למה שהמורה יתבע אותך?יש לי חבר בקבוצה איתם והם אמרו שהמורה שלהם של הכיתה הולך לתבוע אותי על זה.. אמרו לי שהוא היה בבית חולים אני בלחץ 😕
תעשה לי טובה ותשתף את ההורים שלך בסיפור הזה.
הם יוכלו לעזור לך יותר מאיתנו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שהמורה יתבע אותך?יש לי חבר בקבוצה איתם והם אמרו שהמורה שלהם של הכיתה הולך לתבוע אותי על זה.. אמרו לי שהוא היה בבית חולים אני בלחץ 😕
😳ולזיין שוטרות שאתה ביחסי מרות איתן זה בסדר.
אל תדאג אף אחד לא ידקור אותך על נוק אאוט הם מבינים את זה טוב מאוד גדלתי עם ערסים חחחחח עם הם באמת היו כבדים הם כבר היו עושים את זה.... נ.ב. מאיפה אתה?
עריכה כבר ראיתי מרעננה תגיד לי אין לך חברים לא מפקירים? אצלנו עם משהו היה נוגע במשהו כולנו היו פותחים אותו שתי טמבלים פעם הרביצו לי בכיתה ח אחרי שהלכתי אחד על אחד עם אחד מהם ופצצתי אותו אז יום אחרי בו נגיד שהיינו קבוצה לא קטנה של ילדודס שהם התחילו להיתחנן לסליחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חוץ מאונס ורצח, 99% מהתיקים נמחקים בגיל 18.רגע, כול תיק שנפתח לי עד גיל 18 נמחק ללא זכר כשאני בצבא?
משפיע על משהו בכלל?
עדיף שתתפוס חוברת לשון ותלמד את ההבדלים בין אם ועם*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* חנקת אחי *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אבל לא ברצינות שיתפוס כמה חברה ושיפתח להם תתחת עם הם מנסים להתקרב
מה אתה רציני 😲 יש מלא ערסים ברעננה, באמת שיש מיליונים!!גם מצחיק שהוא אומר ערסים, ברעננה. אני אגיד את שוב ערסים-> ברעננה. 🤣
... אין לך משהו יותר טוב לעשות מאשר לנסות להציק?עדיף שתתפוס חוברת לשון ותלמד את ההבדלים בין אם ועם
תגיד תודה שמתקנים אותך ילד... אין לך משהו יותר טוב לעשות מאשר לנסות להציק?
☝️תגיד תודה שמתקנים אותך ילד
זה לא כזה מעניין אותי עם לומר את האמת.... אבל עם זה כלכך חשוב לך אז תודה...תגיד תודה שמתקנים אותך ילד
זה לא כזה מעניין אותי עם לומר את האמת.... אבל עם זה כלכך חשוב לך אז תודה...
שיעורי לשון מבלארוסי רק 90 שקל לשעהזה לא כזה מעניין אותי עם לומר את האמת.... אבל עם זה כלכך חשוב לך אז תודה...
חחחחחחחחחחחחחחחיחחחחחחחחחחחח זה טוב חחחחחחחחחחחח יש הנחות לרוסים?שיעורי לשון מבלארוסי רק 90 שקל לשעה
תלוי אם אתה תומך בפוטין או לא*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* זה טוב *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* יש הנחות לרוסים?
תלוי במה...תלוי אם אתה תומך בפוטין או לא