הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה, חיטוב או בכלל ניטרלי?

Lidor172003

משתמש מתחיל
52
17
נק' מוניטין:
17
52
17
היי,
אני בבעיה קטנה.
אני כל הזמן רעבה (כל הזמן).
אני אוכלת 2100 קלוריות ביום, מתאמנת 6 ימים בשבוע (מתאוששת בצורה טובה וישנה טוב), אוכלת מזון עם צפיפות קלוריות נמוכה כמו בורגול, תפוח אדמה, טונה במים (זה טעים לא לשפוט:) ), חזה עוף וכו וגם בדיקות הדם שלי תקינות ולא חסר לי ויטמינים בגוף.
אני התחלתי מסה לפני כחודש אבל אני לא יודעת אם להעלות עוד בקלוריות או לא.
אולי שווה לי להיות על ניטרלי? הבנתי שיש טווח אחוזי שומן שלרוב ממנו ממליצים להפסיק מסה / חיטוב.
אני בת 18,
שוקלת 68
גובה 1.64

סליחה שהפוסט קצת מבולגאן. אסדר כאן:
1. כמה א״ש אני לדעכם? האם זה בסדר כדי להמשיך במסה?

2. יש לכם רעיונות לעוד מזונות שאפשר לאכול בצפיפות קלוריות נמוכה?

3. למה אני כל הזמן רעבה? אולי זה לא מספיק קלוריות? אבל מצד שאני אני חושבת שזה סביר פלוס‍

קבצים מצורפים

• A25510BC-9B46-4AAD-92F2-513F6B4E4DF1.jpeg
    A25510BC-9B46-4AAD-92F2-513F6B4E4DF1.jpeg
    KB 92.7 · צפיות: 111
  • BF67FB2F-F43E-465B-BBA3-F4167FAB0349.jpeg
    BF67FB2F-F43E-465B-BBA3-F4167FAB0349.jpeg
    KB 119.8 · צפיות: 107
השאלה של האם להמשיך במאסה או לא תלויה בך. את מרוצה מאיך שאת נראית? רוצה להמשיך לגדול או מרגישה שדי מספיק? לגבי מדידה של אחוזי שומן, אאי אפשר לראות עם לבוש כזה. צריך ץמונה בתחתונים/בגד ים

1. כמה א״ש אני לדעכם? האם זה בסדר כדי להמשיך במסה?

היי, אי אפשר לדעת מהתמונות ובכל מקרה הא.ש לא רלוונטי. הכי חשוב שתהיי שלמה עם עצמך.

אין שום בעיה להמשיך במסה אין מספר שבו צריך להפסיק עם תהליך כלשהו זה הכל נטו בחירה אישית.

2. יש לכם רעיונות לעוד מזונות שאפשר לאכול בצפיפות קלוריות נמוכה?

בעיקרון נראה שהבנת את העניין, יכולה לשלב ירקות ירוקים, סירופים דלי קלוריות ולאכול יותר חלבון כדי להשפיע על תחושת השובע.
דחיית הארוחה הראשונה (בוקר) יכולה מאוד לעזור לעיתים.
רצוי גם לשתות הרבה מים, אם את שותה קפה גם קפאין יכול לעזור לדכא תיאבון.

3. למה אני כל הזמן רעבה? אולי זה לא מספיק קלוריות? אבל מצד שאני אני חושבת שזה סביר פלוס‍

רק את יודעת אם זה מספיק קלוריות, הקצב עליה במשקל עומד עם הציפיות שלך?

היי, אם את מרגישה רעבה פשוט תוסיפי ירקות לתפריט, את יכולה לאכול כמויות גדולות של ירקות וככה זה יכול לעזור לך עם החלב.
לדעתי גם לאכול רק חלבון בארוחת בוקר עוזר מאוד(לי אישית) ואז בצהריים את הפחמימה/או בערב כמובן.
לגבי אם את רוצה מסה או חיטוב, הכל תלוי איך את מרגישה עם עצמך, עם הנראות שלך. אם את מרגישה שאת באחוז שומן נמוך אז תעשי מסה נקייה.
לגבי קצב התקדמות את צריכה לכוון ל1% משקל גוף בחודש.

כשרציתי לשבוע הייתי אוכל תפוח עץ - אני אוהב סמיט ופינק ליידי, מצויינים גם בלילה לתחושת שובע.
פירות זה אחלה מקור לויטמינים וגם לדחיסות קלורית.
מלון 100 גרם - 40 קלוריות למתוק דבש.
תפוז 100 גרם - 40-50 לא זוכר.
תפוח עץ 100 גרם - 52 קלוריות.
אבטיח 100 גרם - 17 קלוריות.
מה שטוב באבטיח, שהוא מלא נוזלים אז אין בעיה לאכול ממנו קערה מלאה ולראות שאולי היו שם 100 קלוריות.
יש קצפת חלבית/פרווה שמוכרים, השתמשתי בה בעיקר בחיטוב כי הייתי אוכל איתה תותים, ואפשר להתפרע איתה כי היא לא מפוצצת בקלוריות. 200-300 ל100 גרם בסיפון יש 200 גרם אני חושב.
לא השתמשתי בסירופים דלי קלוריות, אבל כן השתמשתי באבקת חלבון לפעמים 2 שייקים במקום אחד ביום. אבקת חלבון תמיד גרמה לי להרגיש שובע לשעה-שעתיים.
בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית