הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסקוואט נראה בסדר?

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
מצרף 2 סרטונים.
  • 85kg ל-6 חזרות.
  • 90kg ל-6 חזרות.
אני לא יורד דיפ סקוואט בגלל בעיות ברכיים. מנסה לרדת עד 'שבירת מקביל' ועד לנקודה שאני יכול לרדת מבלי שהטוסיק והגב יקבלו "עיגול" כזה.

אני לא ממש חושב על מונחים כמו HIGH BAR או Low bar או Zibi bar. אני שם את המוט איפה שאני מרגיש שהוא יושב טוב ונוח פשוט.
  1. האם אתם רואים איזשהו הבדל בביצוע בין ה-85 ק"ג ל-90 ק"ג?
  2. האם סך הכל נראה תקין?
לינק לסרטון 85 ק"ג:
https://youtube.com/shorts/c9b6IVcw-aw?feature=share

לינק לסרטון 90 ק"ג:
https://youtube.com/shorts/JiQLwthtnjU?feature=share

• פותח/ת השרשור
@BeN35
ירדתי 2 ק"ג בשבוע מ-79.5 ל-77.5.
המענה מדהים ומהיר. אני עוד לומד המון על איך לנסות למצוא איזון בתפריט ואיך לבנות לעצמי תפריט שגם ישביע אותי וגם ישמור אותי בגירעון. במקביל לייעוץ אני משתמש באפליקציית myfitnesspal לצורך חישוב של הקלוריות והמאקרוס. זה נטו בשביל לדעת שאני לא חורג ואני משתמש במשקל גרמים ושוקל כמעט כל מזון שצריך.

מתיש וגוזל המון זמן. ואני יוצא להליכה כל יום או מנסה להוציא אנרגיה כדי לשרוף מה שצריך.

So far so good

איילת מדהימה במענה ובסובלנות שלה. אני לא קל כי אני שואל מלא ומשתף מלא. הכל במטרה ללמוד. הפוקוס כרגע הוא על התזונה ופחות על תכנית כזו או אחרת. הם באמת עוזרים לי ללמוד איך להתנהל בעצמי לאחר מכן. לא הייתי יודע לעשות את זה בלעדיהם.

@BeN35
ירדתי 2 ק"ג בשבוע מ-79.5 ל-77.5.
המענה מדהים ומהיר. אני עוד לומד המון על איך לנסות למצוא איזון בתפריט ואיך לבנות לעצמי תפריט שגם ישביע אותי וגם ישמור אותי בגירעון. במקביל לייעוץ אני משתמש באפליקציית myfitnesspal לצורך חישוב של הקלוריות והמאקרוס. זה נטו בשביל לדעת שאני לא חורג ואני משתמש במשקל גרמים ושוקל כמעט כל מזון שצריך.

מתיש וגוזל המון זמן. ואני יוצא להליכה כל יום או מנסה להוציא אנרגיה כדי לשרוף מה שצריך.

So far so good

איילת מדהימה במענה ובסובלנות שלה. אני לא קל כי אני שואל מלא ומשתף מלא. הכל במטרה ללמוד. הפוקוס כרגע הוא על התזונה ופחות על תכנית כזו או אחרת. הם באמת עוזרים לי ללמוד איך להתנהל בעצמי לאחר מכן. לא הייתי יודע לעשות את זה בלעדיהם.
מדהים מדהים!
בהצלחה
נשמע פגז

• פותח/ת השרשור
@BeN35

אני מודה - חיטוב זה לא כיף גדול. אבל אני מגלה שיש לי את כוח הרצון לעמוד בזה. זה לא נעים אבל יש תחושה של הישג על כל יום שבו לא חרגתי.

וגם יורדים
☝️ שובב

לא חייב להגיע לכשל כדי להתקדם במשקלים ובביצועים. יש מספיק מחקרים שמראים את זה.
ומאידך, רק אוסיף שכן חשוב לדעת מתי אתה מגיע לכשל בהינתן והמטרות שלך נוטות יותר למקסם היפרטרופיה.
וכמובן שזה בהינתן תוכניות ספציפיות וניהול עומסים נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית