הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של נסיכת הקרח

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אחרי יותר מדי פוסטים אינפורמטיבים שבהם מעבר למידע,מחקרים,ביקורות ותוצאות - גם שיתפתי מחיי האישיים , הגיע הזמן לפתוח לוג ולגמרי לזנוח את הפרטיות, לשתף כמעט הכל.
למי שפיספס או למי שחדש. מוזמנים להתחיל מכאן.
סיאליס כ-PED : שיפור ביצועים ולא במיטה.
מי מפחד מהטרן הרשע ?
הגיהנום של דנטה (DNP) ( פרק 5 )
TB – 500 : התרופה הכי יעילה שהרופא שלכם לא מכיר ?
היקף הסימום בספורט + Q&A עם ספורטאי בכיר

מה שאתם הולכים לחוות כאן בעצם זה חפירה ארכיאולוגית רצינית על חיי האישיים,אימונים,סמים,לימודים
ותלמדו איך אפשר לדחוס את הכל ביחד כשבאמת רוצים.

תומאס ג'פרסון,הנשיא השלישי של ארה"ב אמר פעם - אם אתה רוצה משהו שאף פעם לא היה לך,אתה צריך לעשות דברים שאף פעם לא עשית.
וזה יושב לי חזק בראש,אני מוותר על שינה,על בילויים ועל חלק מהחברים בשביל להגיע לאן שצריך.
המטרה מקדשת את האמצעים,וכל האמצעים כשרים. אני אגיע לכל היעדים שלי ואף אחד לא ימנע את זה ממני. מן שריטה כזאת , אבל זאת השריטה שלי.
1700799-Thomas-Jefferson-Quote-If-you-want-something-you-have-never-had.jpg

זהו , אפשר להתחיל

אני חושב שאני במסלול הנכון סוף סוף,
אחרי אהבות,פרידות,שמחה,כעס,אושר,בכי,כאב,פחד,שאיפות,חלומות,הצלחות ואכזבות - אחרי כל אלה, נראה לי שאני במסלול הנכון. אני חושב שהצלחתי לסדר קצת הראש , לפחות לכרגע.
איך אמרה לי ל' , הבחורה התורנית האחרונה שישנה פה , "אתה צריך להיות לבד עם עצמך נראה לי" , "תיסגר על עצמך"
טיפ שהחלטתי לקבל על עצמי וליישם אותו.

אוקי , אני לא שובניסט ואני לא מחליף בחורות כמו גופיות , סך הכל הייתי בחור שסיים קשר של 3 שנים ולא הכרתי שום דבר אחר, לא ידעתי איך מתנהלים עכשיו. נורא רציתי להאמין שאני מסוגל לאהוב מישהי אחרת ובשקט בשקט מבלי לשים לב ,גרמתי ליותר מדי נשים לחשוב שאני יכול להיות משהו טוב עבורן.
יותר מדי קשרים נמשכו בגג שבועיים-שלוש,לא שרדתי מעבר לזה. הייתי ישן עם מישהי לידי , אבל חולם על ההיא מפעם, זאת שגידלה אותי,עברה איתי את השירות הצבאי שלי(שלא תמיד היה כיף), והחביאה לי פתק בתיק שנסעתי לקורס קשוח של 7 שבועות בדרום אחרי השחרור.
זרקתי לפח 2 מכתבים , השאר עוד פה. אני מניח שלא באמת משתחררים מזה.

קצת עצוב שאת האהבה הכי גדולה בחיים שלי אפשר לסכם בשיר אחד. אפילו בית אחד
אבל היי! כל עוד אני מדבר על זה אני במגמת שיפור,ככה הרופא שלי אומר.
והרופא שלי לא מגיע בצורה של אדם עם חלוק לבן וחותמת , הוא יותר מזכיר בקבוק 750 מ''ל בשם ג'וני ווקר.

אני מניח שתמיד ידעתי שזה לא יכול להימשך, הגענו ממקומות שונים לגמרי עם שאיפות שונות וראייה אחרת לחיים. פטריוט שיעשה הכל למען המדינה והדגל ביחד עם החרדית לשעבר שלא עשתה צבא. בכל זאת..איך אומר השיר למעלה?
Our debut was a masterpiece But in the end, for you and me Oh, the show, it can't go on(משפט שעוד אקעקע על הזרוע)
אין ספק שההתחלה הייתה פשוט יצירת אומנות, מן משהו שמימי כזה.. מעולם לא הייתי אדם מאמין , אבל האישה הזאת גרמה לי לחשוב שיד הגורל התערבה. שמשהו שלח אותה לרפא אותי,להתמודד עם הבעיות שינה שלי,עם ההתקפי זעם,עם הבעיטות באוויר באמצע סיוט ועם החלום שחוזר כמעט כל שבוע - הנשק שלי לא עובד. אני צריך אותו , אני ממש ממש צריך אותו כרגע , והוא לא עובד.

אחד הדברים שהיו פה לפניה ויישארו אחריה זה המשקולות שלי, הדבר שמעסיק אותי 24\7 .
או שאני מתאמן,או שאני קורא על זה, או שאני מחפש מקורות מידע כלשהם.
אני לא אוותר על אימון,גם במחיר של פציעה ותשישות. גם כשאני מסיים לעבוד ב8 בבוקר, ב9 נרדם וקם אחרי 4.5 שעות כי חובה להספיק אימון לפני שיוצאים שוב לעבוד.

בחודש הבא אני אהיה בן 24 ,
אני לומד משפטים , יש לי רכב חדש ,יש עבודה מתגמלת מאוד, ובין מטווחים בצפון לבין חצי קריירה בפוטבול חובבני , אני מקפיד אחת לשבועיים לראות משחקים עלובים בליגה שניה בכדורגל עם שותפי הקרוב @nlr666 . אם זה מעניין ? לא כלכך, אבל 20 שקלים כניסה ואווירה עממית זה מספיק משכנע. משתדל להרחיב את אוצר המילים שלי בכל ביקור כזה ביציע של אוהדי הפועל פתח תקווה.

מטרות להמשך

בגדול ? וילה עם בריכה וקורבט חדשה , אפשר גם ריינג' רובר.
אבל לכרגע , המטרות הן
1. בנץ' 180
2. פאוורקלין 140
נגיע לשם ונציב יעדים חדשים.

במהלך החודשים הקרובים יעלו ביקורות וחוות דעת חדשות לגבי:
1. קוקאין כפרי וורקאוט
2.ננדרולון
3.מסטרון
4. קלן
5. טי3
קוק כולם מכירים.. לגבי השאר,זה יותר מוכר לחברי פורום סטרואידים ותרופות.
מבחינת הבנץ' פרס , בגיל 21 לחצתי 160. מאז נפצעתי ל13 חודשים ומי שכבר הספיק להבין..אני לא מאלה שנותנים לזה להחלים מפה לשם הצלחתי להשתקם(בערך) .
לפני שבועיים לחצתי 155 ויכול להיות שהגיע הזמן להזריק קצת בדרכי ל180 (ואולי יותר) , בכל זאת , כמעט שנה שלמה בלי משפרי ביצועים.
אני מתאמן ביתי, כבר מספר שנים אני מתאמן בבית. בשקט שלי,לבד,וגם בלי ספוטר כמובן. מה שמקשה על מדידת מקסימום אמיתי לבנץ' פרס.

אז למי ששרד עד לפה , תודה. מעריך.
הלוג יוצא לדרך! טסים לעבר ה180 ואני לא מתכוון לעצור באדום , ליטרלי , תשאלו אותו @Shachar S , הוא יודע כמה דוחות קיבלתי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איפה לומד חביבי?
נדון על זה אם תגיע לאירוע.. תשאיר לי קצת אנונימיות

אמיתי? חחחחחחחחחחחחחחח
שמע.. שווה בדיקה

טפי על החיים שלך
עד אז.. צריך לתפוס תביעה ייצוגית טובה וזה יסדר אותי

בסדר זה בטיפול

• פותח/ת השרשור
כי אנ'לא שותה וודקה
אנ׳לא שותה רדבול