הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלכתי מכות, מאיימים עליי

רק כדי לסגור את הפינה פה
אם - מילת תנאי
לדוגמא "אם לא הייתי הולך לאימון הייתי בוכה", עוד דוגמא "אם עוד פעם תגיד עם במקום אם תקבל הוק ללסת"

עם - מילת חיבור
לדוגמא "הלכתי למכון עם מתי כדי להרים כבד", עוד דוגמא "הבאתי לילד טיפש הוק ללסת עם יד ימין".

בהצלחה בשיפור הכתיבה בשפה העברית

@Matty
לאומת.

רק כדי לסגור את הפינה פה
אם - מילת תנאי
לדוגמא "אם לא הייתי הולך לאימון הייתי בוכה", עוד דוגמא "אם עוד פעם תגיד עם במקום אם תקבל הוק ללסת"

עם - מילת חיבור
לדוגמא "הלכתי למכון עם מתי כדי להרים כבד", עוד דוגמא "הבאתי לילד טיפש הוק ללסת עם יד ימין".

בהצלחה בשיפור הכתיבה בשפה העברית

@Matty
לאומת.
😆
לעומתך אני מודה בטעויות.

• פותח/ת השרשור
למה שהמורה יתבע אותך?
תעשה לי טובה ותשתף את ההורים שלך בסיפור הזה.
הם יוכלו לעזור לך יותר מאיתנו.
שומע, המנהלת דיברה איתי היום והיא אמרה שאני צריך לבחור את העונש או שאני אקבל יומיים השעייה, היא טוענת שהשעייה זה לא עונש "טוב" כלומר זה סתם להיות יומיים בבית..
אתה יכול לעזור לי לחשוב על עונש בשבילי? 😛

שומע, המנהלת דיברה איתי היום והיא אמרה שאני צריך לבחור את העונש או שאני אקבל יומיים השעייה, היא טוענת שהשעייה זה לא עונש "טוב" כלומר זה סתם להיות יומיים בבית..
תגיד לה שתפליק לך כי היית ילד רע

היא טוענת שזה לא עונש טוב. אני טוען שזה כן עונש טוב. איך יומיים בבית יכול להיות לא עונש טוב? עד כמה דפוק צריך להיות כדי להאמין לשטות הזאת?

• פותח/ת השרשור
היא טוענת שזה לא עונש טוב. אני טוען שזה כן עונש טוב. איך יומיים בבית יכול להיות לא עונש טוב? עד כמה דפוק צריך להיות כדי להאמין לשטות הזאת?
מה טוב בזה בשבילי? אני אפסיד מלא חומר ויהיה לי קשה מאוד להשלים אותו..

מה טוב בזה בשבילי? אני אפסיד מלא חומר ויהיה לי קשה מאוד להשלים אותו..
עם אתה עד כיתה ט תלך על השעייה עם תכתוב 50 פעם סליחה חחחחחחחח
עם אתה עד כיתה ט תלך על השעייה עם מעל תכתוב 50 פעם סליחה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית