הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלכתי מכות, מאיימים עליי

יש לי חבר בקבוצה איתם והם אמרו שהמורה שלהם של הכיתה הולך לתבוע אותי על זה.. אמרו לי שהוא היה בבית חולים אני בלחץ 😕
למה שהמורה יתבע אותך?
תעשה לי טובה ותשתף את ההורים שלך בסיפור הזה.
הם יוכלו לעזור לך יותר מאיתנו.

אל תדאג אף אחד לא ידקור אותך על נוק אאוט הם מבינים את זה טוב מאוד גדלתי עם ערסים חחחחח עם הם באמת היו כבדים הם כבר היו עושים את זה.... נ.ב. מאיפה אתה?
עריכה כבר ראיתי מרעננה תגיד לי אין לך חברים לא מפקירים? אצלנו עם משהו היה נוגע במשהו כולנו היו פותחים אותו שתי טמבלים פעם הרביצו לי בכיתה ח אחרי שהלכתי אחד על אחד עם אחד מהם ופצצתי אותו אז יום אחרי בו נגיד שהיינו קבוצה לא קטנה של ילדודס שהם התחילו להיתחנן לסליחה

אל תדאג אף אחד לא ידקור אותך על נוק אאוט הם מבינים את זה טוב מאוד גדלתי עם ערסים חחחחח עם הם באמת היו כבדים הם כבר היו עושים את זה.... נ.ב. מאיפה אתה?
עריכה כבר ראיתי מרעננה תגיד לי אין לך חברים לא מפקירים? אצלנו עם משהו היה נוגע במשהו כולנו היו פותחים אותו שתי טמבלים פעם הרביצו לי בכיתה ח אחרי שהלכתי אחד על אחד עם אחד מהם ופצצתי אותו אז יום אחרי בו נגיד שהיינו קבוצה לא קטנה של ילדודס שהם התחילו להיתחנן לסליחה
we-have-a-badass-over-here (1).png

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל לא ברצינות שיתפוס כמה חברה ושיפתח להם תתחת עם הם מנסים להתקרב

גם מצחיק שהוא אומר ערסים, ברעננה. אני אגיד את שוב ערסים-> ברעננה. 🤣

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* חנקת אחי *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אבל לא ברצינות שיתפוס כמה חברה ושיפתח להם תתחת עם הם מנסים להתקרב
עדיף שתתפוס חוברת לשון ותלמד את ההבדלים בין אם ועם

לדעתי צריך לתת באנים על אשכולות כאלה.

הדיון הכי מפגר שהיה פה עד היום.
הגענו לדבר על כמות הערסים ברעננה ואיך למצוא גב ולפתוח להם את התחת...

שמע גבר, כבר אמרתי את זה.
פנה להורים שלך ותבקש שיעזרו לך לצאת מהתסבוכת.

ותפסיק לבלבל את השכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית