עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😆רק כדי לסגור את הפינה פה
אם - מילת תנאי
לדוגמא "אם לא הייתי הולך לאימון הייתי בוכה", עוד דוגמא "אם עוד פעם תגיד עם במקום אם תקבל הוק ללסת"
עם - מילת חיבור
לדוגמא "הלכתי למכון עם מתי כדי להרים כבד", עוד דוגמא "הבאתי לילד טיפש הוק ללסת עם יד ימין".
בהצלחה בשיפור הכתיבה בשפה העברית
@Matty
לאומת.
גאוןPLOT TWIST
ההוא מהניתוח אף עשה את הניתוח כי פותח הפוסט שבר לו את האף.
גאוני, ניצחת את הפורוםPLOT TWIST
שומע, המנהלת דיברה איתי היום והיא אמרה שאני צריך לבחור את העונש או שאני אקבל יומיים השעייה, היא טוענת שהשעייה זה לא עונש "טוב" כלומר זה סתם להיות יומיים בבית..למה שהמורה יתבע אותך?
תעשה לי טובה ותשתף את ההורים שלך בסיפור הזה.
הם יוכלו לעזור לך יותר מאיתנו.
תגיד לה שתפליק לך כי היית ילד רעשומע, המנהלת דיברה איתי היום והיא אמרה שאני צריך לבחור את העונש או שאני אקבל יומיים השעייה, היא טוענת שהשעייה זה לא עונש "טוב" כלומר זה סתם להיות יומיים בבית..
אתה יכול לעזור לי לחשוב על עונש בשבילי? 😛
היא טוענת שזה לא עונש טוב. אני טוען שזה כן עונש טוב. איך יומיים בבית יכול להיות לא עונש טוב? עד כמה דפוק צריך להיות כדי להאמין לשטות הזאת?שומע, המנהלת דיברה איתי היום והיא אמרה שאני צריך לבחור את העונש או שאני אקבל יומיים השעייה, היא טוענת שהשעייה זה לא עונש "טוב" כלומר זה סתם להיות יומיים בבית..
אתה יכול לעזור לי לחשוב על עונש בשבילי? 😛
מה טוב בזה בשבילי? אני אפסיד מלא חומר ויהיה לי קשה מאוד להשלים אותו..היא טוענת שזה לא עונש טוב. אני טוען שזה כן עונש טוב. איך יומיים בבית יכול להיות לא עונש טוב? עד כמה דפוק צריך להיות כדי להאמין לשטות הזאת?
דבר עם @nlr666, הוא יעזור לך..מה טוב בזה בשבילי? אני אפסיד מלא חומר ויהיה לי קשה מאוד להשלים אותו..
עם אתה עד כיתה ט תלך על השעייה עם תכתוב 50 פעם סליחה חחחחחחחחמה טוב בזה בשבילי? אני אפסיד מלא חומר ויהיה לי קשה מאוד להשלים אותו..
עם אתה עד כיתה ט תלך על השעייה עם מעל תכתוב 50 פעם סליחה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אם*********עם אתה עד כיתה ט תלך על השעייה עם תכתוב 50 פעם סליחה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח NEVERRRRRRRאם*********
לעשות לך קורס בדקדוק לשוני?עם אתה עד כיתה ט תלך על השעייה עם תכתוב 50 פעם סליחה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
*תשובה נבחרת*PLOT TWIST
ברצינות זה פשוט לא מעניין אותילעשות לך קורס בדקדוק לשוני?
*תשובה נבחרת*
לא אכפת לי כמה אתה רציני או לא, אתה מדבר כמו ילד בכיתה ח'.ברצינות זה פשוט לא מעניין אותי
אני מדבר כמו ילד בכיתה ח ואני מרוצה מי זה עם זה עושה לי טוב ואני לא פוגע בך אז מה אכפת לך?לא אכפת לי כמה אתה רציני או לא, אתה מדבר כמו ילד בכיתה ח'.
שאי אפשר לקחת אותך ברצינות.אני מדבר כמו ילד בכיתה ח ואני מרוצה מי זה עם זה עושה לי טוב ואני לא פוגע בך אז מה אכפת לך?
אין לך בעיה עם זה שאנשים שקוראים את התגובות שלך מבחוץ חושבים שאתה דיסלקט?אני מדבר כמו ילד בכיתה ח ואני מרוצה מי זה עם זה עושה לי טוב ואני לא פוגע בך אז מה אכפת לך?
אז אל תקח אותי ברצינות.... חחחחשאי אפשר לקחת אותך ברצינות.
לא... תחשוב מה שבא לך זה לא כזה חשוב לי הדקדוק הלשוני הזה...אין לך בעיה עם זה שאנשים שקוראים את התגובות שלך מבחוץ חושבים שאתה דיסלקט?