עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רק אתהמה יעלה בגורלנו/גורל המדינה?
עם כל המצב הגרוע הזה שאנחנו נמצאים בו..
זה רק אני,או שבאמת הכל עולה לאט לאט?
המצב קטסטרופלי!לא רק אתה
הכל עולה וכלל לא לאט אלא מידי מהר.
מבין אותך לגמריהמצב קטסטרופלי!
עכשיו אני בתור עצמאי,רוצה ליישר קו וגם להעלות מחיר.. אבל באים הלקוחות,ואומרים למה אתה מעלה?
אבל מה לי לא מעלים?
בין הפטיש למכבש
עם כל הכבוד, לקוחות תמיד יגידו לך את זה, אתה אמור לעשות מה שטוב לך ולעסק שלךאבל באים הלקוחות,ואומרים למה אתה מעלה?
תשמע עסק פרטי שיעלה מחיר כמה שהוא רוצה ומאיזו סיבה שהוא רוצה, אני לא בעד שמישהו יתערב לעוסק פרטי. אם מפסיקים לקנות את המוצר/שירות בגלל מחיר גבוה מדי אז העסק יידע לא להעלות, אם ממשיכים לקנות לא שלא יעלה? עסק רוצה להרוויח לא לתת צדקה.מבין אותך לגמרי
יש הבדל בין העלאת מחיר עקב אילוצים שכופים עליך לבין העלאת מחירים בשביל חזירות.
רוב הישראלים עדיין במנטליות של סוציאליזם - מגיע לי הכל ואני לא צריך לשלם על זה כלום.תשמע עסק פרטי שיעלה מחיר כמה שנוא רוצה ומאיזו סיבה שהוא רוצה, אני לא בעד שמישהו יתערב לעוסק פרטי. אם מפסיקים לקנות את המוצר/שירות בגלל מחיר גבוה מדי אז העסק יידע לא להעלות, אם ממשיכים לקנות לא שלא יעלה? עסק רוצה להרוויח לא לתת צדקה.
* אין לי ולא היה לי מעולם עסק שלא תחשוב שאני בעל אינטרס, אני פשוט בעד שוק חופשי.
עצם זה שאנחנו ב״סגר שקט" כבר הרס את הכלכלה.רוב הישראלים עדיין במנטליות של סוציאליזם - מגיע לי הכל ואני לא צריך לשלם על זה כלום.
רק שבסוף אנחנו משלמים הרבה יותר.
הסוציאליזם מוטמע בנו ובילדים שלנו עוד מהיסודי. פשוט עצוב.
הכי מצחיק אותי שאנשים מתים על כך שלקבוצה אחת תהיה בעלת כוח דרך החוק בין אם זה במוסדות החינוך או בשווקים מסוימים או אפילו בשירותי המדינה עצמה. ואז כמובן שאותה קבוצה או קבוצות מחליטות לא לשים זין על הציבור הם מתלוננים על כך שהם לא יכולים לעשות שום דבר נגדם כי הם רק לקוחות. הציבור ישראלי הוא כמו ליצן שדורך שוב ושוב על מגרפה בשם סוציאליזם בלי הפסקה ולא מבין למה כולם צוחקים עליו.רוב הישראלים עדיין במנטליות של סוציאליזם - מגיע לי הכל ואני לא צריך לשלם על זה כלום.
רק שבסוף אנחנו משלמים הרבה יותר.
הסוציאליזם מוטמע בנו ובילדים שלנו עוד מהיסודי. פשוט עצוב.
האזרח הממוצע מטומטם.עצם זה שאנחנו ב״סגר שקט" כבר הרס את הכלכלה.
עכשיו מגיעה התייקרות המחירים,ומצפים מבעלי העסקים,להמשיך כאילו כלום..
לכלום יעלה הדלק,לכולם יעלה החשמל נכון? והאזרח ישלם כי אין ברירה!
אז למה שאני אעלה את עמלת המכירה שלי,אנשים או לא יבואו אלי,או יעשו לי את המוות ויבקשו הנחה על הנחה?
בהקשר של אסם אף אחד לא מחרבן על האזרח.יקר לכם הפסטה.. סעו לברלין!
העיקר אמרו תקנו כחול לבן בשביל לחזק את השוק המקומי... 😆 ואז החצופים מעלים מחירים!!
מחרבנים עלינו מלמעלה ואנחנו חושבים שזה גשמי ברכה!
בהקשר של אסם אף אחד לא מחרבן על האזרח.
זאת חברה פרטית, שתקבע את המחיר איך שהיא רואה לנכון.
הממשלה והמיסים שהיא מטילה עלינו, יחד עם שאר נתחי השוק שהיא שולטת בהם זה כבר סיפור אחר לגמרי.
כי את המחיר שהם גובים בארץ לא ישלמו להם בחו"ל, אם היו מפסיקים לקנות את אותה סחורה בארץ אז גם בארץ היו מורידים מחירים, אם קונים אז למה לספק/יצרן להוריד מחיר?למה ספקים מוכרים ומיצאים סחורות בזול לחו''ל אבל מוכרים יקר בארץ..
כנ"ל, המחיר שמוכנים לשלם על אותה סחורה כנראה נמוך יותר, זה לא שספק של איזה סחורה סתם בוחר להיות נחמד לערבים או לאנשים בחו"ל ומוכר להם בזול כי הוא אנטישמי או משהו.למה בחברה הערבית אותה סחורה בדיוק מאותה ספק נמכרת בזול יותר??
כי את המחיר שהם גובים בארץ לא ישלמו להם בחו"ל, אם היו מפסיקים לקנות את אותה סחורה בארץ אז גם בארץ היו מורידים מחירים, אם קונים אז למה לספק/יצרן להוריד מחיר?
כנ"ל, המחיר שמוכנים לשלם על אותה סחורה כנראה נמוך יותר, זה לא שספק של איזה סחורה סתם בוחר להיות נחמד לערבים או לאנשים בחו"ל ומוכר להם בזול כי הוא אנטישמי או משהו.
הכל בגלל שאין תקציב למדינה ויש נוכל בשלטוןמה יעלה בגורלנו/גורל המדינה?
עם כל המצב הגרוע הזה שאנחנו נמצאים בו..
זה רק אני,או שבאמת הכל עולה לאט לאט?
בהחלט יש שינוי - לרעב.הכל בגלל שאין תקציב למדינה ויש נוכל בשלטון
בעזרת השם תגיע ממשלת שינוי + ריפוי שישברו את המונופולים יחילו את תכנית סינגפור ואתה תתחיל להרגיש בהבדל.
גם במחיר הזול הם מרווחים..
אם מפסיקים לקנות את המוצר/שירות בגלל מחיר גבוה מדי אז העסק יידע לא להעלות, אם ממשיכים לקנות למה שלא יעלה? עסק רוצה להרוויח לא לתת צדקה.
ח ח ח ח ח ח ח ח ח חח ח ח ח ח ח ח, איפה היית פה במשך 12 שנה?הכל בגלל שאין תקציב למדינה ויש נוכל בשלטון
בעזרת השם תגיע ממשלת שינוי + ריפוי שישברו את המונופולים יחילו את תכנית סינגפור ואתה תתחיל להרגיש בהבדל.
איפה השקרים?תמשיך לספר לנו שקרים אני אוהב את זה.