שלום, אני מתאמן קרוב לחצי שנה כבר, התחלתי בחדר כושר כשלושה חודשים, ועקב סגר במדינה בה אני נמצא התחלתי להתאמן משקל גוף בבית, מעולם לא התאמנתי בחיי אך בחצי שנה האחרונה אני מחויב לזה מאוד, ולאחרונה רק מאבד מוטיבציה כיוון שכל העבודה הקשה, בסוף היום אני מסתכל במראה ולא רואה שום שינוי משמעותי, שקלתי כ-64 ק''ג כשהתחלתי להתאמן, כיום אני שוקל 60 (לא אין לי מושג איך ירדתי במשקל ככה) שגרת האימונים שלי היא 6 אימוני כוח בשבוע, כל יום שריר אחר, וכשלושה אימוני אירובי בשבוע, לאחרונה אימצתי תפריט של 1600-1800 קלוריות ביום הכולל בתוכו 80%חלבונים וירקות, ולפי עצה של חבר חתכתי פחמימות מהתפריט כמעט לגמרי, הפחמימה היחידה שאני צורך היא כ50 גרם שיבולת שועל ביום וכמובן שהתפריט הקלורי הזה כולל בתוכו כ120 גרם חלבון ביום(מיותר לציין אני לא צורך אלכוהול בכלל, וסוכר במידה מועטה מאוד של כמעט ולא) ומשתדל לאכול רק בין השעות 12 בצהריים ל8 בערב, אני כרגע מנסה להתחטב ובעיקר לחשוף את הקוביות בבטן, אני גבר בן 24 ולגבי הגובה אני לא בטוח, אבל גובה ממוצע, לא נמוך מידי ולא גבוהה, אני פונה לפורום הזה כי באמת אני שלב אחד לפני שאני מוותר, חצי שנה של עבודה קשה ללא תוצאות.. אני באמת כבר נואש, אז אני פונה פה לאחיי המתאמנים, לא יודע מה אני עושה לא בסדר, אני באמת אובססיבי על קוביות בבטן זה כרגע היעד היחידי שלי, התחלתי לשתות קפה שחור בבקרים מלווה באימון אירובי אגרסיבי של כ-10 דקות, (כן אני יודע שצריך מינימום חצי שעה לשריפת שומנים) אך האימון אירובי שאני עושה הוא מאוד אגרסיבי שכולל החלפת תרגילים בלי הפסקה כלל, אז דברו אליי אחיי המתאמנים, הבטן שלי בעיקר לא מוכנה להיפטר מהשומן שמצטבר למטה, נוצרה לה שם מין גבעה כזאת למרות שהבטן העליונה די שטוחה, אז דברו אליי אחיי המתאמנים, מה לעשות לפני שאני חותך את הבטן ומוציא משם את השומן בעצמי -_-
נערך לאחרונה: