הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה חיטוב

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
נמאס לי כבר להיות "שמן", סקיני פאט כזה עם מסה סבירה מינוס מינוס. 180 וקצת ס''מ על 77 ק''ג, רוצה לחטב, לראות אפילו קוביות, לא אוהב את עצמי בכלל ולא אוהב את עצמי אם אהיה עם עוד שומן עלי במסה שככל הנראה שתציעו לי. מה אני צריך לחשב תחילה? Tdee? Rmr? Bmr? מעדיף ישר להתחיל בלי לבדוק ניטרלי וכו'. רוצה להישקל סביב החמישה פעמים בשבוע, משנה איזה ימים? אפשר כל פעם רנדומלי? תודה. קצב ירידה בשבוע כמה? אחוז מהמשקל הכולל?

ברור שכן. אם הוא יסתכל במראה ויגיד וואלה השקעתי בעצמי, התקדמתי, עשיתי משהו בחיים שלי, הוא יאהב את עצמו פי 10.
אגיד לך מה, אתה בהחלט לא טועה, זה כן עוזר, משפר וכמובן מוסיף, אבל אתה מאוד טועה אם אתה חושב שמישהו יאהב את עצמו ב100% אם הוא רק ישקיע בחיצוניות שבו, חצוניות זה ממש לא אהבה עצמית, השקעה בחיצוניות משפרת את הדימוי העצמי ולא את אהבה העצמית.
מה יקרה כשנגיע לגיל 80 (במקרה הטוב) עדין תאהב את עצמך כמו שאהבת כשהיה לך גוף מזעזע (ככל הנראה)? אם לא סימן שזה לא באמת קשור אחד לשני.
אהבה עצמית נובעת מזה "שאני מקבל את עצמי עם כל המינוסים והפלוסים"

אגיד לך מה, אתה בהחלט לא טועה, זה כן עוזר, משפר וכמובן מוסיף, אבל אתה מאוד טועה אם אתה חושב שמישהו יאהב את עצמו ב100% אם הוא רק ישקיע בחיצוניות שבו, חצוניות זה ממש לא אהבה עצמית, השקעה בחיצוניות משפרת את הדימוי העצמי ולא את אהבה העצמית.
מה יקרה כשנגיע לגיל 80 (במקרה הטוב) עדין תאהב את עצמך כמו שאהבת כשהיה לך גוף מזעזע (ככל הנראה)? אם לא סימן שזה לא באמת קשור אחד לשני.
אהבה עצמית נובעת מזה "שאני מקבל את עצמי עם כל המינוסים והפלוסים"
לא אמרתי שהוא יאהב את עצמו 100% אבל זה כן יעלה לו מאוד. קודם כל פיזית הוא יראה יותר טוב ושיהיה מרוצה יותר, ואם הוא ידע להסתכל בצורה חיובית הוא יהיה מאוד מרוצה מהתוצאות. דבר שני בקושי דיברתי על הנראות, זה החלק הזניח באמת באהבה שלך לעצמך, דיברתי יותר על הצבת יעדים להשגה שלהם.
הנה תראה שוב מה כתבתי, לא דיברתי פה על נראות בכלל:
ברור שכן. אם הוא יסתכל במראה ויגיד וואלה השקעתי בעצמי, התקדמתי, עשיתי משהו בחיים שלי, הוא יאהב את עצמו פי 10.
חוץ מזה ששוב, גם לנראות יש מקום, גם אם לא גדול. ובכל מקרה אנחנו לא כלכך מתווכחים, בגדול ניראה לי שאנחנו די מסכימים, סתם אני מחדד שתמיד צריך להסתכל בצורה חיובית על מה שעשית והצלחת, ועל מה שעוד לפניך לקחת כמטרה, לא כבאסה למה אני לא ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית