הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שעות שינה

עמיחי כץ

משתמש פעיל
455
604
נק' מוניטין:
630
455
604
בגלל שאני בצהל, קורה יחסית הרבה פעמים שבהם אני ישן בלילה 3-4 שעות. או עושה לילה לבן.
השאלה שלי האם בימין כאלה זה בסדר לעשות אימון או שעדיף לחכות איתו ליום הבא שאני יודע שתיהיה לי שינה טובה יותר...
והאם גם יש הבדל בין אם בימים כאלה אני מרגיש תשוש ועייף ושלא אגיע לביצועים טובים לבין ימין שבהם אני מרגיש שאני יכול לעשות אימון טוב?

אין בעיה שתתאמן
וכמובן שאם אתה עייף ותשוש אז הביצועים שלך יהיו פחות טובים.. תנסה לשתות קפה שחור לפני האימון שאולי יעזור לך להרגיש פחות עייף.

לי באופן אישי אם דבר כזה קורה ואני יודע שאני יכול לדחות את האימון כדי לבוא אליו אחרי שינה יותר טובה ועדיין להספיק את כל האימונים שצריך בשבוע, אז אני מעדיף לדחות.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה שתתאמן
וכמובן שאם אתה עייף ותשוש אז הביצועים שלך יהיו פחות טובים.. תנסה לשתות קפה שחור לפני האימון שאולי יעזור לך להרגיש פחות עייף.

האמת שקפה לא כל כך משפיע עלי...
לי באופן אישי אם דבר כזה קורה ואני יודע שאני יכול לדחות את האימון כדי לבוא אליו אחרי שינה יותר טובה ועדיין להספיק את כל האימונים שצריך בשבוע, אז אני מעדיף לדחות.

אולי הסברתי את עצמי לא כל כך טוב, פה בדיוק הדילמה.
אני במצב שיכול להיות שבו כבר מחר אשן מעולה ויש מצב שלא תיהיה לי אופציה להתאמן/או שאהיה בלי שעות שינה...
הבלתמים של צהל...

האמת שקפה לא כל כך משפיע עלי...

אולי הסברתי את עצמי לא כל כך טוב, פה בדיוק הדילמה.
אני במצב שיכול להיות שבו כבר מחר אשן מעולה ויש מצב שלא תיהיה לי אופציה להתאמן/או שאהיה בלי שעות שינה...
הבלתמים של צהל...
מכיר את הנושא, אני גם התאמנתי בשירות שלי כלוחם. אם יש לך ספק אז תתאמן כבר באותו רגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית