- פותח/ת השרשור
מבאס שרק זה מה שיקדם אותייאאלה מתי trt?
נתחיל לראות אותך מתקדם במשקלים בקצב משוגע
אבל אי אפשר להילחם בטבע 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבאס שרק זה מה שיקדם אותייאאלה מתי trt?
נתחיל לראות אותך מתקדם במשקלים בקצב משוגע
אפשר עם מזרק בתחת.מבאס שרק זה מה שיקדם אותי
אבל אי אפשר להילחם בטבע 😃
וזאת לא הדרך היחידה להתקדם, זאת דרך להתקדם. אתה עדיין יכול להתקדם כטבעי לדעתי (לדעתי בלבד).
אשמח לשמוע את משנתך..אתה עדיין יכול להתקדם כטבעי לדעתי (לדעתי בלבד).
תקשיב, הרמות טסט שלו ברצפה ואין משהו שיתקן את זה חוץ מtrt אין מה לעשותלהתקדם כטבעי
ספר לי איך..אתה עדיין יכול להתקדם כטבעי לדעתי
מאובחן?הרמות טסט שלו ברצפה
מאובחן?
אני איתך!טוב אז תוריד מכנס חח.
אם זה באמת גורם מגביל (ובזה אני כבר לא מבין כמעט כלום) אז אפשר לחשוב על זה. אבל שוב, תזכור שזה דורש המון התעסקות, ואם אתה כל היום עסוק (ואמרת שכן) אז זה שיקול חשוב.
אכתוב את זה אחת ולתמידגם לי אין כח
גם לי אין כח
הפנמתי!אכתוב את זה אחת ולתמיד
תעקוב טוב בנצ'וק
עוקב?מצוין
תתחיל trt.
תודה לי אח"כ
אה,חשוב
עד שלא תתחיל,אין לך זכות להתלונן על כלום
הפגישה אמורה להיות בראשון.לא מספיק
תעשה משהו בנידון
שבוע 1 אימון 4
דדליפט : 100x5x5
באחת החזרות האחרונות,כאשר הורדתי את המוט(מוריד באיטיות) הרגשתי את הצד השמאלי(״מעטפת הצלעות״) נתפס/התחרבש בצורה חדה.
עד עכשיו יש את הכאב האמום הזה,מקווה שאוכל מחר לבצע בנץ,כי זה כואב גם בנגיעה וגם בתנועה.
בקיצור אין לי כח כבר!!
בדיוק מה שניסתי לעשות!אתה מרגיש שנתפס שריר או משהו אחר? קרה לי כמה פעמים שנתפס שם השריר וזה נוראי, ממש הופך אותך לנכה. אם זה שריר שנתפס תעמוד זקוף ותסובב את הפלג גוף עליון בלי להזיז את התחתון, ככל שיותר נוח לך תעשה טווח תנועה מלא יותר. תנסה לעשות תנועות זרוקות כאלה, ולתת לידיים לזוז הצידה בריפיון, וכל סיבוב להעלות אותם טיפה יותר גבוה.
תגיד אם עוזר ואם אתה מרגיש את זה בתנועה הזאת, אם כן זה שריר תפוס.
נשמע כמו גב תפוס, תעשה את מה שאמרתי ואמור להשתחרר תוך יומיים בערך.בדיוק מה שניסתי לעשות!
כל תנועה שאני עושה אני מרגיש את הכאב
כיוץ הלאטס/סווינג מצד לצד,עמידת 6,עמידת גשר עם כימור הגב,הכל כואב.
כנראה שתפוס מאוד חזק,כי גם עם נשימה עמוקה אני מרגיש את זה