חביבי, זה לא מילה שלי מול מילה שלך, אני מכיר את המשטרה מספיק טוב כדי לדעת שעל כל X שוטרים יש 1 מפגר, כמו בכל תחומי החיים.תראה אתה מדבר מחוסר ידיעה אני מדבר מידיעה אז קצת קשה לי להתייחס למילה שלך מול מילה שלי .
מבין אותך זה נשמע לא הגיוני אבל זה השטח , זה כמו שיגידו כן סתם ככה הערבים עכשיו יוצאים לרחובות ופוגעים ביהודים בלי סיבה מתוך אנטישמיות או שנאה לחרדים .... זה מאוד פשוט לזרוק מילים ולדבר בהגיון אבל לצערנו יש אנשים שאין להם כלכך הגיון , לפחות לא הגיון בריא .
ודרך אגב צעקת נאצים לדעתי לא מצדיקה אלימות פיזית (שלדעתי זאת מילה שהזוי שיהודי מסוגל להוציא מהפה בכלל ליהודי אחר)
באופן גורף אין שום התנקלות או יחס מיוחד לחרדים. אכן יש יחס מקל\מפוחד כלפי אולכוסיות אחרות, כלפי כל האוכלוסיה הכללית כולל החרדים היחס הוא אותו יחס. מה שאמרת על החרדים אפשר להגיד גם על האתיופים או על כל מגזר אחר. שוטרים שמתנהגים לא בסדר תמיד יהיו.
לפני 2 תגובות כתבת שכל מי שפוגע בשוטרים צריך להפגע, זה מה שקורה בשטח באירועים שאתה מדבר עליהם - הפגנות של פלגים קיצוניים שמגיעות לאלימות,יריקות,קללות,נאצות והמשטרה מפזרת באמצעים שיש להם אם זה מכתזיות או אם זה כאפה לפנים.
תפסיק או תפסיקו להיות לא אובקייטיבים כשמדובר בציבור שלכם, כמו שכתבת, כל מי שמרים יד על שוטר צריך להפגע.