הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - פנקייק מי פרוטאין

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
מישהו טעם אי פעם COOKIES AND CREAM? שמתי לב זה טעם חדש.
אני חושב לקחת אותו כי אין בו הרבה פחמימות והוא טוב לצ'יט שבועי שלי ( יחסית, 5 גרם אמנם אבל זה סביר ) שכל השאר 7~8.5 גרם פחמימה.

מישהו מכיר? פשוט לא רוצה להידפק עם טעם מגעיל, ראיתי הרבה אומרים על GOLDEN SYRUP שזה טוב בביקורות,אבל בגלל הפחמימה פחות מעדיף.

אשמח לתשובה ממישהו שמכיר COOKIES AND CREAM.

וסתם באופן כללי, הא םה-GOLDEN SYRUP טעים?

הפנקייק בטעם גולדן סירופ מאוד נחמד.
אבל בכללי הפנקייקים שלהם יוצאים די שטוחים, יבשים ויקרים. לפי דעתי עדיף לחפש מתכונים לפנקייק חלבון וחברים בעצמך.

• פותח/ת השרשור
הפנקייק בטעם גולדן סירופ מאוד נחמד.
אבל בכללי הפנקייקים שלהם יוצאים די שטוחים, יבשים ויקרים. לפי דעתי עדיף לחפש מתכונים לפנקייק חלבון וחברים בעצמך.
לא הבנתי את החלק האחרון, אבל סגור, שמע זה לא שאני ממש רוצה את זה, פשוט אני עושה הזמנה עם חבר והוא תמיד מבקש ממני השלמות, אז אני מניח שאני אקח פשוט רטבים כרגיל ( BBQ ).
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
מה
אתה משתמש בפנקייק חלבון שלהם לצ'יט? למה???
כי הוא רק 5 גרם פחמימה, אז אמרתי זה בסדר בשבילי, אני יכול להזריק ממש קצת ולקוות שיילך טוב ( אני סכרתי ).
כל השאר 7+
אם היה פחות גרם פחמימה זה היה אש בכלל, אבל אין, זה הכי נמוך... אמרתי גם ננסה, קילו אחד עולה 40 שקל בערך, זה אמור להספיק לי לכמה חודשים טובים.

אצלי צ'יט זה לא לאכול ים פחמימות ( כי זה בעיה אצלי פחמימות ), אצלי צ'יט זה לאכול מנה מתוקה עם מעט פחמימות שהסוכר אמנם טיפה יקפוץ, לא וודאי, מצליח לפעמים לשמור עליו בגדר הנורמה, אבל ליהנות ממשהו טעים ולפי הביקורות נשמע אחלה.
בכל מקרה אני עדיין מתלבט, אבל אולי אזמין באמת.

כי הוא רק 5 גרם פחמימה, אז אמרתי זה בסדר בשבילי, אני יכול להזריק ממש קצת ולקוות שיילך טוב ( אני סכרתי ).
כל השאר 7+
אם היה פחות גרם פחמימה זה היה אש בכלל, אבל אין, זה הכי נמוך... אמרתי גם ננסה, קילו אחד עולה 40 שקל בערך, זה אמור להספיק לי לכמה חודשים טובים.

אצלי צ'יט זה לא לאכול ים פחמימות ( כי זה בעיה אצלי פחמימות ), אצלי צ'יט זה לאכול מנה מתוקה עם מעט פחמימות שהסוכר אמנם טיפה יקפוץ, לא וודאי, מצליח לפעמים לשמור עליו בגדר הנורמה, אבל ליהנות ממשהו טעים ולפי הביקורות נשמע אחלה.
בכל מקרה אני עדיין מתלבט, אבל אולי אזמין באמת.
אה מצטער שכחתי שאתה סכרתי 😛
עכשיו הכל מובן.
גם הגולדן סירופ אישית אהבתי מאוד.

• פותח/ת השרשור
ולא ה
אה מצטער שכחתי שאתה סכרתי 😛
עכשיו הכל מובן.
גם הגולדן סירופ אישית אהבתי מאוד.

וואלה אחשוב על זה, על הטעם כאילו.
תודה רבה!

ואגב רציתי לשאול, יש לי בבית אבקת חלבו 2.5 קילו שקניתי לא מזמן ( מזל שרק את זה ) אני בקושי משתמש בזה.. אז יצאתי טיפה פראייר שקניתי 2.5 קילו.
האם אפשר לשים את זה על פנקייק חלבון.?
יענו אני לוקח את האבקת פנקייק, מערבב את זה עם סקופ חלבון נוסף ואז מכין את זה בטיגון.

פשוט אין לי מה לעשות עם האבקה ( חשבתי אני אשתמש בה, אבל כל עוד אני בחיטוב אין סיכוי אני משתמש... ), הזמנתי כדי להשלים לחבר ( יצאתי דבע לא צריך להגיד את זה חחח )

ולא ה

וואלה אחשוב על זה, על הטעם כאילו.
תודה רבה!

ואגב רציתי לשאול, יש לי בבית אבקת חלבו 2.5 קילו שקניתי לא מזמן ( מזל שרק את זה ) אני בקושי משתמש בזה.. אז יצאתי טיפה פראייר שקניתי 2.5 קילו.
האם אפשר לשים את זה על פנקייק חלבון.?
יענו אני לוקח את האבקת פנקייק, מערבב את זה עם סקופ חלבון נוסף ואז מכין את זה בטיגון.

פשוט אין לי מה לעשות עם האבקה ( חשבתי אני אשתמש בה, אבל כל עוד אני בחיטוב אין סיכוי אני משתמש... ), הזמנתי כדי להשלים לחבר ( יצאתי דבע לא צריך להגיד את זה חחח )
למה בקושי משתמש? במקום 100 גרם חזה עוף קח סקופ

• פותח/ת השרשור
למה בקושי משתמש? במקום 100 גרם חזה עוף קח סקופ
אין סיכוי חחח אני אהיה רעב, אני אוכל ביום 500 גרם חזה עוף ואני עדיין רעב, תוריד לי 100 גרם אני אמות.
רגע אבל זה אפשרי אולי עם הסקופ חלבון עם הפנקייק? יש לי טעם קרמל מלוח, אני חושש מהטעם אבל גם חושש שזה ייהרס

אין סיכוי חחח אני אהיה רעב, אני אוכל ביום 500 גרם חזה עוף ואני עדיין רעב, תוריד לי 100 גרם אני אמות.
רגע אבל זה אפשרי אולי עם הסקופ חלבון עם הפנקייק? יש לי טעם קרמל מלוח, אני חושש מהטעם אבל גם חושש שזה ייהרס
כן, אתה צריך לערבב סקופ עם 2 חלבונים ביצה (הלבן) עם מעט מים 10-30 מייל (תלוי במרקם שאתה אוהב).
תחמם מחבת, תוסיף מעט שמן - ותמרח אותו על כולה עם נייר סופג.
שפוך את התערובת (או חלק ממנה) למחבת ותהפוך לאחר דקה/שתיים.
בתיאבון

• פותח/ת השרשור
כן, אתה צריך לערבב סקופ עם 2 חלבונים ביצה (הלבן) עם מעט מים 10-30 מייל (תלוי במרקם שאתה אוהב).
בתיאבון

רגע לא הבנת חחח, דיברתי על התערבות פנקייק.
לעשות ככה:
סקופ של תערבות פנקייק+ סקופ של אבקת חלבון+ הכמות מים שצריך לפנקייק ( שאין לי מושג כמה צריך, אני אנסה לברר ).

זה אפשרי ככה? לא מדבר על הכנת פנקייק חלבון נטו מאבקת חלבון.

רגע לא הבנת חחח, דיברתי על התערבות פנקייק.
לעשות ככה:
סקופ של תערבות פנקייק+ סקופ של אבקת חלבון+ הכמות מים שצריך לפנקייק ( שאין לי מושג כמה צריך, אני אנסה לברר ).

זה אפשרי ככה? לא מדבר על הכנת פנקייק חלבון נטו מאבקת חלבון.
יש סיבה ספציפית למה אתה נצמד לסקופ של תערובת פנקייק?

• פותח/ת השרשור
יש סיבה ספציפית למה אתה נצמד לסקופ של תערובת פנקייק?
יותר נוח, פשוט לערבב עם מים ולשפוך, אין לי כוח לקאדר הזה שצריך לערבב ולקחת בלנדר וכו'...

