הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ו AD

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
אהלן כולם 😵‍💫🥊

מי שיודע ומי שלא.. אני מסיים SS שבוע הבא כנראה [בתקווה להגיע לסקוואט 135 ו דדליפט 150]
ולעבור לחיטוב..

את כל ההתקדמות במשקל גוף ובתרגילים אני יפרסם בלוג חיטוב שאני יפתח

בכל מקרה..

חיטוב שעבר הייתי על דל פחמימות.. אם אפשר לקרוא לזה ככה [היה על 60-70 גרם פחמימה ליום]
ובחיטוב הזה אחרי שראיתי שהגוף שלי גמיב די טוב לדל פחמימות בלי תופעות לוואי ודברים כאלה.. החלטתי ללכת על AD [אם זה משנה בשילוב תוכנית כוח 5X5 ליניארית של ביל סטאר]

ואחרי קריאה מרתקת בספר המרתק והמעניין הזה [ספר משעמם ותכלס לא שווה קריאה.. היה יכול לסכם את כל הספר ב 10 עמודים... 😣]... יש לי כמה שאלות

בחיטוב הקודם הייתי על מאזן קלורי שלילי של 700 כאשר כל 10 ימים הבאתי העמסה [60-70 גרם פחמימה ביום]

הפעם זה 30 גרם פחמימה ויש רק 5 ימים דליפ לפני כל העמסה [לפי הספר]..
זה אומר רק 5 ימיםד לים בשבוע לעומת 9-10 שהיה חיטוב שעבר..
מה שאומר שקצב הירידה יהיה יותר איטי???? 🤫

בהעמסות.. לפי הספר הוא מציא לשלב גם הרבה שומן ופשוט להוריד את כמצות החלבונים...
ללכת לפי הדרך הזאת או לעשות העמסות.. BY THE BOOK .. כמו שאני מכיר.. חלבון אותוד בר.. הרבה פחמימות.. מינימום שומן ?????????

ובשבוע-שבועיים נטראליים לפני שאני נכנס לגרעון קלורי.. כבר להתחיל את ה 12 ימים של ההסתגלות לתזונה?

😲 בין הפותרים נכונה תוגרל קופסאת גפרורים ו170 מ"ל חלב סויה 😲

נערך לאחרונה:
הבנתי שיהיה בהצלחה עם החיטוב והדיאטה הזאת. תמיד שווה לנסות. עקרונית זו דיאטה שאמורה לשמור על איבוד מסת שריר נמוכה בחיטוב. לא ככ ברור מה אתה רוצה לשאול כאן? תוכל לחדד?

אני אישית מאמין שתמיד אפשר להגיע לתוצאות טובות עם דיאטה מאוזנת עם פחמימה.... זה יותר זול יותר טעים ואולי יש מצב שיותר בריא.

תקרא את קוטוג'נית דאייט של לייל
הוא על אותו עיקרון רק יותר טוב

יכול להיות שאם תוריד את ה 60-70 גרם של פחמימות שהיו לך בחיטוב שעבר אז הביצועים שלך ירדו
ויכול להיות שלא

לדעתי תנסה חיטוב עם 100 פחמימות ועם הזמן תקצץ

• פותח/ת השרשור
כה יש לי את דיאטה קטוג'נית על המחשב.. צריך להתחיל לקרוא.. ספר ארוך.. =P ...

אז אתה אומר חיטוב רגיל על 100 גרם פחמימות ונגיד כל 10 ימים העמסה.. ולאט לאט להוריד פחמימות?

לגבי השאלות אני ינסה לחדד את העניין

1. חיטוב שעבר הייתי על 60-70 גרם פחמימה ליום כאשר היו 9-10 ימים דלים רצופים וביום ה 10-11 הייתי מביא העמסה... פה ב AD זה הולך לפי 30 גרם פחמימה ליום וכל יום 6-7 יש העמסה.. משמע 5 ימים דלים ואחריהם 1-2 ימים של העמסה... מה שאומר שבחיטוב הקודם בחודש היו לי 28 ימים דלים~ וב AD זה אומר רק 20-24 ימים דלים בחודש... זה ישנה את קצב הירידה??

2. העמסה לפי מה שאני יודע ומה שעשיתי עד עכשיו הולכת לפי העיקרון של חלבון - נשאר אותו דבר כמו יום דל [2-2.5 גרם פר ק"ג משקל גוף], שומן - המינימום האפשרי, פחמימה - כל השאר. לפי הספר [AD] הוא אומר לקצץ בחלבונים וההעמסה מתבצעת גם אם שומן.. ככה שבמקום נגיד ערכים של 35% חלבון, 5% שומן ו 60% פחמימה.. הוא אומר 60% פחמימה, 20% שומן ו 20% חלבון .. משהו כזה... זה משנה משהו?.. נניח ואני עושה AD [צריך לקרוא קודם את דיאטה קטוג'נית] ללעת לפי העמסות המוזקרות בספר או לפי ההעמסות המוכרות לי?

3. לפני ההתחלה של AD יש 12 ימים דלים רצופים של הסתגלות לסגנון האכילה עם הקצת פחמימות והרבה שומן... השאלה היא האם גם בשבוע-שבועיים הנייטראליים לפני שאני מתחיל עם גירעון קלורי להתחיל כבר על הנייטרלי את כל סגנון האכילה או שבנייטראלי לאכול רגיל ורק מתי שאני מתחיל להכנס לגרעון לשנות את בגנון האכילה?

מקווה שעכשיו יותר מובן.... טוב... לקרוא את דיאטה קטוג'נית.. 300 עמודים של כיף.. =P

אני מצטרף לנושא אם שאלה קצת שונה.
אני גם התחלתי דל פחמימות,אוכל כל היום אוכל דל בפחמימות,עכשיו סיימתי שבוע ראשון ואני מרגיש טוב עם התפריט,רק שהפחמימות באמת חסרות קצת.
התכנון שלי הוא לבצע כ-5 פעמים אירובי חצי שעה(ריצה 5 ק"מ בקצב 10) בשילוב עם התפריט+אימוני כוח.
יש בעיה כלשהי בזה?
בזמן העמסה יש בעיה לעשות אירובי?
כי לא כלכך הבנתי איך הולכת כל השיטה ובכלל העקרון של מילוי ודילול מאגרי הגליקוגן.

וביום שאחרי ההעמסה,אין בעיה להרביץ תוכנית כוח ולסיים אותה עם אירובי(שזה לפי מה שהבנתי ריקון המאגרים?)

בקיצור 5 ימים דלי פחמימה,אין בעיה להרביץ המון אירובי,אימוני כוח ומה רק לא,יומיים העמסה אירובי לא צריך אבל אימוני כוח אפשר,ואחרי ההעמסה חוזרים לשגרה?

כן,גם אני לא הבנתי האמת,אפשרי לעשות את האימון בערב של היום השני של ההעמסה?

בהצלחה עם הדיאטה AD היא לא קלה. אני לא מסוגל לזוז בלי הפחמימה.
לפי מה שפעם קראתי העמסה איכותית מקסימום פחמימה מינימום שומן עם כמות של חלבון בצריכה של יום דל פחמימה.

ד.א. למה לא להיכנס מייד לגירעון קלורית? למה צריך להמתין מספר ימים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית