הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכרזה על תחרות הפווארליפטינג הראשונה של איגוד ILP

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אחרי הרבה מאד זמן של ארגונים אני גאה להכריז על התחרות הראשונה שאני מארגן ביחד עם ג'ניה שפירא. כל הפרטים בפוסט ובסרטון. תעקבו אחרי העמוד בפייסבוק/אינסטגרם ופה בפורום לעדכונים ופוסטים שירחיבו על מה שהולך להיות בתחרות הזאת.
מחכה לראות את כולכם בחנוכה.
Aanmelden bij Facebook

עד לתחרות אפשר לטשטש שרידים..בבדיקות דם

בדיקת שתן? אם נכנס איתו לשירותים בודק?
אם לו.. קונדום עם שתן של אדם אחר,חור קטן ישירות לכלי של הבדיקה.
והופ
האדם נקי

לכאורה/השארה בלבד

בסדר, אבל לפי ההיגיון של רמאות בבדיקות סמים כל בדיקה היא בדיקה חרטא. אין טעם בבדיקות כי תמיד אפשר לרמות. אם כן - למה בכל זאת בודקים?

בסדר, אבל לפי ההיגיון של רמאות בבדיקות סמים כל בדיקה היא בדיקה חרטא. אין טעם בבדיקות כי תמיד אפשר לרמות. אם כן - למה בכל זאת בודקים?
למישהו תמיד יהיה אינטרס
וכמו תמיד,מה שמסובב את העולם-כסף

קראתי את זה כבר בעבר.
מה הנאיביות - העובדה שנבדק או העובדה שלא רימה בבדיקה
כול מי שבטופ, לא משנה אם זה פיתוח גוף/כדורסל/כדורגל וכל סוגי הספורט למיניהם משתמש בחומרים כאלה ואחרים. יש אנשים שיש להם כסף שיכולים לעבור את הבדיקות או שהחברה(נקח לדוגמה UFC עם הלוחמים שמרוויחים להם הרבה כסף) יודעת לעשות את זה לבד.

זאת אומרת שאתה חושב שבNBA חומרים אסורים הולכים על ימין ועל שמאל?
ברור, מה אתה חושב שהם לא לוקחים כלום?
קח כמה סרטונים של דרק על לברון ג'יימס והוא עשה על כמה וכמה ספורטאים עליתים :
לא יודע אם זה קשור בהכרח, לא ראיתי את הסרטון אבל כנראה מתקשר לזה :

זאת אומרת שאתה חושב שבNBA חומרים אסורים הולכים על ימין ועל שמאל?
יש נאיביות מסוימת אצל מי שלא חי שום ספורט מקרוב, ששחושב שבגלל שיש בדיקות כולם טבעיים.
מצד שני יש פסימיות אצל מוזרקים שמבחינתם כולם מוזרקים.

האמת שיש גם בטופ העולמי אנשים מחוננים שעבדו חכם וקשה והם טבעיים. ויש אנשים שמעולם לא נתפסו למרות אלפי בדיקות והם מוזרקים.

לכן איך לנהל את התחרויות פאוורליפטינג מתחלק לשני קבוצות, האחת שאומרת שלא לעשות בדיקות כי כולם גם ככה מוזרקים. והשניה שאומרת שעדיין צריך למזער את כמות וחומרת הסימום למרות הכל בגלל גודל הסיכון.

כמו שביל סטאר כותב, בשנות ה70 אנשים מתו על ימין ועל שמאל מסימום, עד שהחליטו שחייבים לעצור את זה.

יש תחומי ספורט שהסימום בה קשה יותר מאחרות, ויש תחומים כמו פיתוח גוף ששסימום נעשה בה דבר מקובל. ויש את הWWE וסטרונגמן ואחרים שכולם יודעים שהם מוזרקים, אבל זה פחות רישמי.

איך צריך לנהל תחרות בארץ?
לדעתי גם תחרויות פיתוח גוף ופאוורליפטינג טבעיות מצליחות להישאר טבעיות בזכות שבארץ יש מערכת משפט יותר נוקשה עם עניין הסימום שמעורב בחוסר כבוד ואיכפתיות מסוימת למה שנקרא ספורט, אבל זה רק פרשנות שלי. בסופו של דבר הפוליגרף והבדיקות הצליחו לא רק להרתיע רמאויות, ובשונה מחו"ל, כאן אם תטען שהיה לך טסט גבוה מידי בבדיקה בגלל לאפה שוארמה, עדיין יתנו לך קנס.

לכן איך לנהל את התחרויות פאוורליפטינג מתחלק לשני קבוצות, האחת שאומרת שלא לעשות בדיקות כי כולם גם ככה מוזרקים. והשניה שאומרת שעדיין צריך למזער את כמות וחומרת הסימום למרות הכל בגלל גודל הסיכון.
כמו שביל סטאר כותב, בשנות ה70 אנשים מתו על ימין ועל שמאל מסימום, עד שהחליטו שחייבים לעצור את זה.
דחליל נחמד, מצד אחד משהו שאף אחד לא טוען (שכולם מוזרקים אז מה הטעם? מי אמר את זה?) מצד שני אלטרואיזם טהור של דאגה פטרונית לאחר כי סימום הוא מסוכן וצריך להציל אנשים מעצמם בכך שנמנע מהם להתחרות.

סלח לי, אבל אף אחד לא קונה את הסחורה הזאת, האמת הכאבת שמדובר כאן באגו להישגים אישיים של אנשים פרטניים שלא מוכנים להסתכל על התמונה הגדולה ועל טובת הספורט באופן כללי.

אני, בתור צופה ובתור אדם שעוקב אחרי סטרונגמן ואחרי שיאי השיאים של raw powerlifting עם קבוצה חברים דומה שחלקה בכלל לא מתאמנת אבל כן עוקבת אחרי הענפים הללו, רוצה לראות בארץ תחרויות כמה שיותר מעניינות, עם אנשים כמה שיותר חזקים שמרימים משקלים כמה שיותר כבדים, ואולי גם לחשוב מחוץ לקופסא איך להפוך מפגש/תחרות ליפטינג למשהו יותר מעניין שימשוך קהל שיוביל לאיזושהי החייאה לספורט הזה בארץ, ולא, אני לא רוצה לראות 80 אנשים במשקל נוצה מרימים משקלים נמוכים במשך 5-6 שעות "אבל תראו את הRATIO אחי!"

זו דעתי בכל אופן

סתם דוגמא: אם אושר בשיאו היה נכנס לתחרות והיו מוכרים צפיה ישירה בStream למקצה שלו, עבור 5 שקלים נניח, אני מכיר כמה אנשים שהיו קונים וצופים.
עכשיו תחשבו שיש 10 אנשים ברמה של אושר, שלאט לאט צוברים קהל והכרה בציבור, ואנשים רוצים לראותאותם שוברים עוד שיאים ומתקדמים עוד ועוד, זה יכול להפיח חיים קצת בעסק

נערך לאחרונה:
כול מי שבטופ, לא משנה אם זה פיתוח גוף/כדורסל/כדורגל וכל סוגי הספורט למיניהם משתמש בחומרים כאלה ואחרים. יש אנשים שיש להם כסף שיכולים לעבור את הבדיקות או שהחברה(נקח לדוגמה UFC עם הלוחמים שמרוויחים להם הרבה כסף) יודעת לעשות את זה לבד.
ידעתי שרונאלדו על סמים, בן זונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית