הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג מוטיבציה לעצמי

• פותח/ת השרשור
אין מה להשוות. זה למה עזבתי את הארץ לאחר הסטאז'.
אבל הדבר הכי מדהים? מקסימום תורנות אחת או שתיים בחודש
וואו,
אז אתה אומר שאם אני רוצה ללכת לכיוון הרפואה עדיף ללמוד באירופה? או שכדאי לנסות את צמרת של העתודה

• פותח/ת השרשור
וואו,
אז אתה אומר שאם אני רוצה ללכת לכיוון הרפואה עדיף ללמוד באירופה? או שכדאי לנסות את צמרת של העתודה

אם לעבוד בחו"ל, אז ללמוד רפואה בשפה של המדינה שבה תעבוד. אני למדתי רפואה באיטליה באיטלקית אז מן הסתם המסלול קבלה להתמחות יותר פשוט

אם לעבוד בחו"ל, אז ללמוד רפואה בשפה של המדינה שבה תעבוד. אני למדתי רפואה באיטליה באיטלקית אז מן הסתם המסלול קבלה להתמחות יותר פשוט
איך למדת איטלקית?
דודה שלי גם למדה באיטליה רפואה באיטלקית אבל היא חזרה לארץ לסטאז

• פותח/ת השרשור
איך למדת איטלקית?
דודה שלי גם למדה באיטליה רפואה באיטלקית אבל היא חזרה לארץ לסטאז

אני גם חזרתי לארץ לעשות סטאז'. ככה הבנתי שאני לא מתכוון לעבוד בתנאים האלה.
לגבי לימודי שפה, יש המון מכינות וכולי. אבל קודם תסיים צבא ואז תתעסק בזה. יש לך עוד זמן

אני גם חזרתי לארץ לעשות סטאז'. ככה הבנתי שאני לא מתכוון לעבוד בתנאים האלה.
לגבי לימודי שפה, יש המון מכינות וכולי. אבל קודם תסיים צבא ואז תתעסק בזה. יש לך עוד זמן
יש לי המון זמן, חשבתי לנסות להתקבל דרך הצבא לתוכנית צמרת אז אני צריך לעשות פסיכומטרי עוד השנה…
השאלה אם אחרי זה אפשר להתמחות באירופה על חשבון הצבא

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת להתמחות על חשבון הצבא? התמחות זאת עבודה עם משכורת

מה זאת אומרת להתמחות על חשבון הצבא? התמחות זאת עבודה עם משכורת
צה"ל נותן לעתודאים על כל שנתיים בקבע כמה חודשי התמחות על חשבון הצבא, כנראה שהוא מוציא לך את המשכורת במקום בית החולים ואז יש לך עדיפות להתקבל

• פותח/ת השרשור
צה"ל נותן לעתודאים על כל שנתיים בקבע כמה חודשי התמחות על חשבון הצבא, כנראה שהוא מוציא לך את המשכורת במקום בית החולים ואז יש לך עדיפות להתקבל

אני בספק גדול שצהל ישתתף בהתמחות בחול

אני בספק גדול שצהל ישתתף בהתמחות בחול
upload_2021-6-26_15-41-33.png

מעניין איך הוא ממן, כי לא מצאתי על זה מידע

• פותח/ת השרשור
תותחן, כמה זמן הבלוק הזה?
נשאר לכל אורך הבלוק בנפחים האלו?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית