הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה - פנקייק מי פרוטאין

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
מישהו טעם אי פעם COOKIES AND CREAM? שמתי לב זה טעם חדש.
אני חושב לקחת אותו כי אין בו הרבה פחמימות והוא טוב לצ'יט שבועי שלי ( יחסית, 5 גרם אמנם אבל זה סביר ) שכל השאר 7~8.5 גרם פחמימה.

מישהו מכיר? פשוט לא רוצה להידפק עם טעם מגעיל, ראיתי הרבה אומרים על GOLDEN SYRUP שזה טוב בביקורות,אבל בגלל הפחמימה פחות מעדיף.

אשמח לתשובה ממישהו שמכיר COOKIES AND CREAM.

וסתם באופן כללי, הא םה-GOLDEN SYRUP טעים?

• פותח/ת השרשור
עכשיו זה נשמע יותר טוב
חחח תודה, אבל באיזה הקשר זה?
בקשר לקטע עם המטרה, אם כן זה אז כן.
אבל בעיקרון לסכרתיים יש משהו מיוחד 😃 ( בד"כ אני הייתי מכין עם 2~3 גרם פחמימה גג, ללא הקצפת וללא הפנקייק, אם אתה רוצה אתה יכול לראות למעלה בתמונות הישנות מה היה המתכון שלי וכו'... ).
הפעם רציתי להתפנק עם דברים ודווקא יצא 12גרם פחמימה, אבל 800 קלוריות כמעט... אז... זה לא יתאים לכל אחד, אבל אני אגיד משהו כזה.

זה אשכרה השביע אותי, הייתי שבע אמנם לשעה, אבל הייתי שבע חחחח

בעיקר שכח שהערך על השקית הוא של האבקה ולא של הפנקייקים, אבל כן גם את החלבון

ברור שהערך על השקית הוא של האבקה, זה קיים גם לגבי קמח כמו שהצעתי, וגם לגבי אבקת חלבון. עד כמה שאני יודע עדיין לא שולחים מIHerb פנקייקים מוכנים.

בעיני ובשבילי ההבדל בחלבון זה שטויות, אבל אולי למי שמתקשה זה קריטי.

ברור שהערך על השקית הוא של האבקה, זה קיים גם לגבי קמח כמו שהצעתי, וגם לגבי אבקת חלבון. עד כמה שאני יודע עדיין לא שולחים מIHerb פנקייקים מוכנים.

בעיני ובשבילי ההבדל בחלבון זה שטויות, אבל אולי למי שמתקשה זה קריטי.

שמע, עדיף שנעצור את זה פה כי כל הודעה שאתה רושם רק מוכיחה כמה אתה לא בכיוון.

תאכל מה שעושה לך טוב אחי, לא הכרחתי אף אחד.

@Ben098765 @frozen
מצטער שאני מקפיץ פתאום את הנושא אבל היום עליתי על משהו נהדר עם האבקה של מאי פרוטאין.
200 מ"ל חלב בשייקר, 2 סקופים של האבקה לפנקייק ועשיתי אותם ממש דקים, סגנון קרפ. יצא מדהים. לא הרגיש יבש והמרקם היה טוב יותר מאשר כשהם עבים.
ממליץ לכם לנסות

• פותח/ת השרשור
@Ben098765 @frozen
מצטער שאני מקפיץ פתאום את הנושא אבל היום עליתי על משהו נהדר עם האבקה של מאי פרוטאין.
200 מ"ל חלב בשייקר, 2 סקופים של האבקה לפנקייק ועשיתי אותם ממש דקים, סגנון קרפ. יצא מדהים. לא הרגיש יבש והמרקם היה טוב יותר מאשר כשהם עבים.
ממליץ לכם לנסות
הכל טוב 😃
פעם הבאה תצלם, אני רוצה לראות איך זה יוצא.
גם מבחוץ ( תצלם מלמלעה ומאותו הגובה ) וגם שאתה חותך, אז תראה לי איך זה נראה בפנים ( חחחח ).
בקשר לחלב אני פחות יכול, זה בעיה אצלי בגלל הסכרת.
אבל סתם סקרן לדעת 😃

הכל טוב 😃
פעם הבאה תצלם, אני רוצה לראות איך זה יוצא.
גם מבחוץ ( תצלם מלמלעה ומאותו הגובה ) וגם שאתה חותך, אז תראה לי איך זה נראה בפנים ( חחחח ).
בקשר לחלב אני פחות יכול, זה בעיה אצלי בגלל הסכרת.
אבל סתם סקרן לדעת 😃
אצלם מחר. אתה לא יכול תחליפי חלב למיניהם ? חלב שקדים או משהו?
או שאתה רק משתמש במים ?

• פותח/ת השרשור
אצלם מחר. אתה לא יכול תחליפי חלב למיניהם ? חלב שקדים או משהו?
או שאתה רק משתמש במים ?
לא קשור לחלב עצמו או לסוג שלו.
הפחמימות זה הבעיה.
אצלי אני מעדיף כמה שפחות פחמימות, בפנקייק יש 5 גרם פחמימה רק מזה שזה יחסית הרבה בשבילי ( בשבילי כאילו לא לאחרים ), בקטע הזה אני טיפה מקל.
אבל להוסיף חלב גם, אז בכלל יהיה מלא פחמימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית