הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
יצאתי שלילי, תודה על החזקת האצבעות 😍😃
מחילה על צינון ההתלהבות , אבל כנראה בממשלה כרגע או במשרד הבריאות רוצים להוריד את כמות הנדבקים , כולם יודעים שהמחלה דוגרת בגוף ובדיקה מיידית לחשיפה לחולה קורונה כמעט תמיד יוצאת שלילית , השאלה מה קורה כמה ימים אחרי .

איך אתה מרגיש היום ? יש תסמינים ? או שלדעתך באמת לא נדבקת ?

מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל חדרי הכושר הם אילו שספגו את המכות בפעם הראשונה? ודווקא אותם מגבילים כל הזמן? יש מחקרים מדעים שמצביעים על כך שאחוזי ההדבקה בחדרי כושר הוא גבוה משאר המקומות? אני פשוט לא מבין. הרי בני אדם נוגעים בהכל. ולמה בעלי חדרי כושר נותנים לזה יד ולא עושים עם זה משהו? אפילו אני מבין שזה הזוי.

מחילה על צינון ההתלהבות , אבל כנראה בממשלה כרגע או במשרד הבריאות רוצים להוריד את כמות הנדבקים , כולם יודעים שהמחלה דוגרת בגוף ובדיקה מיידית לחשיפה לחולה קורונה כמעט תמיד יוצאת שלילית , השאלה מה קורה כמה ימים אחרי .

איך אתה מרגיש היום ? יש תסמינים ? או שלדעתך באמת לא נדבקת ?
הייתי ליד אותו בחור לא רק באותו אלא כל יום בערך.
בכל מקרה אני מרגיש טוב, אין תסמינים, לא מתכוון לעשות עוד בדיקה אלא אם ארגיש משהו.
אגב ממה שידוע לי אף אחד בעבודה לא נדבק ממנו, הוא גם נוסע בהסעה וגם האנשים בהסעה לא נדבקו. אני בטוח שזה לפחות ברובו בגלל שהוא היה מספיק אחראי לשים מסכה קבוע מאז שהוא גילה שהוא נחשף לחולת קורונה ועד שקיבל את תוצאות הבדיקה.

גנץ ובנט שחררו היום רמזים עבים לציבור. תתכוננו לסגר שיחל ב6 לספטמבר.

גנץ ובנט שחררו היום רמזים עבים לציבור. תתכוננו לסגר שיחל ב6 לספטמבר.
זה היה ברור!
לא מצליחים להשתלט
אז מה עושים סוגרים הכל!

במקום שאיך שמצאת שנכנס ואריינט משדה התעופה, ס ג ו ר - א ו ת ו !

הציבור רצה שינוי,בבקשה שיתכבדו!

אנחנו לא במצב של אוגוסט שנה שעברה. הדבר היחידי שצריך להשתלט עליו - מגפת הבדיקות.
מעבר לזה חיסון לאוכלוסיה בסיכון ואין שום טעם בעוד סגר הרסני ומיותר.

בחגי תשרי בטח יטילו סגרים. מעניין אותי אם מישהו ישים על זה הפעם אחרי פעמים קודמות שפוליטיקאים (ליברמן כמדומני וריבלין הנשיא דאז) שמו על זה פס ואירחו/התארחו

5FQahA.jpg

כולם מדברים על קורונה כאילו זה הכי חשוב ובלי לשים לב שדדו את הקופה הציבורית בכל העולם ושחקו את הערך של הדולר ובעקיפין של כל מטבע אחר, תקראו על זה איך המערכת הכלכלית עובדת שארהב מגלגלת את החוב שלה על פני כל העולם, גנבו את כולנו למי שלא שם לב
אז לכאורה יש אינטרס להמשיך לפמפמם קורונה קורונה קורונה כי ביום שהציבור יתעורר ויגלה שגנבו להם את כל הכסף מתי שהם ישנו, אז יהיה פה את המשבר הכלכלי הכי גדול בהיסטוריה, מנפחים את הבועה בקצב מכופל ומשולש וזה הולך להתפוצץ לכולם בפנים
וכמובן תפרוץ מלחמה עסיסית כדי להוציא קיטור ולהאשים מישהו/משהו בכל הטררם, וכן זה מוכח מדעית וסטטיסטית אחרי כל מגפה יש מלחמה, זה פשוט ככה העולם עובד

סגר יכול להיות פיתרון מעולה , אם ברגע שיש אלפיים נדבקים עושים סגר יורדים ל0 וחיים מחדש , אבל זה לא ככה , גם אם יעשו סגר וזה ירד ל0 , אחרי חודשיים ניהיה שוב בעלייה . למה ? כי הכל פתוח .

שיתרכזו בלעשות בדיקה , אם אדם שהיה חולה והתחסן / עשה חיסונים , כמה זמן באמת יש לו נוגדנים בשביל לא להידבק בכלל , או בשביל שהמחלה לא תתפתח למחלה קשה .

ואז ידעו מתי צריך באמת לעשות חיסון שלישי ולאיזה אוכלוסיה , בנוסף כל מי שחוזר מהנתב"ג מתחייב ב2 בדיקות ובידוד עד התוצאה אם אי אפשר לאכוף את זה (למרות שאין סיבה , פשוט קנסות גבוהים ) אז לסגור את הנתב"ג עד שיכינו מערך שיכול להתכוננן לדבר כזה .

לא יועילו בנוסף לקורונה למוטט אנשים כלכלית , לתקוע אותם בבתים שהילדים וההורים משתגעים , וסתם להפוך כל אדם שעובר ברחוב לעבריין .
מה עם הילדים ? מה עם המבוגרים ? מה עם הכלכלה ? כאילו לכל אחד יש איזה 2-4 מליון שקל בעובר ושב בשביל הכיף , כל סגר כזה זה סכנה ממשית לרוב העצמאים

יאללה סגרים זה כל כך 2020, שיתקדמו כבר
אמיתי שהשבוע הייתי בסופר פארם , ומול הרוקח יש לך את הזכוכית הזאת שמפרידה ופתאום עברה בי המחשבה זה תמיד היה או שזה רק מהקורונה ?
לא יודע את התשובה עד עכשיו האמת , אבל נראלי שהרבה דברים מהקורונה ישארו גם אחרי , אני מקווה שלא יאמצו את הנושא של הסגרים כל כמה זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית