אהלן כולם 😵💫🥊
מי שיודע ומי שלא.. אני מסיים SS שבוע הבא כנראה [בתקווה להגיע לסקוואט 135 ו דדליפט 150]
ולעבור לחיטוב..
את כל ההתקדמות במשקל גוף ובתרגילים אני יפרסם בלוג חיטוב שאני יפתח
בכל מקרה..
חיטוב שעבר הייתי על דל פחמימות.. אם אפשר לקרוא לזה ככה [היה על 60-70 גרם פחמימה ליום]
ובחיטוב הזה אחרי שראיתי שהגוף שלי גמיב די טוב לדל פחמימות בלי תופעות לוואי ודברים כאלה.. החלטתי ללכת על AD [אם זה משנה בשילוב תוכנית כוח 5X5 ליניארית של ביל סטאר]
ואחרי קריאה מרתקת בספר המרתק והמעניין הזה [ספר משעמם ותכלס לא שווה קריאה.. היה יכול לסכם את כל הספר ב 10 עמודים... 😣]... יש לי כמה שאלות
בחיטוב הקודם הייתי על מאזן קלורי שלילי של 700 כאשר כל 10 ימים הבאתי העמסה [60-70 גרם פחמימה ביום]
הפעם זה 30 גרם פחמימה ויש רק 5 ימים דליפ לפני כל העמסה [לפי הספר]..
זה אומר רק 5 ימיםד לים בשבוע לעומת 9-10 שהיה חיטוב שעבר..
מה שאומר שקצב הירידה יהיה יותר איטי???? 🤫
בהעמסות.. לפי הספר הוא מציא לשלב גם הרבה שומן ופשוט להוריד את כמצות החלבונים...
ללכת לפי הדרך הזאת או לעשות העמסות.. BY THE BOOK .. כמו שאני מכיר.. חלבון אותוד בר.. הרבה פחמימות.. מינימום שומן ?????????
ובשבוע-שבועיים נטראליים לפני שאני נכנס לגרעון קלורי.. כבר להתחיל את ה 12 ימים של ההסתגלות לתזונה?
😲 בין הפותרים נכונה תוגרל קופסאת גפרורים ו170 מ"ל חלב סויה 😲
מי שיודע ומי שלא.. אני מסיים SS שבוע הבא כנראה [בתקווה להגיע לסקוואט 135 ו דדליפט 150]
ולעבור לחיטוב..
את כל ההתקדמות במשקל גוף ובתרגילים אני יפרסם בלוג חיטוב שאני יפתח
בכל מקרה..
חיטוב שעבר הייתי על דל פחמימות.. אם אפשר לקרוא לזה ככה [היה על 60-70 גרם פחמימה ליום]
ובחיטוב הזה אחרי שראיתי שהגוף שלי גמיב די טוב לדל פחמימות בלי תופעות לוואי ודברים כאלה.. החלטתי ללכת על AD [אם זה משנה בשילוב תוכנית כוח 5X5 ליניארית של ביל סטאר]
ואחרי קריאה מרתקת בספר המרתק והמעניין הזה [ספר משעמם ותכלס לא שווה קריאה.. היה יכול לסכם את כל הספר ב 10 עמודים... 😣]... יש לי כמה שאלות
בחיטוב הקודם הייתי על מאזן קלורי שלילי של 700 כאשר כל 10 ימים הבאתי העמסה [60-70 גרם פחמימה ביום]
הפעם זה 30 גרם פחמימה ויש רק 5 ימים דליפ לפני כל העמסה [לפי הספר]..
זה אומר רק 5 ימיםד לים בשבוע לעומת 9-10 שהיה חיטוב שעבר..
מה שאומר שקצב הירידה יהיה יותר איטי???? 🤫
בהעמסות.. לפי הספר הוא מציא לשלב גם הרבה שומן ופשוט להוריד את כמצות החלבונים...
ללכת לפי הדרך הזאת או לעשות העמסות.. BY THE BOOK .. כמו שאני מכיר.. חלבון אותוד בר.. הרבה פחמימות.. מינימום שומן ?????????
ובשבוע-שבועיים נטראליים לפני שאני נכנס לגרעון קלורי.. כבר להתחיל את ה 12 ימים של ההסתגלות לתזונה?
😲 בין הפותרים נכונה תוגרל קופסאת גפרורים ו170 מ"ל חלב סויה 😲
נערך לאחרונה: