הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד ליפטינג לבית

• פותח/ת השרשור OriFX
  • פורסם בתאריך

OriFX

משתמש מתחיל
133
11
נק' מוניטין:
11
133
11
אהלן
כרגע יש ברשותי ציוד מלא כדי להתאמן לבית ( כלוב , מוטות , פלטות ) אך אף אחד מהן לא ציוד אולימפי.
זה נקנה בתקופת הקורונה בזול יחסית בכוונה ממחשבה שארצה לחזור לחדר כושר .
אך לאחר שהבנתי את הנוחות והכיף שלהתאמן בבית לבד אני מעוניין לשדרג את הציוד שלי לאולימפי מלא ברמה גבוהה .
אני צריך לקנות כלוב שיאפשר לי לעשות מתח / מקבילים וכמובן עם מעמד לבנץ' פרס ולסקואט.
ספה איכותית
מוט
ופלטות
חשוב לציין שאין לי שאיפות גבוהות להרים משקלים מעבר ל150 קילו + כך שקשה לי להאמין שיש לי צורך ממוט עכשיו ב2000 שקל .
אשמח לעזרתכם לגבי איפה ניתן לקנות ציוד כזה במחיר המשתלם ביותר ושיתאים לי למטרות .
אני גר בוילה עם מקום מסודר להתאמן(בחוץ) וקיימים לי אריחי בלימה.
תודה

סגור , קיבלתי
כמו שכתבתי אני לא מעוניין להרים משקלים מעבר ל150 קילו כך שלא מעוניין בציוד כמו כלוב או מוטות או ספות שצריכים להרזיק משקלים גבוהים מעבר ל150.
הציוד ישב בחוץ באוויר הפתוח ..
וטווח המחירים הרצוי הוא עד 15 קילו לקילו
כלוב באזור ה2000-2500 ( אם קיים )
ומוט במחיר סביר של 500-700 שקל
מאיפה אתה?
ולא אני לא פדופיל מכיר אנשים עם ציוד יד שנייה שיעזור לך לשאר התקציב עם ציוד נורמלי

זה מה שפדופיל היה רושם
10052431.jpg

Facebook Groepen
רק הכלוב

ציוד ספורט | ציוד למכון כושר >> ייבוא ושיווק אביזרי ספורט - אביר ספורט (abirsport.co.il)

מוט אולימפי FRINGE SPORT 20 KG – RENEGADE FITNESS

ספת כושר ישרה | סאל ספורט | Sal Sport

@OriFX

השאלה האמיתית שאתה צריך לשאול מבחינת איכות הציוד זה לא כמה אתה מרים אלא כמה זמן אתה מתכוון להמשיך להתאמן עם הציוד הזה. אם אתה רוצה להתאמן אימון 2-3 שנים או מעל 10 שנים התשובה לאיזה ציוד כדאי לך תשתנה דרסטית.
לתקופה קצרה גם 300 קילו אפשר להרים עם מוט של 400 שקל, ולתקופה ארוכה אתה פשוט תצטרך להחליף את המוט הזה כמה פעמים ובמצטבר תשלם יותר מאשר על מוט איכותי שיחזיק לנצח, יהיה מראש יותר טוב ויחזיק לך. כנל לגבי שאר הציוד.
שאלה נוספת שאתה צריך לשאול היא כמה אתה מוכן לטפל בציוד שלך או לחילופין להיות בסדר עם חלודה - זה קריטי כשמדובר על ציוד שישב באוויר הפתוח.

• פותח/ת השרשור
ממש תודה ימלך !
השאלה האמיתית שאתה צריך לשאול מבחינת איכות הציוד זה לא כמה אתה מרים אלא כמה זמן אתה מתכוון להמשיך להתאמן עם הציוד הזה. אם אתה רוצה להתאמן אימון 2-3 שנים או מעל 10 שנים התשובה לאיזה ציוד כדאי לך תשתנה דרסטית.
לתקופה קצרה גם 300 קילו אפשר להרים עם מוט של 400 שקל, ולתקופה ארוכה אתה פשוט תצטרך להחליף את המוט הזה כמה פעמים ובמצטבר תשלם יותר מאשר על מוט איכותי שיחזיק לנצח, יהיה מראש יותר טוב ויחזיק לך. כנל לגבי שאר הציוד.
שאלה נוספת שאתה צריך לשאול היא כמה אתה מוכן לטפל בציוד שלך או לחילופין להיות בסדר עם חלודה - זה קריטי כשמדובר על ציוד שישב באוויר הפתוח.
הבנתי אותך
תראה , אני לא חושב שאי פעם אפסיק להתאמן ( ברצינות ) אך בכל זאת אני לא יודע אם באלי להוציא 20k כדי להביא ציוד שהוא טיפה יותר טוב מאשר ציוד של 5k

ממש תודה ימלך !

הבנתי אותך
תראה , אני לא חושב שאי פעם אפסיק להתאמן ( ברצינות ) אך בכל זאת אני לא יודע אם באלי להוציא 20k כדי להביא ציוד שהוא טיפה יותר טוב מאשר ציוד של 5k
אם זאת הגישה אתה צריך ציוד איכותי יותר. יש משפט שאומר buy nice or buy twice. אם אתה קונה מוט זול - זה לא רק שהוא עמיד פחות למשקלים, הוא פשוט לא יחזיק מעמד לאורך זמן כי הוא בנוי פחות טוב, ובמיוחד כשאתה מדבר על להשאיר את כל הציוד בחצר - הוא פשוט יתמלא לחלוטין בחלודה אם לא תשקיע המון בתחזוקה שלו. מה שחשוב שתבין זה לא האם אתה מוציא 5k או 20k עכשיו על ציוד, אלא כמה תוציא עליו ב30 שנה הקרובות. אם אתה צריך להחליף מוט כל 2-3 שנים זה לא עוזר שכל אחד עלה 600 שקל אם אחרי 30 שנה החלפת 10-15 כאלה והוצאת במצטבר 6000-9000 שקל על מוטות.
אם תקנה כלוב ב2000 שקל, הוא יעמוד בנפילה של 150 קילו בפעמים הראשונות, אבל אני יכול להגיד לך שבמכון הציבורי שהתאמנתי בו חבר נכשל עם 120 קילו סקוואט וגם המוט וגם מוטות הביטחון התעקמו. ככה זה כשמשתמשים בציוד זול, במיוחד אחרי שהוא כבר צובר בלאי של כמה שנים.
בספה זולה הריפוד יקרע, הספוג ישחק, ואתה תהיה פחות יציב.
הסיכום של הציוד שאני הייתי ממליץ לך הוא ככה:
פוואר בר של רוג בגרסאת פלדת אל-חלד - זאת גרסא יקרה יותר והמוט יעלה לך לא מעט אבל הוא לא יחליד מלהשאיר אותו בחוץ, והוא יחזיק לך לנצח עם תחזוקה מינימלית. זה כמובן מעבר לשאר היתרונות שלו של נרלינג איכותי, קשיחות, עמידות וכו'.
כלוב - האמת שבארץ אין יותר מדי דברים טובים ולייבא מחול זה מאד יקר. יש את סלע פיטנס שמייבאים את ATX והכלוב פרופיל 70/70/3 שלהם עולה בסביבות ה4500~ אם אני זוכר נכון והיתרון הנוסף זה שיש להם הרבה תוספים לכלוב שיכולים לעניין אותך ולעזור לך. אם לא, לך פשוט באמת על כלוב זול מיד 2 שתמצא כמו למשל מה שיובל שלח לך ובמידת הצורך תחליף אותו אחרי כמה שנים, אולי עד אז יהיו מותגים בארץ שבאמת יהיו שווים את ההבדל במחיר גם.
ספה - הספה של סל ספורט אחלה ובאמת תעשה לך את העבודה בלי לקרוע את הכיס.
פלטות - פה השאלה המאד חשובה היא כמה תפריע לך חלודה. אם חלודה על הזין שלך - פלטות ברזל אתה יכול או לקנות חדשות של יורק מאביר ספורט או לחפש יד 2. למשל העלו היום את אלה ב7 שקל לקילו:
Roee Hayek
אופציה נוספת היא לקנות פלטות באמפרים - שהחיסרון העיקרי שלהן יהיה שהן תופסות הרבה מקום על המוט, אבל אם אתה באמת חושב שלא תעבור את ה200 קילו הן יהיו לך כנראה בחירה טובה, ובגג תמיד תוכל להוסיף עוד פלטות בהמשך. אופציה נוספת היא לנסות להשיג פלטות עם ציפוי urothane של טכנוג'ים שהן עמידות ויש אותן בחדרי כושר אבל אני לא בטוח איך בדיוק לקוח פרטי יכול לקנות אותן ובאיזה מחירים.
הכי חשוב זה לא לקנות את הגומי זבל שמוכרים ברוב המקומות. הגומי פשוט יתקלף לך עם הזמן והפלטה תיהרס מאד מהר.
ציוד נוסף שכדאי לשקול לחדר כושר ביתי בסדר חשיבות יורד (לפי דעתי):
משקולות יד - האפשרויות הן סט שלם, ידיות אולימפיות עם פלטות ודאמבלים מתכווננים.
האפשרות הזולה והפשוטה היא ידיות, אתה קונה פלטות אולימפיות ומשתמש בהן על הדאמבלים והפלטות יכולות גם לשמש אותך למוט אז זה האופציה הזולה ביותר. האופציה היקרה ביותר הנוחה ביותר ושתופסת הכי הרבה מקום היא לקנות סט שלם בהתאם למשקלים שאתה רוצה. האופציה האחרונה היא סט מתכוונן, באופציות האלה יש לך גם מגוון בהתאם לעמידות והמשקלים שאתה רוצה שיהיה לדאמבל. לfitness depot יש עכשיו את הפווארבלוקס בגרסא שיכולה להגיע ל50 פאונד, 70 פאונד, או 90 פאונד במחירים של 2200 לבסיס ו850 לכל הרחבה. זה לא זול אבל הם נחשבים יותר עמידים בשביל משקולות מתכווננות, תופסים פחות מקום מסט שלם, ונותנים להחליף משקלים בצורה נוחה יותר מאשר ידיות עם פלטות. כמובן לשיקולך.
פולי - יש הרבה אפשרויות ורובן הייתי ממליץ להשיג בשוק יד 2. תשיג אחד שאתה טוען עם פלטות ואז תוכל לשלם עליו הרבה פחות.
ספה מתכווננת - ספה חדשה טובה תהיה לך מאד יקרה - אבל בשוק היד 2 אפשר למצוא אחלה של מציאות ב1000-1500 שקל לספות שיהיו יציבות ועמידות לאורך זמן.

לסיום אני רק אחזור ואדגיש משהו - מוט הוא המוצר הכי חשוב שאתה קונה. איתו תהיה רוב העבודה שלך, אתה בא איתו במגע והוא צריך לעמוד בהכי הרבה נזק והתעללות. מוט זה המקום הכי חשוב להשקיע בו את הכסף שלך לעומת כל פריט אחר.

• פותח/ת השרשור
אם זאת הגישה אתה צריך ציוד איכותי יותר. יש משפט שאומר buy nice or buy twice. אם אתה קונה מוט זול - זה לא רק שהוא עמיד פחות למשקלים, הוא פשוט לא יחזיק מעמד לאורך זמן כי הוא בנוי פחות טוב, ובמיוחד כשאתה מדבר על להשאיר את כל הציוד בחצר - הוא פשוט יתמלא לחלוטין בחלודה אם לא תשקיע המון בתחזוקה שלו. מה שחשוב שתבין זה לא האם אתה מוציא 5k או 20k עכשיו על ציוד, אלא כמה תוציא עליו ב30 שנה הקרובות. אם אתה צריך להחליף מוט כל 2-3 שנים זה לא עוזר שכל אחד עלה 600 שקל אם אחרי 30 שנה החלפת 10-15 כאלה והוצאת במצטבר 6000-9000 שקל על מוטות.
אם תקנה כלוב ב2000 שקל, הוא יעמוד בנפילה של 150 קילו בפעמים הראשונות, אבל אני יכול להגיד לך שבמכון הציבורי שהתאמנתי בו חבר נכשל עם 120 קילו סקוואט וגם המוט וגם מוטות הביטחון התעקמו. ככה זה כשמשתמשים בציוד זול, במיוחד אחרי שהוא כבר צובר בלאי של כמה שנים.
בספה זולה הריפוד יקרע, הספוג ישחק, ואתה תהיה פחות יציב.
הסיכום של הציוד שאני הייתי ממליץ לך הוא ככה:
פוואר בר של רוג בגרסאת פלדת אל-חלד - זאת גרסא יקרה יותר והמוט יעלה לך לא מעט אבל הוא לא יחליד מלהשאיר אותו בחוץ, והוא יחזיק לך לנצח עם תחזוקה מינימלית. זה כמובן מעבר לשאר היתרונות שלו של נרלינג איכותי, קשיחות, עמידות וכו'.
כלוב - האמת שבארץ אין יותר מדי דברים טובים ולייבא מחול זה מאד יקר. יש את סלע פיטנס שמייבאים את ATX והכלוב פרופיל 70/70/3 שלהם עולה בסביבות ה4500~ אם אני זוכר נכון והיתרון הנוסף זה שיש להם הרבה תוספים לכלוב שיכולים לעניין אותך ולעזור לך. אם לא, לך פשוט באמת על כלוב זול מיד 2 שתמצא כמו למשל מה שיובל שלח לך ובמידת הצורך תחליף אותו אחרי כמה שנים, אולי עד אז יהיו מותגים בארץ שבאמת יהיו שווים את ההבדל במחיר גם.
ספה - הספה של סל ספורט אחלה ובאמת תעשה לך את העבודה בלי לקרוע את הכיס.
פלטות - פה השאלה המאד חשובה היא כמה תפריע לך חלודה. אם חלודה על הזין שלך - פלטות ברזל אתה יכול או לקנות חדשות של יורק מאביר ספורט או לחפש יד 2. למשל העלו היום את אלה ב7 שקל לקילו:
Roee Hayek
אופציה נוספת היא לקנות פלטות באמפרים - שהחיסרון העיקרי שלהן יהיה שהן תופסות הרבה מקום על המוט, אבל אם אתה באמת חושב שלא תעבור את ה200 קילו הן יהיו לך כנראה בחירה טובה, ובגג תמיד תוכל להוסיף עוד פלטות בהמשך. אופציה נוספת היא לנסות להשיג פלטות עם ציפוי urothane של טכנוג'ים שהן עמידות ויש אותן בחדרי כושר אבל אני לא בטוח איך בדיוק לקוח פרטי יכול לקנות אותן ובאיזה מחירים.
הכי חשוב זה לא לקנות את הגומי זבל שמוכרים ברוב המקומות. הגומי פשוט יתקלף לך עם הזמן והפלטה תיהרס מאד מהר.
ציוד נוסף שכדאי לשקול לחדר כושר ביתי בסדר חשיבות יורד (לפי דעתי):
משקולות יד - האפשרויות הן סט שלם, ידיות אולימפיות עם פלטות ודאמבלים מתכווננים.
האפשרות הזולה והפשוטה היא ידיות, אתה קונה פלטות אולימפיות ומשתמש בהן על הדאמבלים והפלטות יכולות גם לשמש אותך למוט אז זה האופציה הזולה ביותר. האופציה היקרה ביותר הנוחה ביותר ושתופסת הכי הרבה מקום היא לקנות סט שלם בהתאם למשקלים שאתה רוצה. האופציה האחרונה היא סט מתכוונן, באופציות האלה יש לך גם מגוון בהתאם לעמידות והמשקלים שאתה רוצה שיהיה לדאמבל. לfitness depot יש עכשיו את הפווארבלוקס בגרסא שיכולה להגיע ל50 פאונד, 70 פאונד, או 90 פאונד במחירים של 2200 לבסיס ו850 לכל הרחבה. זה לא זול אבל הם נחשבים יותר עמידים בשביל משקולות מתכווננות, תופסים פחות מקום מסט שלם, ונותנים להחליף משקלים בצורה נוחה יותר מאשר ידיות עם פלטות. כמובן לשיקולך.
פולי - יש הרבה אפשרויות ורובן הייתי ממליץ להשיג בשוק יד 2. תשיג אחד שאתה טוען עם פלטות ואז תוכל לשלם עליו הרבה פחות.
ספה מתכווננת - ספה חדשה טובה תהיה לך מאד יקרה - אבל בשוק היד 2 אפשר למצוא אחלה של מציאות ב1000-1500 שקל לספות שיהיו יציבות ועמידות לאורך זמן.

לסיום אני רק אחזור ואדגיש משהו - מוט הוא המוצר הכי חשוב שאתה קונה. איתו תהיה רוב העבודה שלך, אתה בא איתו במגע והוא צריך לעמוד בהכי הרבה נזק והתעללות. מוט זה המקום הכי חשוב להשקיע בו את הכסף שלך לעומת כל פריט אחר.
תודה רבה ימלך , אקח בחשבון את מה שרשמת פה
די שיניתה לי עכשיו את כל מה שתכננתי חח

מחזק את הסנטימנט של לקנות for life.
לצערי אני ניסיתי לחסוך בהתחלה עם מוט מאביר ספורט, הוא התחיל להחליד כבר תוך שבועיים בחוץ.
אז קניתי מוט מRogue, הוא כבר שנתיים עומד בחוץ, שימון דק פעם בשבועיים ואין עליו אונקיה של חלודה.

לדעתי לגבי הכלוב אלא אם כן אתה לא קונה משהו שהוא מזובל בהגדרה, מאד מאד פשוט לשמור על כמעט כל כלוב לנצח, ולא צריך להפריז במשהו יקר.
כלל אצבע: כל עוד זה צבוע, זה לא יחליד.
אז אחת ל3-4 שנים תפרק אותו, תנקה עם קומפרסור אוויר, תעביר ספריי צבע של Rust-oleum ותרכיב מחדש עם שימון של הברגים

פוואר בר של רוג בגרסאת פלדת אל-חלד - זאת גרסא יקרה יותר והמוט יעלה לך לא מעט אבל הוא לא יחליד מלהשאיר אותו בחוץ, והוא יחזיק לך לנצח עם תחזוקה מינימלית.
המוטות עם האל חלד- כמה זה משפיע? זה באמת לא מחליד? ומה זה תחזוקה מינימלית?
כל עוד זה צבוע, זה לא יחליד.
צבוע הכוונה לא בצבע כסוף מתכתי כזה?

כל שכבת צבע שמכסה את את פלדה. אני לא חושב שיש איזשהו כלוב בשוק שהוא פשוט מגיע כפלדה חשופה ולא צבועה
זה באמת לא מחליד? ומה זה תחזוקה מינימלית?
אני עם המוט שנתיים בחוץ (רק סכך שלא יהיה מגע ישיר של גשם) , במושב בדרום הארץ, וחוץ משימון דק אחת לשבועיים, לא עשיתי שום תחזוקה והוא נקי לחלוטין מחלודה.
אני מכסה לפעמים במגבת מקלחת שאני מסיים את האימון, לוקח בערך 12 שניות, ואני לא בטוח למה כי זה לא אמור להגן לגמרי מהלחות שיש בדרום קרוב לים (ליד אשקלון)

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שלא ציטטת אותי, יש לי את הStandard Ohio bar

המוטות עם האל חלד- כמה זה משפיע? זה באמת לא מחליד? ומה זה תחזוקה מינימלית?

צירפתי מוט פלדת אל חלד. כמה חודשים אפס תחזוקה יושב בפרגולה rogue chan bar

ומוט שחור kabuki squat bar - black oxide

אחרי כמה שבועות ללא תחזוקה

רוג ספציפית יחזירו לך את הכסף אם תהיה חלודה על המוט שלך אם הוא פלדת אל חלד

קבצים מצורפים

• 20210612_120425.jpg
    20210612_120425.jpg
    KB 155.5 · צפיות: 65
  • IMG-20210609-WA0014.jpeg
    IMG-20210609-WA0014.jpeg
    KB 99.3 · צפיות: 55
כל שכבת צבע שמכסה את את פלדה. אני לא חושב שיש איזשהו כלוב בשוק שהוא פשוט מגיע כפלדה חשופה ולא צבועה

אני עם המוט שנתיים בחוץ (רק סכך שלא יהיה מגע ישיר של גשם) , במושב בדרום הארץ, וחוץ משימון דק אחת לשבועיים, לא עשיתי שום תחזוקה והוא נקי לחלוטין מחלודה.
אני מכסה לפעמים במגבת מקלחת שאני מסיים את האימון, לוקח בערך 12 שניות, ואני לא בטוח למה כי זה לא אמור להגן לגמרי מהלחות שיש בדרום קרוב לים (ליד אשקלון)

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שלא ציטטת אותי, יש לי את הStandard Ohio bar
צירפתי מוט פלדת אל חלד. כמה חודשים אפס תחזוקה יושב בפרגולה rogue chan bar

ומוט שחור kabuki squat bar - black oxide

אחרי כמה שבועות ללא תחזוקה

רוג ספציפית יחזירו לך את הכסף אם תהיה חלודה על המוט שלך אם הוא פלדת אל חלד
אז אתם אומרים שאם אני קונה מוט עם אל חלד וכלוב רגיל אני יכול לשים בחוץ בלי לתחזק אותו יותר משימון קטן פעם באיזה 4 חודשים?

אז אתם אומרים שאם אני קונה מוט עם אל חלד וכלוב רגיל אני יכול לשים בחוץ בלי לתחזק אותו יותר משימון קטן פעם באיזה 4 חודשים?
תלוי בפלדת אל חלד.

Rep fitness למשל מוכרים מוטות פלדת אל חלד שמחלידים

ונגד חברות כמו קאבוקי מוכרות מוטות מצופים בניקל שיותר עמידים לחלודה מפלדת אל חלד.

כל העניין הזה הוא מאוד תלוי מקרה. אני תמיד אמליץ לדאוג למקום סגור ואם לא לשים כיסוי על הציוד בסוף השימוש ואפילו להכניס אותו

כל העניין הזה הוא מאוד תלוי מקרה. אני תמיד אמליץ לדאוג למקום סגור ואם לא לשים כיסוי על הציוד בסוף השימוש ואפילו להכניס אותו
האמת שעד לפני כמה זמן ממש רציתי להכין חדכ ביתי, וכשראיתי שאין לי מקום בתוך הבית התייאשתי. אבל עכשיו שאתם אומרים שאפשר לבנות בחוץ בלי הרבה תחזוקה יש לי עוד תקווה חח.
תלוי מקרה- אתה יכול לדעת אם הוא עמיד מרק להסתכל עליו באינטרנט? יש דרך כזאת?

בכלוב המשומש ש @Whale שלח יש באחת התמונות חלודה בפינה הימנית העליונה, אני תוהה מה יקרה אם נשים את אותו הכלוב בחוץֿ והאם זה חכם... או שזה תלוי כלוב...

האמת שעד לפני כמה זמן ממש רציתי להכין חדכ ביתי, וכשראיתי שאין לי מקום בתוך הבית התייאשתי. אבל עכשיו שאתם אומרים שאפשר לבנות בחוץ בלי הרבה תחזוקה יש לי עוד תקווה חח.

רק רוצה לחדד, הציוד צריך להיות לכל הפחות מקורה, לא הייתי משאיר ציוד סתם ככה בחוץ

עמיד באיזה מובן

יש לי פשוט את כל המוטות והיו או שהשתמשתי בהם (רוג,טקסס,קאבוקי)אז יש לי נקודת מבט יחסית שונה על הנושא.

ובלי קשר תחזוקה תמיד תהיה, אתה תצטרך לנקות את הציוד כי עור מת ימלא את החספוס והוא מאבד אחיזה, אתה תרצה לשמור על ההשקעה שלך במצב טוב אז כנראה תתן ניקיון פה ושם.

ועוד נקודה חשובה שאתה צריך לזכור שהציוד הזה משתלם רק אם אתה מתאמן בבית אשכרה ולא במכון כי שם יש ציוד טוב יותר
בכלוב המשומש ש @Whale שלח יש באחת התמונות חלודה בפינה הימנית העליונה, אני תוהה מה יקרה אם נשים את אותו הכלוב בחוץֿ והאם זה חכם... או שזה תלוי כלוב...
כלוב שלי שוחה בחלודה ולא קורה לו כלום. אבל הוא מיוחד:rolleyes-71:

עמיד באיזה מובן
לא מתמלא חלודה, לא מתעקם, אין לי עוד רעיונות...
ועוד נקודה חשובה שאתה צריך לזכור שהציוד הזה משתלם רק אם אתה מתאמן בבית אשכרה ולא במכון כי שם יש ציוד טוב יותר
לא בטוח שהבנתי... יעני משתלם רק אם אני מתאמן רק בבית ולא הולך לחדכ הציבורי?
כלוב שלי שוחה בחלודה ולא קורה לו כלום. אבל הוא מיוחד:rolleyes-71:
אז אתה אומר שחלודה בכלוב ובפלטות זה לא נורא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית