הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
הפעם המצב שונה , מעבר לנושא של להידבק , השאלה הגדולה מה ההשפעה של אדם שנדבק שהוא מחוסן , אם זה יהפוך להיות כמו שפעת בלי סכנת חיים ומצב של הידרדרות אז לא יעשו סגרים .

הם בעצמם לא יודעים מה המצב כרגע , לפני שיכריזו על סגרים שיסגרו את הנתב"ג נכון מכה לעשירים ולמקורבים שהם העיקר עבורכם , אבל אין ברירה , לחכות שבועיים לראות את ההשפעה של ההדבקה על המחוסנים ורק אז לקבל החלטות .

תסלח לי אבל לנסוע לטייל בחו"ל בתקופה כזאת זה גובל בטיפשות... רוב אירופה עוד בשיא הקורונה.
רוסיה שוברת שיאים.. וגם בארהב המצב לא מזהיר..

סבלנות הקורונה לא מאחורנו..

לא קראתי את התגובות כאן אולי הייתה התייחסות לזה, לי זה נראה שמנסים לעודד ילדים להתחסן כי איך שהתחילו לחסן ילדים בגילאי 12-15 פתאום רואים עליה של תחלואה בבתי ספר וכו'

לא קראתי את התגובות כאן אולי הייתה התייחסות לזה, לי זה נראה שמנסים לעודד ילדים להתחסן כי איך שהתחילו לחסן ילדים בגילאי 12-15 פתאום רואים עליה של תחלואה בבתי ספר וכו'
לא הבנתי, אז אתה אומר שהחיסונים זה מקור להידבקות?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, אז אתה אומר שהחיסונים זה מקור להידבקות?
אף אחד לא מעיז להגיד את זה בקול אבל כולם מעלים את האפשרות הזאת במחשבה שלהם
שבעצם דוחפים לאנשים רעל לגוף במסווה של חיסון

אף אחד לא מעיז להגיד את זה בקול אבל כולם מעלים את האפשרות הזאת במחשבה שלהם
שבעצם דוחפים לאנשים רעל לגוף במסווה של חיסון
ברור שאומרים את זה, אבל זה בעיקר תושבים, לא אנשי תקשורת או מישהו עם ״שם״

• פותח/ת השרשור
התפקיד שלהם זה לשווק את החיסון
ואני לא מדבר על הקטע הבריאותי אם צריך או לא או שזה בכלל רעל, שים את זה בצד רגע

פייזר זה חברה שרוצה להרוויח, יש להם מליארדי חיסונים להפיץ לפי התכנונים שלהם, אז מייצרים לך פולישטיקים על פגי תוקף ומה לא, העיקר שתקנה עוד..
ולמה שמדינות יקנו מוצר או יחדשו אספקה ממנו אם לא משתמשים בו.. אז התפקיד של התקשורת זה למכור מוצר ואם אתה לא יודע מה המוצר אז אתה המוצר, רלוונטי מתמיד

ומי משווק את המוצר? התקשורת כמובן

יום ראשון כמעט בוודאות שהמסכות חוזרות במקומות סגורים.

לאחר מכן יגיע תו ירוק/סגול

כל ההגבלות יחזרו אחת אחרי השניה!

חידה!
*מי מיושב מהצד,רואה הכל ומתפוצץ מצחוק??

פייזר זה חברה שרוצה להרוויח, יש להם מליארדי חיסונים להפיץ לפי התכנונים שלהם, אז מייצרים לך פולישטיקים על פגי תוקף ומה לא, העיקר שתקנה עוד..
ולמה שמדינות יקנו מוצר או יחדשו אספקה ממנו אם לא משתמשים בו.. אז התפקיד של התקשורת זה למכור מוצר ואם אתה לא יודע מה המוצר אז אתה המוצר, רלוונטי מתמיד

כן ברור זה פשוט ידוע, חבל שרוב העם עיוור.
מזל שאני כבר שנים לא רואה חדשות.

• פותח/ת השרשור
אגב ההבנה שלך לגבי רוב העם..
זה מה שאתה רואה באינסטגרם או בפייסבוק, ומה שאתה רואה שם זה האוכלוסיות שהכי מושפעות מהחדשות שבטלוויזיה, ואנשים לא יצאו מהבית יותר מדי אז החדשות נהיו פי אלף יותר דומיננטיות וככה מהנדסים תודעה..

הסבר
גם אם יש משהו שאנשים בטוחים בו והגיון הפשוט מצביע עליו
ברגע שיתחילו לפמפם לך בכיוון השני בתקשורת
אז אנשים שחשבו 'נכון' פתאום יתחילו לחשוב שהדעה הרווחת היא x שהיא בכלל y ועם הזמן הדעה הרווחת לאט לאט נעשית y

הדוגמא הכי מובהקת זה תרבות הPC והאנשים העליזים שפתאום זה נהיה נורמטיבי למרות שתכלס אם מישהו יילך עם גופיה עם חורים לידך אתה תסלוד מזה ותעבור לצד השני של המדרכה ועדיין בראש שלך אתה תחשוב שהעולם נדפק ואנשים חושבים שזה הנורמה ואפשר לתת עוד אינספור דוגמאות בנושא

אגב ההבנה שלך לגבי רוב העם..
זה מה שאתה רואה באינסטגרם או בפייסבוק, ומה שאתה רואה שם זה האוכלוסיות שהכי מושפעות מהחדשות שבטלוויזיה, ואנשים לא יצאו מהבית יותר מדי אז החדשות נהיו פי אלף יותר דומיננטיות וככה מהנדסים תודעה..

הסבר
גם אם יש משהו שאנשים בטוחים בו והגיון הפשוט מצביע עליו
ברגע שיתחילו לפמפם לך בכיוון השני בתקשורת
אז אנשים שחשבו 'נכון' פתאום יתחילו לחשוב שהדעה הרווחת היא x שהיא בכלל y ועם הזמן הדעה הרווחת לאט לאט נעשית y

הדוגמא הכי מובהקת זה תרבות הPC והאנשים העליזים שפתאום זה נהיה נורמטיבי למרות שתכלס אם מישהו יילך עם גופיה עם חורים לידך אתה תסלוד מזה ותעבור לצד השני של המדרכה ועדיין בראש שלך אתה תחשוב שהעולם נדפק ואנשים חושבים שזה הנורמה ואפשר לתת עוד אינספור דוגמאות בנושא
מאוד קשה לשבור את הכללים האלו, כי זה כביכול ללכת נגד הזרם בהכל, אין מה לעשות הרבה דברים אנחנו נישאר מושפעים בגלל המדיה, אבל עם קצת שכל ומודעות, יש דברים שחובה להבין ולהפנים, שאותו x יכול להיות y.

זה מאוד קשה בעידן הזה

אני מתקשה להבין למה אתם חושבים שזה משחק בתודעה?
מה הם עושים בכוונה? הם יהנו מלסגור עסקים?
למוטט את המשק שוב?

לא יודע אם זה פייק לול
לא נכנס לקונספירציות ומה נכון ומה לא.
אבא שלי התחסן בגלל החשש שהוא בקבוצת סיכון, ומיד אחרי החיסון השני הוא אושפז עם לחץ דם גבוה, בקיצור עבר ניתוח בלב וברוך ה' הוא בסדר. לכן אני לא מופתע מסיפורי כאלו, דבר דומה קרה לאחות של גיסי, בת 35 בערך.

עוד דבר מוזר שקורה עכשיו, שני אחניות שלי שנולדו לאימהות מחוסנות, אושפזו עם בעיות נשימה לא קורונה. ובבית חולים דיווחו על הרבה תינוקות עם בעיות נשימה עכשיו.

אני לא אומר שהקורונה עדיף על הדברים האלו, וכמו שאמרתי לאבא שלי "לך תדע אם היה גרוע יותר אם היית חלילה נדבק בקורונה".
אני כן חושב שיש טיפה אופטימיות ונאיביות עם החיסונים.

אין לי בעיה שיגידו שהחיסון מונע הידבקות, אבל כדאי להבהיר שיש תופעות לואי, ובגלל שזה רק עכשיו בשימוש על כל כך הרבה אנשים, אי אפשר לדעת מה הנזק ארוך הטווח.
נתבג היה צריך להישאר סגור , או פתוח רק למקרים דחופים.
זה בטח מה שעובדי נתב"ג אומרים על חדרי הכושר 😆

אני מתקשה להבין למה אתם חושבים שזה משחק בתודעה?
מה הם עושים בכוונה? הם יהנו מלסגור עסקים?
למוטט את המשק שוב?

בדיוק, אתה לא מבין כי זה לא רציונלי. תשאיר את הדמיונות למי שאוהב לדמיין, ומי יודע, אולי אחד מהם יכתוב סיפור פנטזיה שובר קופות בעתיד.

״אנשי לטאות שרוצים להשתלט על העולם״ זה מה שנקרא: שטויות במיץ עגבניות. ושמעתי כבר הכל.

החיים קצרים מידי בשביל להתעסק בשטויות האלה, ומי שעושים עליו סיבוב זה לא אנחנו - אלא אותם אנשים שנופלים לכל התאוריות קונספירציה האלה (ולא להפך)
זה מאוד קשה בעידן הזה
תנוח דעתך. תפסיק לאכול תסביכים.ֿ

כל הסיכום הקצר שכתבת על שיטות שיווק ואינטרסים כלכליים, הכל נכון. גם לגבי פייזר וגם לחברת הייטק שלא קשורה שמפתחת פתרונות כאלו ואחרים. אבל ויש אבל גדול - צריך לדעת לא לערבב בין הדברים, ולחשוב באופן רציונלי.

אני אדבר בשפה שלך: למה HCG צריך להיות בקירור ויש לו פג תוקף, ועל חיסון לא חלים התנאים האלו?
למה כשמדובר בחיסון זה כבר נשמע חשוד בשבילך? שאל את עצמך את השאלות האלו...

אתם אלו ששוטפים להם את המוח, ולא להפך.

נערך לאחרונה:
לא נכנס לקונספירציות ומה נכון ומה לא.
אבא שלי התחסן בגלל החשש שהוא בקבוצת סיכון, ומיד אחרי החיסון השני הוא אושפז עם לחץ דם גבוה, בקיצור עבר ניתוח בלב וברוך ה' הוא בסדר. לכן אני לא מופתע מסיפורי כאלו, דבר דומה קרה לאחות של גיסי, בת 35 בערך.

עוד דבר מוזר שקורה עכשיו, שני אחניות שלי שנולדו לאימהות מחוסנות, אושפזו עם בעיות נשימה לא קורונה. ובבית חולים דיווחו על הרבה תינוקות עם בעיות נשימה עכשיו.

אני לא אומר שהקורונה עדיף על הדברים האלו, וכמו שאמרתי לאבא שלי "לך תדע אם היה גרוע יותר אם היית חלילה נדבק בקורונה".
אני כן חושב שיש טיפה אופטימיות ונאיביות עם החיסונים.

אין לי בעיה שיגידו שהחיסון מונע הידבקות, אבל כדאי להבהיר שיש תופעות לואי, ובגלל שזה רק עכשיו בשימוש על כל כך הרבה אנשים, אי אפשר לדעת מה הנזק ארוך הטווח.

זה בטח מה שעובדי נתב"ג אומרים על חדרי הכושר 😆

זה לא סתם תופעות לוואי של כאב ראש יום יומיים ועובר, אבא שלך עבר ניתוח מאשכרה חיסון.
ברור לי שלאורך השנים חיסונים לא הניבו 100% תוצאות כמו כל דבר בחיים, אבל יש הבדל בן כל החיסונים לבין החיסון הזה, אנשים קורסים ברחוב.
בדיוק, אתה לא מבין כי זה לא רציונלי. תשאיר את הדמיונות למי שאוהב לדמיין, ומי יודע, אולי אחד מהם יכתוב סיפור פנטזיה שובר קופות בעתיד.

״אנשי לטאות שרוצים להשתלט על העולם״ זה מה שנקרא: שטויות במיץ עגבניות. ושמעתי כבר הכל.

החיים קצרים מידי בשביל להתעסק בשטויות האלה, ומי שעושים עליו סיבוב זה לא אנחנו - אלא אותם אנשים שנופלים לכל התאוריות קונספירציה האלה (ולא להפך)

תנוח דעתך. תפסיק לאכול תסביכים.ֿ

כל הסיכום הקצר שכתבת על שיטות שיווק ואינטרסים כלכליים, הכל נכון. גם לגבי פייזר וגם לחברת הייטק שלא קשורה שמפתחת פתרונות כאלו ואחרים. אבל ויש אבל גדול - צריך לדעת לא לערבב בין הדברים, ולחשוב באופן רציונלי.

אני אדבר בשפה שלך: למה HCG צריך להיות בקירור ויש לו פג תוקף, ועל חיסון לא חלים התנאים האלו?
למה כשמדובר בחיסון זה כבר נשמע חשוד בשבילך?

אתם אלו ששוטפים להם את המוח, ולא להפך. אל תהיו קורבנות ולא

לא שאלתי על דעתך לגביי, שמור אותה לעצמך.
בנתיים מאז שהתחסנתי התעלפתי 3 פעמיים בלי סיבה.

לא שאלתי על דעתך לגביי, שמור אותה לעצמך.

אמממ אוקיי, תמשיך להאכיל את עצמך סרטים על כלום.
אתה נופל לידיים של תיאורטיקנים חולי נפש שמייצרים כל מיני מחשבות שווא. תלמד קצת על נפש האדם ועל פסיכולוגיה, ככה אולי תדע ממה להיזהר

אמממ אוקיי, תמשיך להאכיל את עצמך סרטים על כלום.
אתה נופל לידיים של תיאורטיקנים חולי נפש שמייצרים כל מיני מחשבות שווא. תלמד קצת על נפש האדם ועל פסיכולוגיה, ככה אולי תדע ממה להיזהר
אל תדאג אני לא אוכל סרטים, ואני מתעסק הרבה בפסיכולוגיה ביום יום שלי.
אל תבוא עליי ממקום של מתנשא זה לא יקדם אותך בחיים.

אל תדאג אני לא אוכל סרטים, ואני מתעסק הרבה בפסיכולוגיה ביום יום שלי.
אל תבוא עליי ממקום של מתנשא זה לא יקדם אותך בחיים.

זה לא התנשאות, אנחנו בכלל לא מכירים. אני אומר ממה שאני רואה כאן, וזה בחור צעיר שמאכיל את עצמו בשטויות על פארש. סתם, חבל, יש מספיק בעיות בעולם (הנה מגפה בפרצוף של כולנו) לא צריך להמציא לעצמנו עוד ״תקלות״. זה בא על חשבונך.

זה לא סתם תופעות לוואי של כאב ראש יום יומיים ועובר, אבא שלך עבר ניתוח מאשכרה חיסון.
ברור לי שלאורך השנים חיסונים לא הניבו 100% תוצאות כמו כל דבר בחיים, אבל יש הבדל בן כל החיסונים לבין החיסון הזה, אנשים קורסים ברחוב
אני לא חושב שהחיסון גרם לזה, אני מאמין שזה היה אולי טריגר.
זה לא אומר שלא צריך להיות זהיר, זה בסך הכל אומר שצריך לדעת למה נכנסים, להבין שיש סיכוי שיהיו תופעות לוואי אפילו מסכנות חיים בחלק קטן מהמתחסנים, ולא יודעים האם ומה עלולים להיות התופעות לואי בעוד כמה שנים.

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו, אני מבין את המתחסנים, ואני מבין את אלו שלא.

זה לא התנשאות, אנחנו בכלל לא מכירים. אני אומר ממה שאני רואה כאן, וזה בחור צעיר שמאכיל את עצמו בשטויות על פארש. סתם, חבל, יש מספיק בעיות בעולם (הנה מגפה בפרצוף של כולנו) לא צריך להמציא לעצמנו עוד ״תקלות״. זה בא על חשבונך.
שום אכילת שטויות, גם אם אני חושב בצורה שאני חושב אני לא מתעסק בזה ביום יום שלי, כמו שאמרת אתה לא מכיר אותי, אז אין סיבה לרשום "תסביכים" אני רואה מה שאני רואה ואתה "חושב" שאתה רואה, זכותך, לא מחפש לשכנע אותך כי זה בזבוז זמן יקר שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית