הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלחמה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
תראה אתה מדבר מחוסר ידיעה אני מדבר מידיעה אז קצת קשה לי להתייחס למילה שלך מול מילה שלי .
מבין אותך זה נשמע לא הגיוני אבל זה השטח , זה כמו שיגידו כן סתם ככה הערבים עכשיו יוצאים לרחובות ופוגעים ביהודים בלי סיבה מתוך אנטישמיות או שנאה לחרדים .... זה מאוד פשוט לזרוק מילים ולדבר בהגיון אבל לצערנו יש אנשים שאין להם כלכך הגיון , לפחות לא הגיון בריא .

ודרך אגב צעקת נאצים לדעתי לא מצדיקה אלימות פיזית (שלדעתי זאת מילה שהזוי שיהודי מסוגל להוציא מהפה בכלל ליהודי אחר)
חביבי, זה לא מילה שלי מול מילה שלך, אני מכיר את המשטרה מספיק טוב כדי לדעת שעל כל X שוטרים יש 1 מפגר, כמו בכל תחומי החיים.
באופן גורף אין שום התנקלות או יחס מיוחד לחרדים. אכן יש יחס מקל\מפוחד כלפי אולכוסיות אחרות, כלפי כל האוכלוסיה הכללית כולל החרדים היחס הוא אותו יחס. מה שאמרת על החרדים אפשר להגיד גם על האתיופים או על כל מגזר אחר. שוטרים שמתנהגים לא בסדר תמיד יהיו.
לפני 2 תגובות כתבת שכל מי שפוגע בשוטרים צריך להפגע, זה מה שקורה בשטח באירועים שאתה מדבר עליהם - הפגנות של פלגים קיצוניים שמגיעות לאלימות,יריקות,קללות,נאצות והמשטרה מפזרת באמצעים שיש להם אם זה מכתזיות או אם זה כאפה לפנים.
תפסיק או תפסיקו להיות לא אובקייטיבים כשמדובר בציבור שלכם, כמו שכתבת, כל מי שמרים יד על שוטר צריך להפגע.

יש עדויות קשו
חביבי, זה לא מילה שלי מול מילה שלך, אני מכיר את המשטרה מספיק טוב כדי לדעת שעל כל X שוטרים יש 1 מפגר, כמו בכל תחומי החיים.
באופן גורף אין שום התנקלות או יחס מיוחד לחרדים. אכן יש יחס מקל\מפוחד כלפי אולכוסיות אחרות, כלפי כל האוכלוסיה הכללית כולל החרדים היחס הוא אותו יחס. מה שאמרת על החרדים אפשר להגיד גם על האתיופים או על כל מגזר אחר. שוטרים שמתנהגים לא בסדר תמיד יהיו.
לפני 2 תגובות כתבת שכל מי שפוגע בשוטרים צריך להפגע, זה מה שקורה בשטח באירועים שאתה מדבר עליהם - הפגנות של פלגים קיצוניים שמגיעות לאלימות,יריקות,קללות,נאצות והמשטרה מפזרת באמצעים שיש להם אם זה מכתזיות או אם זה כאפה לפנים.
תפסיק או תפסיקו להיות לא אובקייטיבים כשמדובר בציבור שלכם, כמו שכתבת, כל מי שמרים יד על שוטר צריך להפגע.
לא מגן על שום ציבור , ודרך אגב אתה צודק נכון גם נגד האתיופים היה תקופה שהיה הרבה יותר קל להרים יד ולהתנהג בצורה שלא צריך להתנהג .
אם אתה רוצה אעלה לפה כמה סירטונים בחיפוש קצרצר על אלימות משטרה נגד חרדים דבר שלא תראה במקומות אחרים , ואני אומר שוב זה הדברים הקטנים יש עוד הרבה יותר מיזה שלא מתפרסם .

והלוואי שככה המשטרה הייתה מתנהגת , לא ראיתי בבאלגן שהערבים עושים שהמשטרה מפוצצת אותם להפך פתאום יש מושג חדש "הכלה" אם הערבים היו מגדלים פאות ומתלבשים כחרדים יש מצב שהיה 30,000 עצורים 20,000 פצועים ואולי גם 1000הרוגים

אבל באמת שזה לא הנושא , וזה על קצה המזלג אחרי שתראה הערוך והוריד את זה לא בעד לקטרג על יהודים חלילה וליצור עוד מחלוקות , הנקודה היא שוב כל מי שפוגע אבל כל - צריך לקבל את העונש הראוי ולא עונש בדיחה

נערך לאחרונה:
יאאלה
ותביא אותם עם מה שקדם לאירוע, לא רק קטע חתוך של השוטר.
העלתי בתגובה למעלה , אחרי שתראה הערוך והוריד אותם .

עוד פעם זה אפילו לא קצה המזלג יש דברים גרועים הרבה יותר , אבל זה לא העניין .

העניין הוא לדוגמא , מה יקרה עכשיו בהלוויה בלוד - הבנתי שכבר יש שוטר פצוע 1 , איפה התגובה ?!?!?!?!? איך שוטר נפצע ואף אחד מהם לא נפצע מה קורה פה ?!?1?1 מי פה בעל הבית ? מי החזק ? אצל מי הכוח ? מי הקובע ? מי השולט ?!? בושה !
מצידי שכל השוטרים והחיילים ילכו למפקדים ויגידו אנחנו לא מטרות נעות , או שאנחנו עולים למשמרת עם ידיעה שמותר לנו להגן על עצמנו ואתם מגנים עלינו או שלא עולים למשמרת תסתדרו לבד .

כניסה קרקעית לעזה כרגע די מיותר.. אם כבר צריך להשתמש בצהל ולהתחיל להיכנס חזק בפלסטינים ובבדואים בנגב.
אין צורך בכניסה קרקעית, לצהל יש מספיק יכולת לכסח להם את התחת מהאוויר, רק צריך אישור לזה מה שלא הביאו עד לפני יום לצהל

• פותח/ת השרשור
מעניין מה פוטין,וקים ג׳ונג און היו עושים? 🙄

יש עדויות קשו

לא מגן על שום ציבור , ודרך אגב אתה צודק נכון גם נגד האתיופים היה תקופה שהיה הרבה יותר קל להרים יד ולהתנהג בצורה שלא צריך להתנהג .
אם אתה רוצה אעלה לפה כמה סירטונים בחיפוש קצרצר על אלימות משטרה נגד חרדים דבר שלא תראה במקומות אחרים , ואני אומר שוב זה הדברים הקטנים יש עוד הרבה יותר מיזה שלא מתפרסם .

והלוואי שככה המשטרה הייתה מתנהגת , לא ראיתי בבאלגן שהערבים עושים שהמשטרה מפוצצת אותם להפך פתאום יש מושג חדש "הכלה" אם הערבים היו מגדלים פאות ומתלבשים כחרדים יש מצב שהיה 30,000 עצורים 20,000 פצועים ואולי גם 1000הרוגים

אבל באמת שזה לא הנושא , וזה על קצה המזלג אחרי שתראה הערוך והוריד את זה לא בעד לקטרג על יהודים חלילה וליצור עוד מחלוקות , הנקודה היא שוב כל מי שפוגע אבל כל - צריך לקבל את העונש הראוי ולא עונש בדיחה

2 הסרטונים נופלים לקטגוריה של שוטרים סוררים שפועלים לא נכון, אם זה בגלל רף הקבלה הנמוך או אם בגלל סיבה אחרת. עם הסטירה לא ברור מה עשה הבחור שעיצבן את השוטר כי הם יוצאים מזווית הצילום, אם היה שם משהו לא תקין אני בטוח ב100% שהשוטר הודח.

התנקלות, יחס מיוחד או משהו יוצא דופן אין כלפי האוכלוסיה החרדית מצד המשטרה.
צידי שכל השוטרים והחיילים ילכו למפקדים ויגידו אנחנו לא מטרות נעות , או שאנחנו עולים למשמרת עם ידיעה שמותר לנו להגן על עצמנו ואתם מגנים עלינו או שלא עולים למשמרת תסתדרו לבד .
מסכים לגמרי.
מעניין מה פוטין,וקים ג׳ונג און היו עושים? 🙄
בנצוק, האנשים שציינת מחזיקים מחנות השמדה ומחנות עבודה, אתה בטוח שמהם צריך לקחת דוגמא?

• פותח/ת השרשור
2 הסרטונים נופלים לקטגוריה של שוטרים סוררים שפועלים לא נכון, אם זה בגלל רף הקבלה הנמוך או אם בגלל סיבה אחרת. עם הסטירה לא ברור מה עשה הבחור שעיצבן את השוטר כי הם יוצאים מזווית הצילום, אם היה שם משהו לא תקין אני בטוח ב100% שהשוטר הודח.

התנקלות, יחס מיוחד או משהו יוצא דופן אין כלפי האוכלוסיה החרדית מצד המשטרה.

מסכים לגמרי.

בנצוק, האנשים שציינת מחזיקים מחנות השמדה ומחנות עבודה, אתה בטוח שמהם צריך לקחת דוגמא?
בקצב הזה עוד מעט גם אנחנו נושמד...
אלא אנשים שלא יתנו ליריב שלהם,אופציה אפילו להרים תראש

בקצב הזה עוד מעט גם אנחנו נושמד...
אלא אנשים שלא יתנו ליריב שלהם,אופציה אפילו להרים תראש
תקרא באיזה בידוד בינלאומי נמצאות רוסיה וצפון קוריאה ואיך זה משפיע על הכלכלה ועל הכל, ותבין שזה לא משתלם.

ם החייל צריך שומר , והשומר שלו זה זה שלומד תורה . בחורי הישיבות זה צהל - צבא הגנה לחיילים : )
אז רגע שחייל נופל קורבן למלחמה הזאת שבכלל נוצרה בגלל דת על מי נופלת האשמה, על התלמיד ישיבה שלא התפלל ולא למד מספיק ? או על אלוהים שפשוט לא שמר עליו?
ואני יודע כבר שאתה הולך לתת לי תשובה מגוחכת אז אני מכין את גיף בהתאם

אז רגע שחייל נופל קורבן למלחמה הזאת שבכלל נוצרה בגלל דת על מי נופלת האשמה, על התלמיד ישיבה שלא התפלל ולא למד מספיק ? או על אלוהים שפשוט לא שמר עליו?
ואני יודע כבר שאתה הולך לתת לי תשובה מגוחכת אז אני מכין את גיף בהתאם
לא נכנס לשיחה שאין עליה תשובה ברורה וזה דיון שלא יגמר .
בגדול לא הנחש ממית אלא החטא ממית , וודאי שיש עניין של גלגולים ודבר שאדם מתחייב עליו .
על פי הגמרא בשבת לג (לא זוכר עמ' א או ב') בעוון פריצות מתים בחורי ישראל בגבולות , אלמנות צועקות ויתומים נאנחים ואינם נענים - לא מדייק בדויק במילים אבל פחות או יותר זה מה שכתוב . ועוד ועוד דברים , לשון הרע חוסר אחדות כמו בתקופת דוד לעומת אחאב (מקווה שאני לא מתבלבל עם אחרים) .

לא נכנס לשיחה שאין עליה תשובה ברורה וזה דיון שלא יגמר .
בגדול לא הנחש ממית אלא החטא ממית , וודאי שיש עניין של גלגולים ודבר שאדם מתחייב עליו .
על פי הגמרא בשבת לג (לא זוכר עמ' א או ב') בעוון פריצות מתים בחורי ישראל בגבולות , אלמנות צועקות ויתומים נאנחים ואינם נענים - לא מדייק בדויק במילים אבל פחות או יותר זה מה שכתוב . ועוד ועוד דברים , לשון הרע חוסר אחדות כמו בתקופת דוד לעומת אחאב (מקווה שאני לא מתבלבל עם אחרים) .
ברכותיי עלתה על ציפיותיי ברמת המגוחכות של התגובה שלך שאני צריך למצוא גיף חדש ולערוך

ישראל לא מחזירה תגובה מספיק חריפה זה משגע אותי
עושים לנו מה שבא להם ואנחנו מרחמים עליהם בגלל איך שיציגו אותנו בכל רחבי העולם כנראה?
בדיחה

הגיע הזמן לשטח את עזה ולגמור את הסיפור הזה.
כנראה שילכו על מיתות השלטון של חמאס, עכשיו כנראה חילחל למוח של הפולטיקאים שעם טרוריסטים לא עושים עסקים וגם לא מאשרים חבילות סיוע בשובי מיליוני דולרים ובשביל מה? בשביל שיבנו מערכים כאלה של רקטות ונשק...

איך מרגיעים את הילדים שמתעוררים בוכים ומבוהלים? 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית