הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלכתי מכות, מאיימים עליי

1) עשיתי גוגל כדי לדעת מה זה XD, מביך..

2) שרשור הזוי.

3) לכל אלה שכתבו שערסים לא באמת דוקרים מזמין אתכם להריץ חיפוש בגוגל עם המילים 'נער דקירה מועדון' או 'נער דקירה בי"ס'.

4) רעננה...

אין לך בעיה עם זה שאנשים שקוראים את התגובות שלך מבחוץ חושבים שאתה דיסלקט?

ואולי הוא דווקא כן דיסלקט?, זה לא מעיד על אינטליגנציה.

• פותח/ת השרשור

2) שרשור הזוי.

3) לכל אלה שכתבו שערסים לא באמת דוקרים מזמין אתכם להריץ חיפוש בגוגל עם המילים 'נער דקירה מועדון' או 'נער דקירה בי"ס'.

4) רעננה...

למען האמת חשבתי ש "XD" זה פרצוף שכאילו מת ה X זה העיניים שבעצם מתו וה D זה הפה
רעננה באמת מסוכנת 😛 יש מלא ערסים אני לא צוחק

אין לך בעיה עם זה שאנשים שקוראים את התגובות שלך מבחוץ חושבים שאתה דיסלקט?

2) שרשור הזוי.

4) רעננה...

האמת שאני לא... עברתי אבחון ותודות למערכת חינוך המטומטמת שלנו שנתנה לי פטור משגיאות כתיב הפסקתי לנסות להתרגל לכתוב נכון לקראת הבגרויות המשכתי אבל כשזה לא משהו רשמי אני לא מתאמץ יותר מדי...

האמת שאני לא... עברתי אבחון ותודות למערכת חינוך המטומטמת שלנו שנתנה לי פטור משגיאות כתיב הפסקתי לנסות להתרגל לכתוב נכון לקראת הבגרויות המשכתי אבל כשזה לא משהו רשמי אני לא מתאמץ יותר מדי...

לא התכוונתי אליך ספציפית, שגיאות כתיב או בעיות ניסוח לא מעידות תמיד על ערך הכותב, לדוגמה יש לי חבר ממש ממש גאון (750 פסיכומטרי לדו') ויש לו שגיאות כתיב מזעזעות, סתם בעיה נקודתית...

לא התכוונתי אליך ספציפית, שגיאות כתיב או בעיות ניסוח לא מעידות תמיד על ערך הכותב, לדוגמה יש לי חבר ממש ממש גאון (750 פסיכומטרי לדו') ויש לו שגיאות כתיב מזעזעות, סתם בעיה נקודתית...
איך זה הסתדר עם החיבור בפסיכו? 😲

יש פטור משגיאות כתיב כמו לי למשל... עם אני עושה שגיאת כתיב לא יורד לי ניקוד כמו תוספת זמן למשל.... או הקראת שאלון ומבחן בעל פה וכו...
אני לא זוכר שיש הקלות כאלו בבחינה הפסיכומטרית..

אז ככה, היום זה היה היום הראשון שנתתי למישהו אגרוף מחוץ למסגרת אימון (הייתי חצי שנה באגרוף ועוד כמה אומנויות לחימה בעבר)
היה לנו טורניר כדורסל בבית ספר, היינו כיתה רגילה נגד כיתה בעייתית (5 ערסים בקבוצה נגד 5 ילדים שהיו איתי) בקיצור, יש אחד שמתאמן יש לו חתיכת שרירים (אני בן 16 כיתה יא') אבל אני יש לי עבר באומנויות לחימה ויש לי גם קצת שרירים.
הביאו לי פאולים כל המשחק, לי ולקבוצה שלי, אז פעם אחת הם הפילו אותי לרצפה ממש חזק נפלתי על הגב (למזלי אני יודע איך ליפול ולא דפקתי תראש) ושקמתי שמתי לילד הזה רגל, אז 5 הערסים באו אליי בפוזה מישהו ניסה לדחוף אותי ולתת לי אגרופים אז דפקתי לו הוק ללסת, קיבל נוק אווט של החיים הוא התעלף, אני ממש לא מתגאה בזה זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה בלי כפפות, ואז חמישים ערסים החלו לרדוף אחריי בעולם, המורים כהרגלם לא יכולים לעשות כלום, אז פשוט רצתי, אני מאוד מהיר, אז רצתי, רצתי לתוך הקהל איפה שיש את הילדים הלא ערסים ככה שלא ייכנסו פנימה עד שהכל נרגע

ואז התחילו לאיים עליי (5 דקות לאחר המקרה בערך) אנחנו הולכים לדקור אותך, חכה חכה לינץ אתה מת, אם הם היו 1V1 הייתי מסכים 😵‍💫🥊 אבל אתם יודעים מה זה ערסים

נתנו לי גם שברחתי בעיטה לצלעות התנפח לי משהו מפחיד 😛

בכ"מ, מה אתם חושבים לעשות? הביאו משטרה לשם והם דיברו איתי וייעצו שאם אני אגיש תלונה במשטרה על איום לרצח יכול להיות שייפתח לי גם תיק עקב תביעת נגד בגלל שתקפתי (זה לא משנה אם זה היה הגנה עצמית).
מה אני עושה?
אל תהיה רכרוכי, בעולם הזה עניינים לא מסתכמים ב"הוק פאנץ'". קבל אחריות כמו גבר.

סיפור מאוד נחמד אבל ב99% מהמקרים מישהו שכותב עם שגיאות כתיב הוא או ילד קטן או באמת סתום. עזוב גם שהיום דיסלקציה (יחד עם שאר ליקווי הלמידה) הפכה לטרנד, רק תסתכל על אחוז ה"מאובחנים" בארץ לעומת שאר העולם המערבי, שאני בספק אם גם הם צדיקים בעניין.

סיפור מאוד נחמד אבל ב99% מהמקרים מישהו שכותב עם שגיאות כתיב הוא או ילד קטן או באמת סתום. עזוב גם שהיום דיסלקציה (יחד עם שאר ליקווי הלמידה) הפכה לטרנד, רק תסתכל על אחוז ה"מאובחנים" בארץ לעומת שאר העולם המערבי, שאני בספק אם גם הם צדיקים בעניין.
איך אתה יודע ש-99%?...
דיסלקטיה מגבלה בעיתית הרבה פחות מטיפשות 😆

אני מסכים אם זה שזה בהחלט הפך לטרנד ואנשים תופסים על זה המון טרמפים גם כשאין להם באמת שום לקויות.
אבל אני לא מסכים עם זה ש99% זה ככה. בהחלט ישנם המון אנשים בעלי לקויות כאלו ואחרות. אתה מבצע הכללה מובהקת.

אני מסכים אם זה שזה בהחלט הפך לטרנד ואנשים תופסים על זה המון טרמפים גם כשאין להם באמת שום לקויות.
אבל אני לא מסכים עם זה ש99% זה ככה. בהחלט ישנם המון אנשים בעלי לקויות כאלו ואחרות. אתה מבצע הכללה מובהקת.

אההה, איפה אתה רואה הכללה? אמרתי 99% לא 100%.
אבל ברצינות עכשיו, יש פחות אנשים לקויי למידה ממה שאתה חושב, אני יכול לספר לך על התיכון שלמדתי בו שהיה מסבסד אבחונים לתלמידים - משהו כמו 3/4 מהשכבה שלי היתה "לקוית למידה", כשבפועל? "פשוט נותנים לך מלא מבחנים ושאלות כאלה ואתה משחק אותה אהבל" - ציטוט אמיתי של ילדה שהיתה איתי בשכבה.
ואם כבר, אז גם טיפשות זה ליקוי למידה, אז לגיטימי לחלוטין שילד טיפש ילך לאבחון וימצאו אצלו איזה משהו.
קיצר הגזמתי בכוונה עם ה-99% האלה כי אני באמת מאמין שברוב מקרי השגיאות כתיב לא מדובר באמת בדיסלקט אמיתי.

אבל ברצינות עכשיו, יש פחות אנשים לקויי למידה ממה שאתה חושב, אני יכול לספר לך על התיכון שלמדתי בו שהיה מסבסד אבחונים לתלמידים - משהו כמו 3/4 מהשכבה שלי היתה "לקוית למידה", כשבפועל? "פשוט נותנים לך מלא מבחנים ושאלות כאלה ואתה משחק אותה אהבל" - ציטוט אמיתי של ילדה שהיתה איתי בשכבה.
זה קורה גם אצלי,שוב אני לא שללתי את מה שאמרת, פשוט הגזמת קצת עם האחוזים. (וכן,לצערי זה מה שקורה אצלי בשכבה.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית