נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
מי כאן עושה? וכמה משקל אתם מוסיפים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לפני כמה שנים, 60Kg ל- 6 חזרות.
דיון - תרגילי עזר ללחיצת חזה - מה אתם עושים?
כרגע אני עם 40Kg ל- 15 חזרות.
כרגע עושה סטים של 10 חזרות עם 10ק"ג לפני הקורונה הייתי עושה עם סביבות 40ק"ג השיא היה 3X5 עם 65 ק"ג
שים לב לפלטות ואליי, אנחנו יותר יציבים עם רגליים ישרות לא?לי אישית רגליים ישרות לא היה נוח ולכן יותר קשה (וגם לא תמיד המתקן מקבילים היה מספיק גבוה לישר רגליים)
תכלס תעשה מה שנוח לך ושומר עליך יציב לאורך התנועה.
במשקלים כבדים זה קריטי.
הנה סרטון שלי עם 22.5לא יכול לפתוח את הסרטון הראשון.
בכל מקרה כשתצטרך לשים בין הרגליים שתיים שלוש פלטות של 20 יהיה לך מאוד קשה לעשות את זה עם רגליים ישרות.
אבל שוב תעשה מה שעובד לך.
מבחינת עבודת חזה אני מרגיש יותר את החזה עם מקבילים בזווית הזו \ / מאשר כאלה: | |
אם יש לך אפשרות תבצע את הזווית הראשונהה.
אין, אבל רעיון נחמד.מבחינת עבודת חזה אני מרגיש יותר את החזה עם מקבילים בזווית הזו \ / מאשר כאלה: | |
אם יש לך אפשרות תבצע את הזווית הראשונהה.
אני חושב שיש הבדל בין מה שעובד לי, בין מה שנוח לי ובין מה שיעיל לעתיד.אבל שוב תעשה מה שעובד לך.
אני קודם כל רציתי להתכופף קדימה(בצורה טבעית, אם הבנת)עם רגליים ישרות אתה נראה יותר יציב אבל עם רגליים מקופלות הטכניקה שלך יותר טובה - אתה פחות מתכופף קדימה.
איך בדיוק ליישר את הרגליים מבזבז אנרגיה בפלג גוף תחתון? ועוד לעומת קיפול.בנוסף, לבצע את התרגיל הזה עם רגליים ישרות דורש בזבוז אנרגיה בפלג גוף התחתון וזה יפגע ביכולת שלך להתקדם ולכן הוא גם יותר קשה בווריאציה הזו.
יש לי גישה, פשוט חשבתי להשקיע במקבילים תקופה. ואז רק בנץ. ואז(כנראה אם אפצל את האימון לab) אולי אשלב.אם אין לך גישה לבנץ' שכיבות סמיכה עם תוספת משקל הוא פתרון טוב.
מי קבע מה זה תרגיל עזר?..למרות שזה אחד התרגילים האהובים עליי בסוף זה עדיין תרגיל עזר.
למה? זה תרגיל רב מפרקי, נראה לי אחלה בתור תרגיל עיקרי בתכנית, תלוי מה המטרה, אם המטרה היא בנץ'/פאוורליפטינג אז כן, אחרת מי מגדיר מה זה תרגיל עזר?בסוף זה עדיין תרגיל עזר.
הכול יחסי. אבל נחמד לקרוא, תודה.