הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה דחופה ssri

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
מה קורה חברים,רחמיתי לדעת באמת אפ יש השפעה מוכחת על כדור לוסטרל כדור לוריוון בכל היוגע לפיתוח גוף/השמנה.
כל זה במידה ואני פנאט בצזונה ובאימונים זה יפגע?
קחו מנקודת הנחה קאני סובח כרגע מחרדות ואני מתאמן ללא שינה,עדיף לקחת?
@kotzer
בבקשה עזרה

אין שום פגיעה בפיתוח הגוף כתוצאה מ-SSRI, ובמידה ויש פגיעה באימונים שלך כתוצאה מהחרדה זה אפילו יכול לעזור

• פותח/ת השרשור
אין שום פגיעה בפיתוח הגוף כתוצאה מ-SSRI, ובמידה ויש פגיעה באימונים שלך כתוצאה מהחרדה זה אפילו יכול לעזור
האם זה לא ידפוק לי תציר ההורמונלי?
אני שואל באמת אני עוד לא התחלתי אבל הבעיה היא שאני לא ישן בלילה כמעט בכלל.
לא אהיה שמן מזה? מהלוסטרל הזה?

• פותח/ת השרשור
ממש לא

גם לא, העליה במשקל המדוברת שיש לרוב היא בגלל עליה בתיאבון, לפעמים עליה קלה בנוזלים, אבל זה הכל
אני כרגע בהכנה לתחרות סגלל זה האובססיה,החרדות האלו נוראיות ואני פשוט סובל אז אין ברירה אלא לקחת.
אתה אומר שעל הגוף שום שינויים נכון?
במידה ואני לוקח את בכדור שינה ורוצה להתאמן בבוקר כמה זמן לחכות? כי אני קם ממש מטושטש
חרדה וסטרס יכולים להרוס יותר תגוף מהכדורים האלה?

• פותח/ת השרשור
לוריבן זה לא ssri.... זה בנזודיאצפין
אשמח אם תענה גם על השאלות שלי
אני מאמין לך...
מציע לך להוריד הילוך, אל תהרוג את עצמך בשביל תחרות.
לצערי החרדות לא נובעות מהאימונים וההכנה,קרא לע אירוע טרגי בחיים,לא הכל זה חדר כושר

אני כרגע בהכנה לתחרות סגלל זה האובססיה,החרדות האלו נוראיות ואני פשוט סובל אז אין ברירה אלא לקחת.
אתה אומר שעל הגוף שום שינויים נכון?
במידה ואני לוקח את בכדור שינה ורוצה להתאמן בבוקר כמה זמן לחכות? כי אני קם ממש מטושטש
חרדה וסטרס יכולים להרוס יותר תגוף מהכדורים האלה?
לא אמורה להיות שום השפעה שלילית על הגוף.
לגבי הכדור שינה אין לי דרך לדעת לומר לך בידיוק, כנראה הייתי מחכה בערך 12 שעות מלקיחת הכדור, למרות שיש מי שיכול לפני ויש מי שצריך יותר זמן

• פותח/ת השרשור
לא אמורה להיות שום השפעה שלילית על הגוף.
לגבי הכדור שינה אין לי דרך לדעת לומר לך בידיוק, כנראה הייתי מחכה בערך 12 שעות מלקיחת הכדור, למרות שיש מי שיכול לפני ויש מי שצריך יותר זמן
מעריך מאוד את התגובה שלך,
כל אלה שחוו עלייה במשקל כתוצאה מssri שיקרו פשוט?

מעריך מאוד את התגובה שלך,
כל אלה שחוו עלייה במשקל כתוצאה מssri שיקרו פשוט?
כמו שאמרי, אולי יש עליה קלה בנוזלים, ועיקר העליה במשקל היא כתוצאה מעליה בתיאבון, אבל כל עוד התפריט שלך כבר מסודר אז זו לא בעיה שתהיה לך

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרי, אולי יש עליה קלה בנוזלים, ועיקר העליה במשקל היא כתוצאה מעליה בתיאבון, אבל כל עוד התפריט שלך כבר מסודר אז זו לא בעיה שתהיה לך
יודע שאני מציק,שאלה אחרונה,ממה שהבנתי העליה תיהיה אל ורק אם אוכל יותר(למרות שקראתי שלוסטרול גורם לדיכוי תאבון)
אם זה ככה אין בכדור עצמו חוסם הורמון מסויים שגורם להשמנה בחי קשר למאזן חיובי נכון?
ומה דעתך האישית על הכדורים האלה במידה והמצב נורא ואיום? אתה בעד או פוסל כל שימוש בו

ממה שהבנתי העליה תיהיה אל ורק אם אוכל יותר
בגדול כן

מרות שקראתי שלוסטרול גורם לדיכוי תאבון
יכול לשנות את התיאבון, לטובה או לרעה, תלוי במה הוא מטפל.
לרוב חרדות גורמות לדיכוי תיאבון, והוא חוזר אחרי תחילת הטיפול

אם זה ככה אין בכדור עצמו חוסם הורמון מסויים שגורם להשמנה בחי קשר למאזן חיובי נכון?
לא משפיע בשום צורה שקשורה להשמנה למיטב ידיעתי

ומה דעתך האישית על הכדורים האלה במידה והמצב נורא ואיום? אתה בעד או פוסל כל שימוש בו
אני בעצמי לקחתי ציפרלקס ועדדין לוקח קסנקס במקרי קיצון, אז זו הדעה שלי עליהם.
אין שום סיבה שתזניח את הבריאות הנפשית שלך

• פותח/ת השרשור
בגדול כן

יכול לשנות את התיאבון, לטובה או לרעה, תלוי במה הוא מטפל.
לרוב חרדות גורמות לדיכוי תיאבון, והוא חוזר אחרי תחילת הטיפול

לא משפיע בשום צורה שקשורה להשמנה למיטב ידיעתי

אני בעצמי לקחתי ציפרלקס ועדדין לוקח קסנקס במקרי קיצון, אז זו הדעה שלי עליהם.
אין שום סיבה שתזניח את הבריאות הנפשית שלך
מלך
משקלי עבודה? איכות האימונים קשר מוח שריר קרה משהו?
יודע שאני בסטרס אבל מקווה שזה מובן למה

מלך

אתה שואל שאלה על תרופות שאתה בכלל לא לוקח.
בנזודיאצפינים לא גורמות להשמנה. הדבר היחיד שהן עושות זה לגרום לעלייה בפעילות של תעלות בנוירונים של מוח (ברח לי השם כרגע) שגורמות לאינהיביציה, מה שאמור לגרום לך להיות ישנוני יותר, ופחות מגיב לגירויים.
השאלה גם איזה בנזו אתה לוקח כי יש שלושה סוגים מרכזיים של בנזו.
הסיכון היחיד שקיים הוא התמכרות.

עריכה: ראיתי עכשיו שבנוסף גם לוקח סרטול. תופעת לוואי יחידה שידועה כרגע זה שינויים בליבידו. בנוסף, סרוטונין זה לא הורמון (טוב כן... אבל לא בדיוק) אלא נוירוטרנסמיטור ולכן אין פגיעה בשאר ההורמונים כי אין לו שום קשר אליהם במובן של פגיעה במאזן הורמונאלי(לפחות ממה שידוע עדיין)

אני ראיתי רק שיפור, אבל זה בגלל שאיכות האימונים שלי נפגעה מהחרדה.
בקיצור אין שום דבר שלילי

בנזודיאצפינים לא גורמות להשמנה. הדבר היחיד שהן עושות זה לגרום לעלייה בפעילות של תעלות בנוירונים של מוח (ברח לי השם כרגע) שגורמות לאינהיביציה, מה שאמור לגרום לך להיות ישנוני יותר, ופחות מגיב לגירויים.
אני מאמין שאת הבנזו הוא לוקח/ייקח רק לפי הצורך, כמו בטיפול סטנדרטי שבו בעיקר לוקחים עד עד שהוא יתאזן עם הלוסטרל

• פותח/ת השרשור

עריכה: ראיתי עכשיו שבנוסף גם לוקח סרטול. תופעת לוואי יחידה שידועה כרגע זה שינויים בליבידו. בנוסף, סרוטונין זה לא הורמון (טוב כן... אבל לא בדיוק) אלא נוירוטרנסמיטור ולכן אין פגיעה בשאר ההורמונים כי אין לו שום קשר אליהם במובן של פגיעה במאזן הורמונאלי(לפחות ממה שידוע עדיין)
אתה יודע שלפני שלוקחים יש חששות ןזה לגיטמי לשאול
הירידה בליבידו באה מירידיה משמעמותית בטסטוסטרון? אם לא איך יורד הליבידו

אתה יודע שלפני שלוקחים יש חששות ןזה לגיטמי לשאול
הירידה בליבידו באה מירידיה משמעמותית בטסטוסטרון? אם לא איך יורד הליבידו

ליבידו קשור לאלף ואחד דברים. ואמרתי שינויים ולא ירידה. יש תופעה יחסית נפוצה (ושגילו ממש לאחרונה) ששימוש ב ssri גורם לשפיכה מוקדמת לאחר הפסקת השימוש ולפחות כרגע זה בלתי הפיך ממה שידוע ( אני לקחתי תקופה ללפני משהו כמו 6 שנים ומאז אני לא מחזיק במיטה כמו פעם... אבל עדיין מספיק זמן בשביל להיות מספק ומסופק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית