עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש פה כמה צדקנים טרחנים מתנזרים מגאנק פוד אוכלי עשבים שחושבים שאם התשובה לא מספיק מנומסת או חדה מידי אז זה התנשאות מבחינתםאם בשבילך "תאכל מה שטעים לך" זה מתוחכם הבעיה אצלך ולא אצלי חבר.
מוזמן לדפדף הלאה אם לא מתאים לך, יש פה יותר ממספיק אנשים שעזרתי להם, לא חסר לי האישור ממך.
אחלה יום.
אח שלי הכל טוב לא צריך להתעצבן אני לא מדבר רק על התגובה הספציפית שלו פה, מרגיש לי פשוט שהתגובות שלו פה תמיד מתנשאות והוא עושה טובה שהוא מגיב למישהו. יש דרך לענות ולעזור אם זאת המטרה שלו פה והוא לא ממש בדרך הנכונהיש פה כמה צדקנים טרחנים מתנזרים מגאנק פוד אוכלי עשבים שחושבים שאם התשובה לא מספיק מנומסת או חדה מידי אז זה התנשאות מבחינתם
לא להתרגש מהם, התשובות שלך חדות קולעות ונטולות ברו סיינס
כי אתה קורא את התגובות בקונוטציה לא נכונה ומפרש אותן לא נכוןאח שלי הכל טוב לא צריך להתעצבן אני לא מדבר רק על התגובה הספציפית שלו פה, מרגיש לי פשוט שהתגובות שלו פה תמיד מתנשאות והוא עושה טובה שהוא מגיב למישהו. יש דרך לענות ולעזור אם זאת המטרה שלו פה והוא לא ממש בדרך הנכונה
מרגיש לי פשוט שהתגובות שלו פה תמיד מתנשאות
והוא עושה טובה שהוא מגיב למישהו.
יש דרך לענות ולעזור אם זאת המטרה שלו פה והוא לא ממש בדרך הנכונה
אם זו לא הדרך הנכונה אני מחכה שתתווה דרך אחרת שאוכל ללמוד, להעביר ביקורת תמיד קל חבר.
הנה שוב דעה לא פופולרית: אני גם חושב שאתה צריך לשנות את הצורה שבה אתה עונה פה לאנשים.
סחתיין על המאמץ ועל העזרה והרצון הטוב, אבל מהאופן שבו אתה עונה משתמע שאתה עושה טובה למישהו. תקרא גם את התגובות שלך כאן, ותנסה להבין מה לא טוב שם בגישה ׳חבר׳. אם אתה מצליח לקרוא מחקרים וליישם שיטות, אין סיבה שלא תצליח להבין מה לא בסדר (אני בטוח שאתה מבין על מה אני מדבר)
שמע אני לא כל כך מעוניין בלנהל איתך דיון שוב כי אנחנו זוכרים לאן זה מגיע תמיד.
אם ב5 שנים בתחום 2-3 אנשים מתוך כמה מאות מתאמנים (גם פה בפורום וגם בחוץ) מרגישים שאני מתנשא,
הבעיה ככל הנראה בהם, מה גם שלא עניתי לא לך ולא לבחור השני שנעלב אז אני לא מצליח להבין את הביקורת.
אף אחד לא ביקש מכם להקריא את התגובות שלי מול קהל מלומדים באוניברסיטה.
ראית תגובה שלא התאימה לך? תמשיך הלאה, בכל מקרה היא לא הייתה מכוונת אלייך ספציפית.
אם מישהו שאנסה לעזור לו לא יאהב את הגישה זה בסדר, כל עוד אני לא לוקח כסף על הייעוץ אני לא רואה סיבה לשאוף לרצות 100% מהאנשים.
אם ארצה להיות ביקורתי, זכותי. אם ארצה להיות נחמד וסבלני, זכותי גם כן.
שוב, אף אחד פה לא חייב לקבל / להקשיב / לקרוא את התגובות שלי.
לך בכלל לא חסרהנה שוב דעה לא פופולרית: אני גם חושב שאתה צריך לשנות את הצורה שבה אתה עונה פה לאנשים.
סחתיין על המאמץ ועל העזרה והרצון הטוב, אבל מהאופן שבו אתה עונה משתמע שאתה עושה טובה למישהו. תקרא גם את התגובות שלך כאן, ותנסה להבין מה לא טוב שם בגישה ׳חבר׳. אם אתה מצליח לקרוא מחקרים וליישם שיטות, אין סיבה שלא תצליח להבין מה לא בסדר (אני בטוח שאתה מבין על מה אני מדבר)
אני בטוח שיש עוד כמה שחושבים כמוני אבל לא רוצים לבזבז את הזמן שלהם בויכוחים או התנגחויות עם קהל המעריצות. לא פעם ולא פעמיים נגררת פה לויכוחים עם גולשים נטו בגלל שענית בצורה שמשתמעת כמתנשאת או לא מכבדת.
אני בטוח שזאת לא הפעם הראשונה שאומרים לך את זה. רואים שאתה איש טוטאלי (בבילדינג או בכלל) ואני מכיר לא מעט אנשים כאלה שגם יודעים להגיע להישגים וגם ולהתנהג בצניעות. זאת לא מילה גסה ולא עושה אותך פחות טוב. כולם כאן בשביל ללמוד.
האופוזיציה של LBS.
אני לא אחראי פה על כלום ובסך הכל עוד אחד מתוך מאות.
הנה שוב דעה לא פופולרית: אני גם חושב שאתה צריך לשנות את הצורה שבה אתה עונה פה לאנשים.
לא הבנתי איך ההודעה שלו מתנשאת. אולי הוא ענה בצורה קצת עצלנית וזה לגיטימי. אף אחד לא חייב פה כלום לאף אחד. שיגידו תודה שבכלל עונים להם.
שלא לדבר על זה שרוב השאלות בפורום ממוחזרות בצורה אין סופית, רק צריך לעבור על חיפוש ולמצוא די בקלות.
מתוקה,אני מנהל את המועדון מעריציםנמוך, אני לא מכיר פה אף אחד במציאות חוץ מ @nlr666 והאמת שהוא פרש מצבא המעריצות.