הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
אין שום קונספירציה. מדובר פשוט בכישלון חמור של כלל המדינות שהתנהלו בפאניקה מטורפת. לא עזרה גם הפאניקה של כלי התקשורת שציירו את הסיטואציה בתור אפוקליפסה. הבעיה היא שאם בהתחלה היה אפשר להבין את הפאניקה, אי אפשר להבין אותה שנה אחרי. המחלה מסוכנת. אנשים מתים ממנה. בתי חולים היו מפוצצים בחולים. אבל עדיין, מדובר במחלה עם אחוזי תמותה נמוכים וסגרים לא עוזרים

אם הייתי יודע שכך יהיה,לעולם לא הייתי מתחסן.
אם בגלל מישו שהפר בידוד,אני אצטרך להיכנס לבידוד,ולסגור את העסק וכו

תאבד לי האמונה במדינה הזו!

אין שום קונספירציה. מדובר פשוט בכישלון חמור של כלל המדינות שהתנהלו בפאניקה מטורפת. לא עזרה גם הפאניקה של כלי התקשורת שציירו את הסיטואציה בתור אפוקליפסה. הבעיה היא שאם בהתחלה היה אפשר להבין את הפאניקה, אי אפשר להבין אותה שנה אחרי. המחלה מסוכנת. אנשים מתים ממנה. בתי חולים היו מפוצצים בחולים. אבל עדיין, מדובר במחלה עם אחוזי תמותה נמוכים וסגרים לא עוזרים

כן ברור, יש מחלה פשוט לא הייתי מגדיר אותה כמגפה שזה הבדל שמים וארץ.

כן ברור, יש מחלה פשוט לא הייתי מגדיר אותה כמגפה שזה הבדל שמים וארץ.

זאת מגיפה. מדובר על מקדם הדבקה הרבה יותר גבוה מאשר וירוסים אחרים. בנוסף בשילוב עם הקטלניות שלה, אף מערכת בריאות לא מצליחה להתמודד. זאת מגיפה לכל דבר עם אחוזי תמותה של בין 0.5-5% *עם טיפול. ללא טיפול המצב היה הרבה יותר חריף.
חשוב לשמור על ריחוק חברתי אבל לא צריך להסתגר בבתים

שתגלה כמה כסף החברות של החיסונים גלגלו על חשבון הקורונה אתה תרים גבה או 2 ותבין קצת שהתקשורת היא בסך הכל כלי שיווק שלהם לטוב ולרע
ווארן באפט אמר כבר על הקורונה שזה יותר מלחמה כלכלית ממלחמה בריאותית
תסתכל על השווקים איזה תנודות היה להם במרץ 2020 מה קרה מאז
איזה ראלי הביטקוין עשה ואין הוא קרס
יש לא מעט אנשים שעשו סכומי כסף לא מבוטלים

וכל זה על חשבון רוב האנשים בעולם שפשוט ביום אחד בהיר גזלו להם את השגרת חיים אליהם הם רגילים

נו באמת??!
זה שחברות תרופות הן גוף מסחרי זה אומר שאין מחלות ווירוסים??!

אתה חופשי להאמין בקונספירציות , דור 5 , דילול אוכלוסיה , השתלת ציפים , אנשי לטאה , אילומנטי , וביטקוין.. ☝️

ברור, אני בכלל במחשבה יותר עמוקה משלך, ולדעתי משהו הרבה יותר גדול מתנהל כאן.
כמות הפעמים ששמעתי את ביל גייטס אומר שהאוכלסייה גדלה בצורה גדולה מידי משנה לשנה, הוא תמיד היה זורק איזכורים של דילול אוכלוסין וכאלו, וממה שאני זוכר יש לו קשר לחיסונים, אולי זה קונספירציה מוגזמת מידי, אבל דברים מוזרים לדעתי מתנהלים מתחת לראדר של כולנו.

נו באמת.. הוא מדבר על אוכלוסיית עולם שלישי.. ששם יש ילודה גבוהה ועוני קיצוני.
והוא לא מתכוון לדילול או מיגור , הוא מתכוון לחינוך נכון !!! השקעה בחינוך מיני , השקעה באמצעי מניעה (קונדומים/גלולות)..

• פותח/ת השרשור
בסך הכל אמרתי שהקטע שקרה עם הכלכלה בתקופה הזאת זה קצת הרבה יותר מקצת מחלות או ווירוסים
הנפט היה 50 ירד ל25 ועכשיו הוא 75, באיזה עולם זה הגיוני
שלא לדבר על מחירי העץ שיותר משילשו את המחיר שלהם ואני יכול לתת לך אינספור דוגמאות

יש פה מהלך בקנה מידה עולמי של עשירי העולם, אם הם מראש תכננו את הקורונה או לא, אני לא יודע, מה שכן וואחד סיבוב כלכלי עשה מי שחכם על חשבון הקורונה
אגב משום מה אני נוטה יותר להאמין שזה יצא ממעבדה מאשר מאיזה עטלף!
וכן, אם במאה ה21 אתה רוצה לחסן מליארדי אנשים אתה צריך בתקשורת והגבלות ומה לא לגרום לאדם הפשוט לחשוב שמדובר בסוף העולם והם עשו זאת בצורה יוצאת מן הכלל
דברים מוזרים
כל שבוע שבועיים אנחנו מגלים עוד חתיכה מהפאזל ודברים שחשבנו עליהם כקונספירציה מתבררים כמציאות של ממש
לפי דעתי רב הנסתר על הגלוי ויש עוד הרבה דברים שנגלה וחלקם ממש מפתיעים בנושא בהמשך הדרך

בסך הכל אמרתי שהקטע שקרה עם הכלכלה בתקופה הזאת זה קצת הרבה יותר מקצת מחלות או ווירוסים
הנפט היה 50 ירד ל25 ועכשיו הוא 75, באיזה עולם זה הגיוני
שלא לדבר על מחירי העץ שיותר משילשו את המחיר שלהם ואני יכול לתת לך אינספור דוגמאות

יש פה מהלך בקנה מידה עולמי של עשירי העולם, אם הם מראש תכננו את הקורונה או לא, אני לא יודע, מה שכן וואחד סיבוב כלכלי עשה מי שחכם על חשבון הקורונה
אגב משום מה אני נוטה יותר להאמין שזה יצא ממעבדה מאשר מאיזה עטלף!
וכן, אם במאה ה21 אתה רוצה לחסן מליארדי אנשים אתה צריך בתקשורת והגבלות ומה לא לגרום לאדם הפשוט לחשוב שמדובר בסוף העולם והם עשו זאת בצורה יוצאת מן הכלל

ברור לי שהוירוס "ברח" בטעות מאותו מכון וירולוגי בבסין.. ולא הגיע מעטלף או פנגולין.
הנפט ירד , כי לא היו טיסות.. חברות תעופה כמעט פשטו רגל..
אתה צריך להבין שבכלכלה בכל זמן משבר יש כאלה שמרוויחים וכאלה שמפסידים!
גם רמי לוי עשה קופה בתקופות הקורונה.. אולי הוא בכלל אחראי על הקורונה.. עם השקיות הורודות שלו ממלא לי אותם בקוביד -19! 🤣

• פותח/ת השרשור
מתכוון לדילול או מיגור
תגיד את זה לכל האנשים ממדינות עולם שלישי שהוא דחף להם חיסון בכח והם נולדו בעלי מום או שחטפו מומים מהחיסונים והכל בתמיכת ודחיפת האום במקומות האלה ולפעמים אחרי שהבינו את הכשלים לקח כמה שנים עד שהפסיקו אחרי לחצים בינלאומיים, רוב הפעמים פשוט טיטאו את זה מתחת לשטיח, אז הוא לא מאה אחוז כשר הבחור כמו שאתה מתיימר לחשוב, תנסה לחקור מה הוא עשה עם היתושים בזמנו, הניסוי הגדול שלו ומה היה התוצאות של זה

אפשר למצוא יותר מדוקו אחד בנושא, זה ממש לא קונספירציה, איפה שיש כסף והרבה ממנו, התמימות והיושר נעלמים

כל שבוע שבועיים אנחנו מגלים עוד חתיכה מהפאזל ודברים שחשבנו עליהם כקונספירציה מתבררים כמציאות של ממש
לפי דעתי רב הנסתר על הגלוי ויש עוד הרבה דברים שנגלה וחלקם ממש מפתיעים בנושא בהמשך הדרך

תשמע בקצב הזה תוך 5-4 שנים אין פה כלום... אל תעשה תוכניות לעתיד!
😆
תגיד את זה לכל האנשים ממדינות עולם שלישי שהוא דחף להם חיסון בכח והם נולדו בעלי מום או שחטפו מומים מהחיסונים והכל בתמיכת ודחיפת האום במקומות האלה ולפעמים אחרי שהבינו את הכשלים לקח כמה שנים עד שהפסיקו אחרי לחצים בינלאומיים, רוב הפעמים פשוט טיטאו את זה מתחת לשטיח, אז הוא לא מאה אחוז כשר הבחור כמו שאתה מתיימר לחשוב, תנסה לחקור מה הוא עשה עם היתושים בזמנו, הניסוי הגדול שלו ומה היה התוצאות של זה

אפשר למצוא יותר מדוקו אחד בנושא, זה ממש לא קונספירציה, איפה שיש כסף והרבה ממנו, התמימות והיושר נעלמים

הוא ממש לא..
תראה את זה בבקשה!

• פותח/ת השרשור
אין פה כלום
מפחידים אותנו יותר משהמצב באמת
בני אדם תמיד חזרו לשגרה גם אחרי מצבי משבר קיצוניים וחרפת רעב
מה שכן, המציאות תמיד מוכיחה שתמיד יש משהו יותר עצבני בדרך..

אז מה בתפריט?
כל 100 שנה האדמה זזה בטירוף, בשבוע האחרון היא קצת בארץ רמזה לנו שזה לא רחוק מאיתנו או שזה היה ניסוי בנשק אני לא יודע..

מעבר לרעידת אדמה, אחרי תקופת מגפה, לרוב מגיע מלחמה
ועם ביידן כנשיא ארצות הברית זה ממש לא תלוש ממציאות
נוכח העובדה שכל המדינות בעולם מתחמשות בטירוף בשנים האחרונות, מתישהו זה יתפוצץ

החיים ימשיכו כרגיל לצד הדברים האלה גם אם יהיה שיבושים פה ושם בשגרה, עדיין נאהב עדיין וכל זה, מי שחשב שזהו היה קורונה, מבצעון בעזה, וזהו עכשיו נגמר ועכשיו הארץ תשקוט 40 שנה חי באשליה

לגבי פייזר, ביל גייטס והחיסונים ואני לא יודע מה קורה עם החיסונים של הקורונה, זה לא נגמר טוב בשביל חלק מהמתחסנים בהודו ובאפריקה, חלק מהם נהיו בעלי מום לכל החיים או הולידו תינוקות מקולקלים כתוצאה מחומר כזה או אחר שבילי דאג שהם יקבלו בחסות האום כי זה מה שנכון בשבילם תוך כדי שימוש במילים כמו sustainability קיימות ועוד ועל הדרך לגרוף סכומי עתק לכיס

מפחידים אותנו יותר משהמצב באמת
בני אדם תמיד חזרו לשגרה גם אחרי מצבי משבר קיצוניים וחרפת רעב
מה שכן, המציאות תמיד מוכיחה שתמיד יש משהו יותר עצבני בדרך..

אז מה בתפריט?
כל 100 שנה האדמה זזה בטירוף, בשבוע האחרון היא קצת בארץ רמזה לנו שזה לא רחוק מאיתנו או שזה היה ניסוי בנשק אני לא יודע..

מעבר לרעידת אדמה, אחרי תקופת מגפה, לרוב מגיע מלחמה
ועם ביידן כנשיא ארצות הברית זה ממש לא תלוש ממציאות
נוכח העובדה שכל המדינות בעולם מתחמשות בטירוף בשנים האחרונות, מתישהו זה יתפוצץ

החיים ימשיכו כרגיל לצד הדברים האלה גם אם יהיה שיבושים פה ושם בשגרה, עדיין נאהב עדיין וכל זה, מי שחשב שזהו היה קורונה, מבצעון בעזה, וזהו עכשיו נגמר ועכשיו הארץ תשקוט 40 שנה חי באשליה

ידידי , אני אישית לא בפאניקה..
צריך לדעת לעשות ניהול סיכונים.. לדעתי הסיכונים בלקיחת החיסון קטנים הרבה יותר מאשר מהקורונה והתחלואה שבה.
שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון.

רק שישאירו את המכונים פתוחים ויתנו לעשות סייקלים בשקט!! זה הכל! 🍻

• פותח/ת השרשור
Preaper for the worst, hope for the best
אם יש לפתע חובת מסכות בחלל סגור בחזרה, חדרי כושר בתאקל כי אף אחד שם לא שם מסיכה, הגבלה של כמות אנשים זה לא כיף כי אז האימון מוגבל בזמן פתאום, והתו ירוק מחוסנים לא מחוסנים זה לא בדיוק 'עבד'

אבל תמיד נחמד לעשות סיעור מוחות כדי לקבל תחושה של הבנה מה העתיד מביא איתו

הפעם המצב שונה , מעבר לנושא של להידבק , השאלה הגדולה מה ההשפעה של אדם שנדבק שהוא מחוסן , אם זה יהפוך להיות כמו שפעת בלי סכנת חיים ומצב של הידרדרות אז לא יעשו סגרים .

הם בעצמם לא יודעים מה המצב כרגע , לפני שיכריזו על סגרים שיסגרו את הנתב"ג נכון מכה לעשירים ולמקורבים שהם העיקר עבורכם , אבל אין ברירה , לחכות שבועיים לראות את ההשפעה של ההדבקה על המחוסנים ורק אז לקבל החלטות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית