עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כוח,״בודיבילדינג״.אין בעיה, אבל לא בטוח מה התועלת.
מה המטרה שלך?
פיתוח גוף? אז למי איכפת משקל.
כוח? אז למה אין תכנון משקלים הגיוני?
העיקר להגיע לתשישות בלי קשר כמה המשקל.לא כוח,״בודיבילדינג״.
אם אני מרים פחות בפרס כי הבנץ חיובי מפריע לי זה לא פוגע באימון כתפיים?
לא כוח,״בודיבילדינג״.
אם אני מרים פחות בפרס כי הבנץ חיובי מפריע לי זה לא פוגע באימון כתפיים?
שריר ״חייב״ חחח זה ברח לי בכותרתהוא שאל אם שריר זה עבודה רציפה
העיקר להגיע לתשישות בלי קשר כמה המשקל.
לעשות באותו אימון בנץ' פרס, אוברהד פרס ואינקליין פרס ולצפות להתקדם בכולם בלי שלפחות משהו אחד יפגע אם לא יותר זה לצפות יותר מדי ולרוב זה לא קורה(אלא אם כן אתה ממש מתחיל)
כי זו דעה הגיונית, שלושת התרגילים האלה(בהנחה שמתבצעים במוט) הם יהיו יחסית כבדים ולרוב זה קשה מאוד להתקדם בכולם באותו אימון בלי לפגוע במשהולא יודע למה אני שומע את הדעה הזאת הרבה
אני לדוגמא מתאמן לא מתחיל , עבדתי בppl במשך הרבה זמן והתקדמתי הרבה בפרס בנץ ואינקליין אפילו שהם היו באותו אימון
חוץ ממני יש עוד מליונים של אנשים שעובדים בתבנית של ppl ומתקדמים יופי הכל זה עניין של ניהול עומסים
כי זו דעה הגיונית, שלושת התרגילים האלה(בהנחה שמתבצעים במוט) הם יהיו יחסית כבדים ולרוב זה קשה מאוד להתקדם בכולם באותו אימון בלי לפגוע במשהו
אבל זה לא אומר שאסור לשלב אותם, פשוט לא לצפות להרבה
אם המטרה העיקרית שלי זה בנץ', אז אין שום בעיה שאשלב נניח לחיצה בדאמבלים באינקליין(עם טווח הכי גדול שאני יכול) לעשיריות כדי להוסיף נפח לחזה ולשרירים שפספציפים לבנץ
ניהול עומסים - זה מילה יפה והכל אבל אתה צריך להבין בכלל מה המילה הזאת אומרת לפני שאתה זורק אותה לאוויר
זה אומר למשל שאם ביום א' אתה שם פוקוס על בנץ', אז אתה עובד בנץ' בRPE 8, ועובד אוברהד פרס ואינקליין בRPE 6
לדחוף עד הסוף בכולם לא יביא לך הרבה
איך אתה יודע שאני אצל וירטוס?אחי בגלל
שזה משתמש חדש ואני לא יכוכל לשלוח הודעה יש מצב אתה עונה לי על כמה שאלות?
מה המחיר שאתה משלם לגניה בחודש?
מה זה כולל?
האם בהכנה לתחרות הוא לוקח יותר?
אני שואל כי אני מתכנן להירשם אליו
איך אתה יודע שאני אצל וירטוס?
פשוט תפנה אליו באינסטגרם הוא יענה לך על הכלאם אני לא טועה פירסמת פה והמלצת עליו
כתפיים אחי,מבחינתי זה השריר הכי חשוב לי בפלג גוף עליון הוא מרחיב אותך גם חזה חשוב לי אבל כתפיים יותר.שני דברים שכבר הוזכרו כאן, תיעדוף וניהול עומסים... יכול להיות שאפשר להתקדם בכל הלחיצות בו זמנית, כביכול... אבל אי אפשר להתקדם באותה המידה בכולן. הוספת משקל וסגרת כמה סטים אקרוס בבנץ' כמתוכנן? סביר להניח שאפשר לשכוח מלהוסיף משקל לפרס לאחר מכן, אלא אם גם ככה עבדת על RPE יחסית נמוך.
הכלל הוא שכשרוצים להתמקד בחלק גוף מסוים עושים אותו בתחילת האימון ועם RPE יחסית גבוה. מה יותר חשוב לך כרגע? החזה או הכתפיים?
אני בכלל מתחיל כל אימון בפרס כי בזה אני רוצה להתמקד.