אבל בכל מקרה, אני מעדיף ככה, אם אתה יודע איך לענות על השאלה זה ממש יעזור 😃

לא הבנתי את החלק האחרון, אבל סגור, שמע זה לא שאני ממש רוצה את זה, פשוט אני עושה הזמנה עם חבר והוא תמיד מבקש ממני השלמות, אז אני מניח שאני אקח פשוט רטבים כרגיל ( BBQ ).
תודה 😃
ולהכין בעצמך** יש לך אבקת חלבון, ביצים וקמח/שיבולת שועל? אתה יכול להכין בעצמך.

• פותח/ת השרשור
ולהכין בעצמך** יש לך אבקת חלבון, ביצים וקמח/שיבולת שועל? אתה יכול להכין בעצמך.
שוב אתה לא מבין מה הבעיה...
אני מעדיף את המוכן שזה כמה שפחות פחמימה וגם זה מוכן.
אני באמת לא מבין מה הבעיה..
אני שואל משהו פשוט, אתם עונים לא משהו אחר, אתם לא חייבים לעזור לי, באמת, תודה על הניסיון לעזור חחח ( באמת מעריך, אני יודע שאתם רוצים שאני אכין פנקייק טעים בצ'יט חחח, אבל באמת הכל טוב ).
אשמח אם תענו על השאלה הזאת:
על התערובת פנקייק חלבון של מי פרוטאין אפשר לשים אבקת חלבון מי פרוטאין?

שוב אתה לא מבין מה הבעיה...
אני מעדיף את המוכן שזה כמה שפחות פחמימה וגם זה מוכן.
אני באמת לא מבין מה הבעיה..
אני שואל משהו פשוט, אתם עונים לא משהו אחר, אתם לא חייבים לעזור לי, באמת, תודה על הניסיון לעזור חחח ( באמת מעריך, אני יודע שאתם רוצים שאני אכין פנקייק טעים בצ'יט חחח, אבל באמת הכל טוב ).
אשמח אם תענו על השאלה הזאת:
על התערובת פנקייק חלבון של מי פרוטאין אפשר לשים אבקת חלבון מי פרוטאין?
אין שום בעיה. שאלת שאלה, עניתי לך לעניין וכדרך אגב הוספתי את דעתי לגבי המוצר באופן כללי. וכן אתה יכול להוסיף אבקת חלבון, כנראה תצטרך טיפה יותר מים.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה. שאלת שאלה, עניתי לך לעניין וכדרך אגב הוספתי את דעתי לגבי המוצר באופן כללי. וכן אתה יכול להוסיף אבקת חלבון, כנראה תצטרך טיפה יותר מים.
סגור , תודה:) ידוע ידוע מים בערך?

סגור , תודה:) ידוע ידוע מים בערך?
הייתי מנסה 50-100 מ"ל יותר ממה שהייתי שם אם הייתי משתמש רק באבקת פנקייק. בהתחלה תנסה בלי להוסיף יותר מים, אם נראה לך סמיך מדי תוסיף בכמויות קטנות.

• פותח/ת השרשור
בתיאבון

סתם שאלה, בקשר לנייר סופג לא הבנתי.
אני שם נייר סופג על המחבת?? לא כזה ברור.
אני הבנתי משהו כזה
שם את מה שאמרת.
לוקח מחבת.
שם שמן עליה ( מעט למנוע מצב של דביקה ).
שם את התערובת.
ואז בסוף אמרת נייר סופג, לא הבנתי כלום..
הנייר סופג על המחבת עצמו??
אף פעם לא ראיתי נייג סופג שראיתי פנקייקים, תמיד ראיתי רק על מחבת פשוט רגיל

סתם שאלה, בקשר לנייר סופג לא הבנתי.
אני שם נייר סופג על המחבת?? לא כזה ברור.
אני הבנתי משהו כזה
שם את מה שאמרת.
לוקח מחבת.
שם שמן עליה ( מעט למנוע מצב של דביקה ).
שם את התערובת.
ואז בסוף אמרת נייר סופג, לא הבנתי כלום..
הנייר סופג על המחבת עצמו??
אף פעם לא ראיתי נייג סופג שראיתי פנקייקים, תמיד ראיתי רק על מחבת פשוט רגיל
הוא מתכוון לזה שתשים קצת שמן על המחבת ותפזר אותו לכולה עם נייר סופג, פשוט תמרח אותו על כל המחבת כדי למנוע שימוש בכמות גדולה מדי של שמן וגם כדי שזה יתפשט

אתה יכול להשתמש גם בספריי שמן אם אתה רוצה ואז אין צורך בנייר סופג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית