הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
מה יעלה בגורלנו/גורל המדינה?
עם כל המצב הגרוע הזה שאנחנו נמצאים בו..
זה רק אני,או שבאמת הכל עולה לאט לאט?

לא רק אתה
הכל עולה וכלל לא לאט אלא מידי מהר.
המצב קטסטרופלי!
עכשיו אני בתור עצמאי,רוצה ליישר קו וגם להעלות מחיר.. אבל באים הלקוחות,ואומרים למה אתה מעלה?
אבל מה לי לא מעלים?
בין הפטיש למכבש

המצב קטסטרופלי!
עכשיו אני בתור עצמאי,רוצה ליישר קו וגם להעלות מחיר.. אבל באים הלקוחות,ואומרים למה אתה מעלה?
אבל מה לי לא מעלים?
בין הפטיש למכבש
מבין אותך לגמרי
יש הבדל בין העלאת מחיר עקב אילוצים שכופים עליך לבין העלאת מחירים בשביל חזירות.

אבל באים הלקוחות,ואומרים למה אתה מעלה?
עם כל הכבוד, לקוחות תמיד יגידו לך את זה, אתה אמור לעשות מה שטוב לך ולעסק שלך
מבין אותך לגמרי
יש הבדל בין העלאת מחיר עקב אילוצים שכופים עליך לבין העלאת מחירים בשביל חזירות.
תשמע עסק פרטי שיעלה מחיר כמה שהוא רוצה ומאיזו סיבה שהוא רוצה, אני לא בעד שמישהו יתערב לעוסק פרטי. אם מפסיקים לקנות את המוצר/שירות בגלל מחיר גבוה מדי אז העסק יידע לא להעלות, אם ממשיכים לקנות לא שלא יעלה? עסק רוצה להרוויח לא לתת צדקה.
* אין לי ולא היה לי מעולם עסק שלא תחשוב שאני בעל אינטרס, אני פשוט בעד שוק חופשי.

נערך לאחרונה:
תשמע עסק פרטי שיעלה מחיר כמה שנוא רוצה ומאיזו סיבה שהוא רוצה, אני לא בעד שמישהו יתערב לעוסק פרטי. אם מפסיקים לקנות את המוצר/שירות בגלל מחיר גבוה מדי אז העסק יידע לא להעלות, אם ממשיכים לקנות לא שלא יעלה? עסק רוצה להרוויח לא לתת צדקה.
* אין לי ולא היה לי מעולם עסק שלא תחשוב שאני בעל אינטרס, אני פשוט בעד שוק חופשי.
רוב הישראלים עדיין במנטליות של סוציאליזם - מגיע לי הכל ואני לא צריך לשלם על זה כלום.
רק שבסוף אנחנו משלמים הרבה יותר.

הסוציאליזם מוטמע בנו ובילדים שלנו עוד מהיסודי. פשוט עצוב.

רוב הישראלים עדיין במנטליות של סוציאליזם - מגיע לי הכל ואני לא צריך לשלם על זה כלום.

עצם זה שאנחנו ב״סגר שקט" כבר הרס את הכלכלה.
עכשיו מגיעה התייקרות המחירים,ומצפים מבעלי העסקים,להמשיך כאילו כלום..
לכלום יעלה הדלק,לכולם יעלה החשמל נכון? והאזרח ישלם כי אין ברירה!
אז למה שאני אעלה את עמלת המכירה שלי,אנשים או לא יבואו אלי,או יעשו לי את המוות ויבקשו הנחה על הנחה?

הכי מצחיק אותי שאנשים מתים על כך שלקבוצה אחת תהיה בעלת כוח דרך החוק בין אם זה במוסדות החינוך או בשווקים מסוימים או אפילו בשירותי המדינה עצמה. ואז כמובן שאותה קבוצה או קבוצות מחליטות לא לשים זין על הציבור הם מתלוננים על כך שהם לא יכולים לעשות שום דבר נגדם כי הם רק לקוחות. הציבור ישראלי הוא כמו ליצן שדורך שוב ושוב על מגרפה בשם סוציאליזם בלי הפסקה ולא מבין למה כולם צוחקים עליו.
העיקר להגיד אחד לשני ''אבל עחי קפילזטם זה רע! ''

עצם זה שאנחנו ב״סגר שקט" כבר הרס את הכלכלה.
עכשיו מגיעה התייקרות המחירים,ומצפים מבעלי העסקים,להמשיך כאילו כלום..
לכלום יעלה הדלק,לכולם יעלה החשמל נכון? והאזרח ישלם כי אין ברירה!
אז למה שאני אעלה את עמלת המכירה שלי,אנשים או לא יבואו אלי,או יעשו לי את המוות ויבקשו הנחה על הנחה?
האזרח הממוצע מטומטם.
מתמרמר על העלאת מחירים של פסטה אבל אוכל את גזרות הממשלה כאילו זה ממרח שוקולד ומבקש על זה תוספת.

כשהכל מתייקר, הכסף שלך שווה פחות.
כשהכסף שווה פחות, שכיר וכל עובד דורש תשלום גבוה יותר.
כשהם מקבלים משכורת גבוה יותר, הכל כבר לא יקר.

וכן להיפך.
כשהשכיר מקבל יותר כסף, המעסיק חייב להרוויח יותר.
הכל מתייקר כדי שעסקים יעמדו בדרישות של העובדים.

עסק יציב, לא מפסיד משינוי במצב, הוא מעלה מחירים, וכולם ממשיכים לקנות. עסק חלש, קורס תחת העול.

הבעיה שהסטנדרט לחיי נוחות יורד כשהכל מתייקר, אז למרות שהמעמד החברתי שלך אולי לא משתנה. הדברים שאתה פעם יכולת להרשות לעצמך לקנות, כבר לא בהישג יד.

עסק שגובה אותו מחיר עבור שירות כמה שנים, הוא מפסיד, כל עסק חייב להעלות מחירים בהתאם לביקוש.

הבעיה מתחילה כשהממשלה מחליטה ליפול על אנשים ספציפיים, במקרה כזה, הם ורק הם יסבלו נורא.

התייקרות החשמל והפלסטיק תשפיע בעיקר על משפחות מרובות ילדים. זה לא אוכלוסיה שיכולה לשאת את זה.

סגירת עסקים שאינם חיוניים פגעה בעסקים קטנים הרבה יותר מעסקים גדולים.

הבעיה מתחילה שאין מילה לעם על מה שמקבלי ההחלטות קובעים.

יש לך אופציה למי להצביע? וודאי שלא.
ניקח אזרח ימני מבואס מההתנהלות של המפלגה שהוא הצביע בממשלה מכל סיבה שלא תהיה. הוא היה רוצה שמשה לאון יהיה הראש ממשלה, אבל העם לא בוחר ראש ממשלה. הוא לא רוצה שהמפלגה שהוא הצביע עד עכשיו ישב בכנסת, למי יצביע?
לרשימה המשותפת?
יהדות התורה?
שמאל?
האופציות שלו חסומות. מציירים לך את זה כאילו מי שיושב בממשלה זה נטו הבחירה שלך. כשלמעשה, מי שיושב בכנסת זה על פי ספירת ראשים.

כמה חרדים יש במדינה? אלו כמות המקומות לחברי הכנסת שלהם.
כמה ימנים יש? הנה המקומות שלכם.

דמוקרטיה צריכה לאפשר לקצת יותר כוח לעם מי ישב בממשלה. תדמיין שכולם ישבו בממשלה ביחד, והבחירה שלי רק תשפיע על כמות המקומות של המפלגה שלי. שאוכל להצביע לראש ממשלה שאני רוצה.

אבל דמוקרטיה זה פנטזיה בלתי אפשרית שנועדה לכלוא אנשים במדינה שהן מרגישים אחראים ושייכים כשהם בעצם בקושי ברגים במערכת.

יקר לכם הפסטה.. סעו לברלין!

העיקר אמרו תקנו כחול לבן בשביל לחזק את השוק המקומי... 😆 ואז החצופים מעלים מחירים!!

מחרבנים עלינו מלמעלה ואנחנו חושבים שזה גשמי ברכה!

יקר לכם הפסטה.. סעו לברלין!

העיקר אמרו תקנו כחול לבן בשביל לחזק את השוק המקומי... 😆 ואז החצופים מעלים מחירים!!

מחרבנים עלינו מלמעלה ואנחנו חושבים שזה גשמי ברכה!
בהקשר של אסם אף אחד לא מחרבן על האזרח.
זאת חברה פרטית, שתקבע את המחיר איך שהיא רואה לנכון.

הממשלה והמיסים שהיא מטילה עלינו, יחד עם שאר נתחי השוק שהיא שולטת בהם זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בהקשר של אסם אף אחד לא מחרבן על האזרח.
זאת חברה פרטית, שתקבע את המחיר איך שהיא רואה לנכון.

הממשלה והמיסים שהיא מטילה עלינו, יחד עם שאר נתחי השוק שהיא שולטת בהם זה כבר סיפור אחר לגמרי.

כל החברות הפרטיות עושות אפליה מגדרית! ולכן הן חייבות לי ולך דין וחשבון!!!
למה סניפי גולדה בחברה הערבית המחירים שונים? וזולים בהרבה!

שחכת שלסופרסל היה אתר 'נסתר' למגזר החרדי שפועל רק בשכונות חרדיות וגם הוא זול בהרבה..

למה ספקים מוכרים ומיצאים סחורות בזול לחו''ל אבל מוכרים יקר בארץ..

למה בחברה הערבית אותה סחורה בדיוק מאותה ספק נמכרת בזול יותר??

הכסף שלי שווה יותר?? אני מרוויח באירו??

למה ספקים מוכרים ומיצאים סחורות בזול לחו''ל אבל מוכרים יקר בארץ..
כי את המחיר שהם גובים בארץ לא ישלמו להם בחו"ל, אם היו מפסיקים לקנות את אותה סחורה בארץ אז גם בארץ היו מורידים מחירים, אם קונים אז למה לספק/יצרן להוריד מחיר?
למה בחברה הערבית אותה סחורה בדיוק מאותה ספק נמכרת בזול יותר??
כנ"ל, המחיר שמוכנים לשלם על אותה סחורה כנראה נמוך יותר, זה לא שספק של איזה סחורה סתם בוחר להיות נחמד לערבים או לאנשים בחו"ל ומוכר להם בזול כי הוא אנטישמי או משהו.

כי את המחיר שהם גובים בארץ לא ישלמו להם בחו"ל, אם היו מפסיקים לקנות את אותה סחורה בארץ אז גם בארץ היו מורידים מחירים, אם קונים אז למה לספק/יצרן להוריד מחיר?

כנ"ל, המחיר שמוכנים לשלם על אותה סחורה כנראה נמוך יותר, זה לא שספק של איזה סחורה סתם בוחר להיות נחמד לערבים או לאנשים בחו"ל ומוכר להם בזול כי הוא אנטישמי או משהו.

שימכרו באותו מחיר לכולם!
גם במחיר הזול הם מרווחים..

מה יעלה בגורלנו/גורל המדינה?
עם כל המצב הגרוע הזה שאנחנו נמצאים בו..
זה רק אני,או שבאמת הכל עולה לאט לאט?
הכל בגלל שאין תקציב למדינה ויש נוכל בשלטון
בעזרת השם תגיע ממשלת שינוי + ריפוי שישברו את המונופולים יחילו את תכנית סינגפור ואתה תתחיל להרגיש בהבדל.

הכל בגלל שאין תקציב למדינה ויש נוכל בשלטון
בעזרת השם תגיע ממשלת שינוי + ריפוי שישברו את המונופולים יחילו את תכנית סינגפור ואתה תתחיל להרגיש בהבדל.
ח ח ח ח ח ח ח ח ח חח ח ח ח ח ח ח, איפה היית פה במשך 12 שנה?
אבל בוא, תמשיך לספר לנו שקרים אני אוהב את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית