הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
לפי מה שבדקתי - מי שעשה חיסונים / היה חולה והיה ליד חולה קורונה, צריך בדיקה אם יוצא שלילי גם לא צריך בידוד .
@yujinius
המזל שלא אמרת שאתה סובל מתסמינים.
מיד היו מכניסים אותך לבידוד

מחזק את @דברים1 עדיף להיבדק דרך הרכב,או להגיע ממש מוקדם לקופת החולים.
או אפילו לרכוש בסופר פארם או בית מרקחת
בדיקה לבית
איפה יש סופר פארם / בית מרקחת שמוכר בדיקה ביתית ?!?!?!?!?!

לפי מה שבדקתי - מי שעשה חיסונים / היה חולה והיה ליד חולה קורונה, צריך בדיקה אם יוצא שלילי גם לא צריך בידוד .

איפה יש סופר פארם / בית מרקחת שמוכר בדיקה ביתית ?!?!?!?!?!
אם אני לא טועה,בשור טבצניק.
*עם מרשם

כתוב שאמור להיות מאושר ונמכר בחנויות בקרוב , לדעתי זה עוד לא משווק .
מעניין , מה שכן זה יגרום לאנשים בכלל לא לעשות בדיקות , וזה יהפוך להיות רק לפי אחראיות האנשים , לא רואה מישהו שעושה בדיקה שהמדינה תדע מה יש לו שהוא יכול לבדוק ורק הוא ידע ואז הוא יחליט מה לעשות

איך מקדמים חיסון שלישי
: מתחילים לפמפם שיעילות החיסון השני יורדת

איך אומר עופר לוי
״די נמאס לי די נמאס די נמאס לי משקרים״

איך מקדמים חיסון שלישי
: מתחילים לפמפם שיעילות החיסון השני יורדת

איך אומר עופר לוי
״די נמאס לי די נמאס די נמאס לי משקרים״
אני קצת חולק כרגע , יש בעיה עם הזן החדש , אבל כעיקרון עובדתית שהנוגדנים היו גבוהים אחרי החיסון השני לא היה הדבקה , כרגע יש הדבקה השאלה הגדולה האם זה בגלל חוסר יעילות של החיסון אחרי שעובר תקופה מהחיסון / שהחיסון לא יעיל נגד הזן החדש .

אם לא יעיל נגד הזן החדש גם 10 חיסונים לא יועילו , אם זה היעילות יורדת אחרי כמה חודשים , אז זה הולך להיות לופ של כל 3 חודשים חיסון .
זה אסון לא פחות מזה שהחיסון לא עמיד מול הזן החדש .

הדבר שהכי מחרפן ומשגע , זה שאתם לא יודעים מה הבעיה , אם זה הזן החדש / שהיעילות של החיסון יורדת אחרי תקופה של כמה חודשים , אז תסגרו את הנתב"ג וכבר זה משנה את כל המצב של ההדבקה ! ! !
ישמע מצחיק וסביר להניח שיש עם זה בעיה הלכתית , למרות שאישית אם רב היה מסכים לי הייתי בעצמי מסכים לעשות את זה .

צריך לקחת אדם שהיה חולה ועושה חיסון / מישהו שעובר 2 חיסונים , לשים אותו בחדר עם חולה קורונה ולבדוק אם הוא נדבק .

לקחת אחד שעבר לו 3 חודשיים גם לשים בחדר ולראות אם הוא נדבק , ולהבין מה קורה פה .

מזל טוב
התו שלך חזר
מ29/7/21
תו ירוק חוזר
איזה אכזבה - הם כלכך הרבה זמן ישבו בשביל לחשוב איזה שם תת , ובסוף נתנו את השם שהיה .

מה עם התו המשתולל ? התו המצחיק ? התו המבלבל ?

נערך לאחרונה:
מכינים אותנו לקראת החגים
בלי חגיגות
משפחה גרעינית בלבד

*הלך עלי אין לי לאן לברוח 😣😵

איזה אכזבה
צריך לדחוף לאנשים חיסון שלישי ואין דרך יותר טובה לעשות את זה מאשר לקחת להם את חו"ל ולאסור עליהם להיכנס לכל מקום אפשרי עד שהם יכניסו כמה שקלים לקופת צדקה של פייזר, ואחרי שירוויחו כמה שקלים אז היידה סגר? למה? כדי להנציח את זה שנותנים 53 מליארד לשוודים במקום לקחת את הכסף הזה ולעשות פה עולם יותר טוב בלי קורונה ועם כמה וכמה שיפורים במגוון דברים כאשר זה נוגע לאזרח הפשוט
אבל לא, ישימו לברמן לשר אוצר שייתן בוכטה כסף לשוודים, יעשה 'הקלות' בייבוא אבל בו בעת יקנוס במעמ הזמנות מחו"ל על כל סכום גם אם זה נמוך מ75 דולר

אני טועה בניתוח הסיטואציה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית