לא ישפיע לרעה.
הרבה סטרונגמנים למשל מכניסים לדיאטה שלהם הרבה "ג'אנק" לפי מה ש @Dmk טוען.
רק בישביל להגיע ל6, 7 אלף קלוריות ויותר
לא שאנחנו ספורטאים אליטים כן? אבל אם יש כמות גדולה של קלוריות ואין לי כוח להכניס מלא אוכל, אכניס אוכל מפוצץ בקלוריות כמו שרשמתי למעלה

חבר, אני עובד לפי
1. קלוריות
2. חלבון
3. שומן
בסדר הזה, 20% שומן או 5% שומן או 60 גרם פחמימה או 200 גרם פחמימה לא מעניינים אותי

אמרת שאתה מעדיף להוסיף פחממה בשביל ההרגשה הטובה ומאגרי קליקוגן, שאלתי למה לאכול 2 פרסומות לחם יבשות במקום משהו טעים שישרת את אותה המטרה.
"להכניס זבל על בסיס יומיומי" שמדובר בכמה עוגיות אוראו? מה שלחתי אותך לאכול בוקר צהריים וערב במקדונלדס?
בשביל מישהו שזה משנה לו אוריאו זה לא פיתרון טוב.
אני מבין שאתה לא באותו ראש ואין לי בעיה עם זה, פשוט אומר שלי זה לא מתאים, והסברתי למה.
מחזק ומוסיף שאפשר להכניס ליום יום כמה חבילות אוראו או חארטות אחרות, זה לא ישפיע לרעה.
הרבה סטרונגמנים למשל מכניסים לדיאטה שלהם הרבה "ג'אנק" לפי מה ש @Dmk טוען.
רק בישביל להגיע ל6, 7 אלף קלוריות ויותר
לא שאנחנו ספורטאים אליטים כן? אבל אם יש כמות גדולה של קלוריות ואין לי כוח להכניס מלא אוכל, אכניס אוכל מפוצץ בקלוריות כמו שרשמתי למעלה
איזה סטרונגמנים אתה מכיר שאוכלים הרבה גאנק?

בשביל מישהו שזה משנה לו אוריאו זה לא פיתרון טוב.
אני מבין שאתה לא באותו ראש ואין לי בעיה עם זה, פשוט אומר שלי זה לא מתאים, והסברתי למה.

איזה סטרונגמנים אתה מכיר שאוכלים הרבה גאנק?
אדי הול, יש מצב שבריאן שאו אבל אני לא יודע על התזונה שלו בזמן האימונים וגם אני מאמין שהרבה מאוד נוספים. שמע שאתה צריך לצרוך 8 אלף קלוריות ביום, לצרוך הכל באוכל רגיל זה מאוד מאוד מאוד מאוד קשה. אני יכול להגיע ל5 אלף קלוריות מאוכל רגיל אבל זה יהיה קשה.

אדי הול, יש מצב שבריאן שאו אבל אני לא יודע על התזונה שלו בזמן האימונים וגם אני מאמין שהרבה מאוד נוספים. שמע שאתה צריך לצרוך 8 אלף קלוריות ביום, לצרוך הכל באוכל רגיל זה מאוד מאוד מאוד מאוד קשה. אני יכול להגיע ל5 אלף קלוריות מאוכל רגיל אבל זה יהיה קשה.
זה קשה אבל זה העבודה שלהם.
בריאן שו אוכל נקי בטירוף. בפעם האחרונה שראיתי סרטון של אדי זה לא היה כזה מלוכלך - לפחות ביחס לדיאטה עם כל כך הרבה קלוריות. אולי כמה כוסות חלב או משהו כזה אבל שום דבר יוצא דופן. את רוב הקלוריות הם עדיין אוכלים כמו גדולים (כי הם באמת גדולים)

שמע הוא דחף שם איזה מגש בייקון
שוב, לא זוכר במדוייק, אבל מה זה לעומת הקילו אורז וקילו סטייק שהוא אכל.
דיאטה של 8000 קלוריות היא לא דיאטה של 2500-3000 של המתאמן הממוצע בתקופה של מיינטננס/עלייה קלה, וגם לא 4500 כמו באשכול פה.

וגם אז, אפשר להתווכח על זה שבייקון זה לא באמת כזה נורא.

שוב, לא זוכר במדוייק, אבל מה זה לעומת הקילו אורז וקילו סטייק שהוא אכל.
דיאטה של 8000 קלוריות היא לא דיאטה של 2500-3000 של המתאמן הממוצע בתקופה של מיינטננס/עלייה קלה, וגם לא 4500 כמו באשכול פה.

וגם אז, אפשר להתווכח על זה שבייקון זה לא באמת כזה נורא.
בסרטון מהשבועות האחרונים ראיתי שאדי אכל קצת קורנפלקס מלא בסוכר ומפוצץ קל' לארוחת בוקר אבל לא אמרתי שרוב התזונה שלהם מבוססת על זה. רוב התזונה באמת מבוססת על אוכל איכותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית