הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות

HaymonLimonii

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
6
13
3
כרגע עושה FBW לקחתי מהפורטל ,תרגיל 1 לכל שריר וכרגע הולך סבבה .
מה ששמתי לב לאחרונה שישנם תרגילים שנעצרה לי ההתקדמות בהם ,זאת אומרת או שאני תקוע במשקל או שאני לא מצליח לעלות חזרות וכ'ו ,
ויש תרגילים שאני עדיין מתקדם בהם מבחינת משקל/יותר חזרות .
השאלה שלי האם אני עדיין צריך לעשות דילואד או לחכות עם זה ? ,יש מצב שהגעתי כבר למקסימום שאני יכול להרים באותם תרגילים ובתרגילים האחרים עדיין לא ?
מה עושים במצב כזה ?

חזרתי לפני חודשיים +- למכון אחרי הפסקה ארוכה בגלל בעיות רפואיות וירידה מאסיבית במשקל ,אז אני לוקח הכל לאט ועושה FBW למתחילים ומשתדל ליישם את עניין הפרוגרסיב אוברלואד .

שאלה שניה ,זה תמיד מעירים לי על זה שלתכנית שלי יש מחסור בתרגילים ותרגיל אחד לא מספיק ל3 פעמים בשבוע ,ותמיד אני לא מסכים איתם כי יש את עניין ההתקדמות שלוקח חלק מאוד גדול .
השאלה שלי האם הם צודקים ? האם אני צריך להוסיף תרגילים ?

תודה !

השאלה שלי האם אני עדיין צריך לעשות דילואד או לחכות עם זה ?

דילואד לא עושים בתקיעה, אתה יכול לעשות ריסט בתרגילים הספציפיים שנתקעת בהם / להחליף תוכנית (פחות בעד)

יש מצב שהגעתי כבר למקסימום שאני יכול להרים באותם תרגילים ובתרגילים האחרים עדיין לא ?
מה עושים במצב כזה ?

יש מצב, רשמתי לך את האופציות שלך למעלה.

חזרתי לפני חודשיים +- למכון אחרי הפסקה ארוכה בגלל בעיות רפואיות וירידה מאסיבית במשקל ,אז אני לוקח הכל לאט ועושה FBW למתחילים ומשתדל ליישם את עניין הפרוגרסיב אוברלואד .

מעולה.

שאלה שניה ,זה תמיד מעירים לי על זה שלתכנית שלי יש מחסור בתרגילים ותרגיל אחד לא מספיק ל3 פעמים בשבוע ,ותמיד אני לא מסכים איתם כי יש את עניין ההתקדמות שלוקח חלק מאוד גדול .
השאלה שלי האם הם צודקים ? האם אני צריך להוסיף תרגילים ?

תלוי בך,
אני בעד להתחיל לאט ולהגביר לאט, אין טעם לרוץ לנפח גדול שיתקע אותך מהר מאוד, כנראה שלא תהיה תמורה מספקת ושלא תתאושש בין האימונים.

להוסיף נפח תמיד אפשר.

• פותח/ת השרשור
תלוי בך,
אני בעד להתחיל לאט ולהגביר לאט, אין טעם לרוץ לנפח גדול שיתקע אותך מהר מאוד, כנראה שלא תהיה תמורה מספקת ושלא תתאושש בין האימונים.

להוסיף נפח תמיד אפשר.

השאלה העיקרית היא האם זה מספיק ואופטימלי ? ,אני מאוד רוצה לחזור למה שהייתי קודם ולמשקלים הקודמים שלי ,רוצה לעשות את זה בזהירות ולא מהר מידי אבל גם לא איטי מידי ,אתה מבין מה אני אומר ?

שאלות אחרונות ,
להחליף תכנית(רשימת תרגילים) איך שתרצה ,עושים כשנתקעים בכל התכנית בעיקרון ?
באיזה שלב עדיף להוסיף עוד תרגילים לתכנית שלי ? או שזה בעצם כמו עיקרון ההתקדמות, מתי שארצה לעלות נפח ?

תודה רבה על העזרה .

השאלה העיקרית היא האם זה מספיק ואופטימלי ? ,אני מאוד רוצה לחזור למה שהייתי קודם ולמשקלים הקודמים שלי ,רוצה לעשות את זה בזהירות ולא מהר מידי אבל גם לא איטי מידי ,אתה מבין מה אני אומר ?

אופטימלי למה? אני לא מכיר אותך ואת המטרות שלך.

להתאים נפח למטרות שלך זה לא פשוט אבל לגמרי אפשרי, אתה יכול לנסות להוסיף אם מרגיש לך לא מספיק ותראה אם זה לא פוגע לך בהתאוששות.

להחליף תכנית(רשימת תרגילים) איך שתרצה ,עושים כשנתקעים בכל התכנית בעיקרון ?

לא, מחליפים תוכנית ברגע שהיא מוצתה.

ז"א שאם אני עושה תוכנית לשיפור הבנץ' פרס שלי לצורך העניין, ברגע שאתקע בתרגילי בנץ' כמובן שאחפש תחליף.

באיזה שלב עדיף להוסיף עוד תרגילים לתכנית שלי ? או שזה בעצם כמו עיקרון ההתקדמות, מתי שארצה לעלות נפח ?

נכון.
עוד תרגילים כנראה יוסיפו נפח, אתה מכיר את הגוף שלך והתאוששות שלך יותר טוב ממני בוודאות.

• פותח/ת השרשור
אופטימלי למה? אני לא מכיר אותך ואת המטרות שלך.

להתאים נפח למטרות שלך זה לא פשוט אבל לגמרי אפשרי, אתה יכול לנסות להוסיף אם מרגיש לך לא מספיק ותראה אם זה לא פוגע לך בהתאוששות.

אופטימלי למטרת היפרטרופיה , המטרה שלי בסופו של דבר היא מסה להגיע למשקל שהצבתי לעצמי ולגדול בשריר ..
אני כרגע חושב שהתכנית שאני עושה היא בול לצרכים שלי ,אבל שוב זו הרגשה שלי ,בפועל יכולים העובדות והמחקרים לומר אחרת .
אבל לפי התשובות שלך אני חושב שאני עושה את התכנית הנכונה בשבילי .
אני כן מקבל מחמאות שאני חוזר לעצמי ככה שבנתיים אני חושב שאני עושה הכל נכון .
אני אוסיף תרגילים שאראה שאני באמת צריך להוסיף .

תודה רבה על העזרה מעריך מאוד !

אופטימלי למטרת היפרטרופיה , המטרה שלי בסופו של דבר היא מסה להגיע למשקל שהצבתי לעצמי ולגדול בשריר ..
אני כרגע חושב שהתכנית שאני עושה היא בול לצרכים שלי ,אבל שוב זו הרגשה שלי ,בפועל יכולים העובדות והמחקרים לומר אחרת .
אבל לפי התשובות שלך אני חושב שאני עושה את התכנית הנכונה בשבילי .
אני כן מקבל מחמאות שאני חוזר לעצמי ככה שבנתיים אני חושב שאני עושה הכל נכון .
אני אוסיף תרגילים שאראה שאני באמת צריך להוסיף .

תודה רבה על העזרה מעריך מאוד !

בכיף, תמשיך ככה ואם תראה תקיעה בהמשך תתחיל לחשב מסלול מחדש.

קח היקפים לעצמך ככה יהיה יותר קל לדעת שאתה בדרך הנכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית