בערך שבוע - שבוע וחצימעודד אותי לשמוע את זה , מתי זה היה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בערך שבוע - שבוע וחצימעודד אותי לשמוע את זה , מתי זה היה?
איפה יש סופר פארם / בית מרקחת שמוכר בדיקה ביתית ?!?!?!?!?!
אם אני לא טועה,בשור טבצניק.לפי מה שבדקתי - מי שעשה חיסונים / היה חולה והיה ליד חולה קורונה, צריך בדיקה אם יוצא שלילי גם לא צריך בידוד .
איפה יש סופר פארם / בית מרקחת שמוכר בדיקה ביתית ?!?!?!?!?!
לא חושב שיש מוצר כזה .אם אני לא טועה,בשור טבצניק.
*עם מרשם
אני קצת חולק כרגע , יש בעיה עם הזן החדש , אבל כעיקרון עובדתית שהנוגדנים היו גבוהים אחרי החיסון השני לא היה הדבקה , כרגע יש הדבקה השאלה הגדולה האם זה בגלל חוסר יעילות של החיסון אחרי שעובר תקופה מהחיסון / שהחיסון לא יעיל נגד הזן החדש .איך מקדמים חיסון שלישי
: מתחילים לפמפם שיעילות החיסון השני יורדת
איך אומר עופר לוי
״די נמאס לי די נמאס די נמאס לי משקרים״
יש כאן עוד אנשים כמוני שעדין לא עשו אפילו בדיקת קורונה אחת? 🙄
אני, היום הולך לעשות פעם ראשונה. אבל כן מחוסןיש כאן עוד אנשים כמוני שעדין לא עשו אפילו בדיקת קורונה אחת? 🙄
איזה אכזבה - הם כלכך הרבה זמן ישבו בשביל לחשוב איזה שם תת , ובסוף נתנו את השם שהיה .מזל טוב
התו שלך חזר
מ29/7/21
תו ירוק חוזר
צריך לדחוף לאנשים חיסון שלישי ואין דרך יותר טובה לעשות את זה מאשר לקחת להם את חו"ל ולאסור עליהם להיכנס לכל מקום אפשרי עד שהם יכניסו כמה שקלים לקופת צדקה של פייזר, ואחרי שירוויחו כמה שקלים אז היידה סגר? למה? כדי להנציח את זה שנותנים 53 מליארד לשוודים במקום לקחת את הכסף הזה ולעשות פה עולם יותר טוב בלי קורונה ועם כמה וכמה שיפורים במגוון דברים כאשר זה נוגע לאזרח הפשוטאיזה אכזבה
זה מה שאני זועק כבר שבוע כאןצריך לדחוף לאנשים חיסון שלישי ואין דרך יותר טובה
יצאתי שלילי, תודה על החזקת האצבעות 😍😃@yujinius מחזיק אצבעות שתצא שלילי בבדיקה!
בשבילך ועבור המשפחה שלך.
יצאתי שלילי, תודה על החזקת האצבעות 😍😃
איזה יופי!יצאתי שלילי, תודה על החזקת האצבעות 😍😃